הבלוג של שרון סער

רוקחת החלומות

עדכונים:

פוסטים: 109

החל מדצמבר 2010

בלי בשר ובלי להפעיל את הגריל, מינימום מרכיבים ומקסימום רושם, ולא ברור מהם יותר – יפים או טעימים… 2 מתכונים ב-4 מרכיבים בלבד (כולל השיפודים).

06/01/2015

רוצה להתחיל בוידוי אישי: יש לי סדרה של מתכונים סודיים. אלה מתכונים שאני שומרת לעצמי, לא משתפת, לא מגלה…
מתכוני רושם שתמיד יוצרים עבורי את אפקט ה-WOW.
מותירים את האורחים נפעמים ונרגשים נוכח המראה המרהיב, ולא פחות מזה – הטעם.

אוקיי, אתם בטח שואלים, אז למה כל הסודיות הזו? מה כבר יכול להיות כל כך מסובך?
אז זהו, זה לא שהם כל כך מסובכים, אלא להיפך: דווקא כי הם כל כך פשוטים… לפעמים לא נעים לגלות עד כמה זה בעצם כמעט כלום…

בעבר שיתפתי מתכון אחד מוצלח במיוחד מהסדרה הסודית שלי - טארט פירות בקלתית אגוזים וקרם גבינה.

והפעם – מתכון נוסף, בעצם שניים שונים, שבכל אחד מהם 3 מרכיבים בלבד, ללא בישול ואפיה, ללא טיגון והשריה, בלי לייצב לילה במקרר ובלי שום הכנות מוקדמות. הכי קל, הכי פשוט, הכי אלגנטי וטעים בטירוף.

אז הנה הם במלוא הדרם – שיפודים לארוח.

שיפודי שרי ומוצרלה:
שיפודי יקיטורי
עגבניות שרי
בייבי מוצרלה (הכי הכי אוהבת את המוצרלה של מחלבות גד)
בזיליקום

משחילים על השיפודים בזה אחר זה לפי הסדר – עגבניית שרי, עלה בזיליקום, בייבי מוצרלה, עלה בזיליקום, עגבניית שרי, עלה בזיליקום, בייבי מוצרלה, עלה בזיליקום, עגבניית שרי.

שיפודי שרי ומוצרלה

זהו, מוכן.

לשיפודי אמנטל וענבים שחורים
שיפודי יקיטורי
ענבים שחורים
קוביות של גבינת אמנטל (אפשר להחליף בגאודה או גבינת עזים טובה)
עלי נענע

ושוב, משחילים על השיפודים בזה אחר זה לפי הסדר – עינב שחור, עלה נענע, קוביית גבינה, עלה נענע וחוזר חלילה. מסיימים בעינב שחור.

זהו, מוכן.

שיפודי גאודה וענבים שחורים

מה יותר פשוט מזה? וכמה זה יפה…  ולא פחות מזה – טעים.
פריט אידיאלי לאירוח קליל.

 

אהבתם את הרעיון? ניסיתם את המתכונים? הצלחתם (או לא)? שדרגתם או גיוונתם? אשמח לתגובות ורשמים.

מחפשים מתכון אחר? מוזמנים לבלוג האישי ולדף הפייסבוק של רוקחת החלומות

 

 

עוד מהבלוג של שרון סער

תצוגה מקדימה

"סלט הגזר האגדי" של שרון ורנה

לא פעם אני נשאלת אודות השינוי שעשיתי בחיי, האם אני מאושרת, האם זה משתלם לי, האם הייתי חוזרת לאחור? במחשבה לאחור אני מודה, ביני לבין עצמי ובכלל, שלא היה לי שמץ של מושג לאן אני הולכת. הלכתי...

תצוגה מקדימה

המדריך לעוגות גבינה אפויות

לעוגות גבינה יש נטייה להיות חתיכת צרה: הן מתפוצצות באפייה, תופחות ואז מתרסקות, ולפעמים לא טורחות לתפוח מלכתחילה. השנה, לקראת החג, החלטנו להבין אחת ולתמיד איך עושים שכל הדברים האלה לא יקרו, ונראה לנו שהצלחנו. מתכון...

תצוגה מקדימה

עוגת הדבש האולטימטיבית שלי - חוויה מתקנת לעוולות העבר

כל כך הרבה אנשים מגיעים אלי ואומרים - אני לא אוהב עוגות דבש. אני תמיד מבקשת, לפעמים נאלצת להפעיל את כל כח השכנוע שלי, שיטעמו. לא טעמתם את העוגה הנכונה, אני אומרת להם. והם משתכנעים. טועמים. ואני רואה את האור בעיניים. וואלה,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה