הבלוג של מירב מלמד

הבלוג של מירב

אוהבת לאפות, מתה על מתוקים וחייבת לכתוב. עקבו אחרי גם בפייסבוק- https://www.facebook.com/merav.melamed.5

עדכונים:

פוסטים: 238

החל מינואר 2013

מאפינס, עוגות אישיות ועגולות, קלות להכנה, יוצאות נהדר, בתוכן שוקולד צ’יפס שנמס באפייה, והטוויסט במתכון הזה הוא טעם הבננה הנפלא שמוסיף, מפתיע ומגוון.

המצרכים (לתבנית שקעים אחת):

2 כוסות קמח תופח
1/2 כוס סוכר חום (דחוסה)
2 ביצים
2/3 כוס משקה שוקו או משקה חלב בטעם בננה (של יטבתה למשל)
150 גרם חמאה מומסת או חצי כוס שמן
150 גרם (חצי חבילה) שוקולד-צ’יפס (אני משתמשת בחצי כמות שוקולד צ’יפס לבן כדי לגוון)

ההכנה:

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומכינים 2 קערות.

בקערה אחת- מערבבים קמח וסוכר, בקערה השנייה- טורפים ביצים, חמאה ושוקו לתערובת הומוגנית.

מעבירים את הקמח והסוכר אל הקערה השנייה ומערבבים בזריזות – רק עד שהמרכיבים מתאחדים, לא יותר.

מוסיפים שוקוצ’יפס ומערבבים.

מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שקעי התבנית (משמנים היטב!) ואופים בערך כ- 30 דק’ או עד שקיסם שננעץ במרכז המאפין יוצא נקי.

בתאבון :)

עוד מהבלוג של מירב מלמד

תצוגה מקדימה

כי הביקוש לאהבה לא מסתיים אף פעם

שלוש מאות ניסיונות התקשרות במשך שלושים דקות רצופות נדרשו לי רק בכדי לקבל מענה אנושי במשרדי זאפה, להשאיר שם וטלפון ולקוות לטוב. שלוש שעות נסיעה במגוון כלי תחבורה שונים ומגוונים מהצפון הירוק למרכז הרחוק, המתנה מייגעת...

תצוגה מקדימה

עוגת מוס נהדרת בשלושה צבעים

העוגה הבאה הפכה להיות עוגת ימי הולדת אצלנו במשפחה. אין אחד שלא אוהב אותה ומשבח את טעמה הנפלא! בניגוד לעוגות דומות, כאן הבסיס...

תצוגה מקדימה

עוגת סולת תפוז וקוקוס - כוס אחת וקערה אחת

ללא ספק, העוגה הכי קלה שהכנתי עד היום. כוס אחת וקערה אחת- אלו הכלים שתצטרכו לשטוף אחריה (טוב אז גם מרית אחת, אבל שאר הכלים שמונחים בכיור שלכם, כבר לא מהסיפור הזה זה בטוח) עוגה...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה