הבלוג של מירב מלמד

הבלוג של מירב

אוהבת לאפות, מתה על מתוקים וחייבת לכתוב. עקבו אחרי גם בפייסבוק- https://www.facebook.com/merav.melamed.5

עדכונים:

פוסטים: 238

עוקבים: 295

החל מינואר 2013

ללא ספק, העוגה הכי קלה שהכנתי עד היום. כוס אחת וקערה אחת- אלו הכלים שתצטרכו לשטוף אחריה. עוגה נפלאה וטעימה לסתיו שכבר הגיע.

04/10/2013

ללא ספק, העוגה הכי קלה שהכנתי עד היום. כוס אחת וקערה אחת- אלו הכלים שתצטרכו לשטוף אחריה (טוב אז גם מרית אחת, אבל שאר הכלים שמונחים בכיור שלכם, כבר לא מהסיפור הזה זה בטוח) עוגה נפלאה וטעימה לסתיו שכבר הגיע. כוס תה ליד ואתם מסודרים.

החומרים

1 כוס קמח רגיל

1 כוס סולת

1 כוס שמן

1 כוס סוכר

1 כוס קוקוס

1 כוס מיץ תפוזים

4 ביצים

1 שקית אבקת אפייה

י

לסירופ

3/4 כוס מים

1/4 כוס מיץ תפוזים או לימון

1/2 כוס סוכר

מעט קוקוס לקישוט

י

ההכנה

לא נעים לי, בחיי שלא נעים לי לכתוב כאן את שלבי ההכנה, בעיקר משום שאין כאלו…

מכניסים את כל החומרים לקערה גדולה ומערבבים עד לאיחוד. זהו? פיניטו? ככה פשוט?? כן! ככה פשוט! כי לפעמים מסובך לי מידי שם בחוץ ובא לי ככה פשוט. בלי הפרדות, בלי הקצפות, בלי התפחות. ככה טעים וככה פשוט וככה מחמם לי את הלב.

אופים בתבנית מלבנית בינונית או עגולה 24, בחום של 180 בין 45-60 עד שקיסם יוצא נקי. בזמן האפייה מבשלים את חומרי הסירופ עד לרתיחה, מצננים מעט, שופכים על העוגה בעודה חמה.

בתאבון חברים!

הכנתם את העוגה? צלמו והעלו לדף האוכל של סלונה בפייסבוק

אהבתם את הפוסט? רוצים לא לפספס פוסטים נוספים של ‘הבלוג של מירב’?
לחצו על כפתור ה- עקבו אחרי - למעלה משמאל – הכניסו את כתובת המייל שלכם
ותקבלו הודעה למייל בכל פעם שאפרסם משהו חדש.

embedded by Embedded Video

עוד מהבלוג של מירב מלמד

תצוגה מקדימה

כי הביקוש לאהבה לא מסתיים אף פעם

שלוש מאות ניסיונות התקשרות במשך שלושים דקות רצופות נדרשו לי רק בכדי לקבל מענה אנושי במשרדי זאפה, להשאיר שם וטלפון ולקוות לטוב. שלוש שעות נסיעה במגוון כלי תחבורה שונים ומגוונים מהצפון הירוק למרכז הרחוק, המתנה מייגעת...

תצוגה מקדימה

עוגת מוס נהדרת בשלושה צבעים

העוגה הבאה הפכה להיות עוגת ימי הולדת אצלנו במשפחה. אין אחד שלא אוהב אותה ומשבח את טעמה הנפלא! בניגוד לעוגות דומות, כאן הבסיס...

תצוגה מקדימה

אל תשמרי בבטן

אל תשמרי בבטן, זה לא בריא. לקח לי די הרבה זמן להבין את משמעות ההמלצה הזו. הבטן, כך מסתבר, אחד האיברים היותר רגישים בגופינו. יש לה נטייה לאגור הכל פנימה, להתכנס, ולהתרחב...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה