הבלוג של שרון סער

רוקחת החלומות

עדכונים:

פוסטים: 109

החל מדצמבר 2010

איך הכנתי קציצות מעלפות בעזרת מכשיר המיועד להכנת שייק פירות…

28/09/2016

אם שייקים בריאותיים הם פריט חובה אצלכם;
אם אתם אוהבים להתפנק במשקאות סמוזי תוצרת בית;
אם אתם שייכים לאסכולה הגורסת שבלנדר מוט הוא המצאת המאה;
או שאתם סתם חובבי גדג’טים למטבח;
אם אתם רוצים לדעת איך הכנתי קציצות מעלפות בעזרת מכשיר המיועד להכנת שייק פירות…

אז אם אתם לפחות אחד מהנ”ל – אתם חייבים להכיר את הנינג’ה.

 

נינגה

 

הנינג’ה הוא שייקר-בלנדר מבית חברת  shark ninja האמריקאית, המיובא לארץ על ידי שריג אלקטריק.

בסדרה שלושה דגמים שונים בעלי טכנולוגיה חדשנית וייחודית בשם Auto-IQ, המאפשרת בלחיצת כפתור אחת להפעיל תוכנית עיבוד חכמה של פולסים מתוזמנים, ערבול והפוגות בהתאם לכל מרכיב מזון על מנת לשמור על מקסימום מהערכים התזונתיים.

הלהבים המיוחדים מסוג Pro Extractor המצויים במכשירי הסדרה, פטנט רשום של חברת Ninja העולמית, הינם בעלי מבנה ייחודי המשתלבים עם עוצמה ומהירות סיבוב גבוהה ומאפשרים גם ריסוק של פירות קפואים, קוביות קרח וקליפות הפרי על מנת להעניק מרקם קטיפתי וצונן למשקאות השייק ומקסימום מיצוי של הוויטמינים.

 

להב מסוג Pro Extractor

להב מסוג Pro Extractor

 

ריסוק קרח בנינג'ה

ריסוק קרח בנינג’ה

אז מה עושים עם הנינג’ה?

קודם כל, כמובן, שייקים של פירות וירקות או כל שילוב ביניהם. מכניסים לכוס (הפירות הרכים למטה והקשים יותר למעלה, קרוב ללהב – זה חשוב!), מוסיפים כמה קוביות קרח, סוגרים היטב ומפעילים בלחיצת כפתור. רוצים ממש לחגוג? אפשר להוסיף גם קצת אלכוהול.

20160926_175246

דקה-שתיים ויש לכם שייק הורס, באחריות!!! קטיפתי, בריא ובעיקר ממכר. מאז שהמכשיר הגיע הביתה אנחנו מכינים שייק כמעט כל יום.

שייקר-2

הנה כמה רעיונות מעניינים במיוחד:

מתכוני שייקים בנינג'ה | הבלוג של שרון סער

מתכוני שייקים בנינג’ה | הבלוג של שרון סער

ומי שממש רוצה להתעמק מוזמן לראות את סרטון ההדגמה הזה.

אבל… וזה אבל גדול, השימוש בנינג’ה לא נגמר בשייק פירות. יש כאן בשורה הרבה יותר גדולה, שימו לב:

הנינג’ה מהווה תחליף אדיר!!! (אין מילה מתאימה יותר) לכל דבר שבעבר נהגתי לעשות עם הבלנדר-מוט. לא צריך לעמוד ולהחזיק את המוט, לנער מצד לצד ולדפוק את הכוס בשיש שוב ושוב. הנינג’ה עושה הכל בעצמו, מהיר יותר, יעיל יותר והרבה יותר משכנע.

אני, למשל, הכנתי עם הנינג’ה קציצות. כן, קציצות.

קציצות ביתיות | הבלוג של שרון סער

קציצות ביתיות | הבלוג של שרון סער

במקום לקצוץ או לגרר בצל, שום וירק הכנסתי הכל לנינג’ה (עם ביצה אחת ליצירת סביבה מימית יותר) לדקה אחת בדיוק. קבלתי משחה ירוקה מהממת. המשחה הזו היא סוד הקציצות, כי היא מוסיפה המון עסיסיות ו-boost מטורף של טעמים.

אז את המשחה הירוקה הוספתי לבשר הטחון (אפשר בקר, עוף, הודו או כל שילוב ביניהם) עם שאר החומרים והתבלינים. קבלתי עיסה משובחת וממנה הכנתי קציצות מעולות – אפשר לטגן או לבשל ברוטב. בכל צורה שניסיתי היה מוצלח מאוד.

קציצות ביתיות | הבלוג של שרון סער

קציצות ביתיות | הבלוג של שרון סער

אתם מוזמנים לבקר בבלוג האישי שלי, שם תמצאו את המתכון המלא.

והנה כמה מתכונים שיתאימו במיוחד כתוספת ליד הקציצות:

אורז עם תרד של נורה

סלט עדשים כתומות

ריזוטו פטריות ועשבי תיבול – גרסה מהירת הכנה

למתכונים נוספים שלי – מזמינה אתכם לבקר בבלוג האישי.

עוד מהבלוג של שרון סער

תצוגה מקדימה

"סלט הגזר האגדי" של שרון ורנה

לא פעם אני נשאלת אודות השינוי שעשיתי בחיי, האם אני מאושרת, האם זה משתלם לי, האם הייתי חוזרת לאחור? במחשבה לאחור אני מודה, ביני לבין עצמי ובכלל, שלא היה לי שמץ של מושג לאן אני הולכת. הלכתי...

תצוגה מקדימה

המדריך לעוגות גבינה אפויות

לעוגות גבינה יש נטייה להיות חתיכת צרה: הן מתפוצצות באפייה, תופחות ואז מתרסקות, ולפעמים לא טורחות לתפוח מלכתחילה. השנה, לקראת החג, החלטנו להבין אחת ולתמיד איך עושים שכל הדברים האלה לא יקרו, ונראה לנו שהצלחנו. מתכון...

תצוגה מקדימה

עוגת הדבש האולטימטיבית שלי - חוויה מתקנת לעוולות העבר

כל כך הרבה אנשים מגיעים אלי ואומרים - אני לא אוהב עוגות דבש. אני תמיד מבקשת, לפעמים נאלצת להפעיל את כל כח השכנוע שלי, שיטעמו. לא טעמתם את העוגה הנכונה, אני אומרת להם. והם משתכנעים. טועמים. ואני רואה את האור בעיניים. וואלה,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה