הבלוג של maayanz

הבלוג המתוק שלי

עדכונים:

פוסטים: 16

החל מאוגוסט 2011

    ארכיון לאוקטובר, 2011

  • maayanz

    חומוס ביתי מעולה- ולא קשה

    הכנת חומוס ביתי מעולה תיעשה כך: 1. השרו את החומוס ל-12 שעות. מומלץ להחליף את המים פעם אחת במהלך ההשרייה הזו. 2. אחרי 12 שעות, סננו את המים החוצה והשרו שוב במים, כשהפעם הוספתם אבקת סודה לשתיה. 3. הרתיחו את המים במשך 3-4 שעות. 4. קררו את הכל (ותוכלו להכניס למקרר לכ-8 שעות). 5. טחנו ...

    תגובות

    פורסם לפני 8 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה