דפנה אוסטר מיכאל

הבלוג של דפנה אוסטר מיכאל

matanot-ktanot

שמי דפנה ,אני גרה בכפר סבא, אמא ל-4 בנים. בעבודתי אני עוסקת באופנה. בזמני הפנוי אני רוקחת תבשילים ומאפים, החיבור שלי למטבח החל בערך בגיל 5, עוזרת ומתעניינת בכל מה שקשור לבישול ואפייה. במשך השנים צברתי ניסיון, אספתי... +עוד

שמי דפנה ,אני גרה בכפר סבא, אמא ל-4 בנים. בעבודתי אני עוסקת באופנה. בזמני הפנוי אני רוקחת תבשילים ומאפים, החיבור שלי למטבח החל בערך בגיל 5, עוזרת ומתעניינת בכל מה שקשור לבישול ואפייה. במשך השנים צברתי ניסיון, אספתי מתכונים ובעיקר בישלתי ואפיתי למשפחתי הקרובה והרחבה. כבר כמה שנים אני כותבת מתכונים לאתרי אוכל שונים ובבלוג שלי הנקרא-"מתנות קטנות", http://matanot-ktanot.co.il/ מתכונים וותיקים של סבתא לצד מתכונים עכשויים שלי, לא מתפשרת על חומרי גלם, טריים, זמינים ועונתיים. משם- מחומרי הגלם בעצם באה לי ההשראה למתכון חדש. אוהבת לבשל, לצלם את האוכל ובעיקר לאפות- שם אני מגשימה את כל הפנטזיות המתוקות שלי. אז תהנו לכם, ותבשלו בבית - הכי טעים ובריא, ואל תשכחו שהאוכל הוא אחד מההנאות הגדולות של החיים :)

עדכונים:

פוסטים: 60

עוקבים: 12

החל מפברואר 2015

  • דפנה אוסטר מיכאל

    פסטיבל האוכל הכפרי במטה יהודה 2018 - לו"ז האירועים

    תצוגה מקדימה

    צילום – אלדד מאסטרו נושא הפסטיבל השנה הוא “אוכל. אנשים. בית” אורחי הפסטיבל יוכלו לבקר אצל אנשים ובתים שונים מאוד האחד מן השני, כשלכל אחד הייחוד שלו, אבל לכולם אותה תשוקה – לאוכל טוב ולאירוח. הפסטיבל יתקיים- בתאריכים 27 באפריל עד ה20 במאי,   במהלך 3 סופי שבוע ובחג השבועות.     ההשראה לכל השפע ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 ימים
  • דפנה אוסטר מיכאל

    פסטיבל האוכל הכפרי ה- 18 במטה יהודה

    תצוגה מקדימה

    פסטיבל האוכל במטה יהודה יערך השנה בתאריכים 27 באפריל ועד 20 במאי .       צילום – אלדד מאסטרו   אוכל, אנשים בית. זוהי מהות הפסטיבל. בשנים האחרונות הולכת ומתפתחת במטה יהודה תיירות כפרית אשר בבסיסה עומד החזון הציוני להתיישב בארץ ולעבוד את אדמתה. ביישובי המועצה התפתחו וצמחו עשרות עסקים חקלאיים ותיירותיים ובהם- יקבים, מבשלות ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 ימים
  • דפנה אוסטר מיכאל

    סלט חסה עשיר ומרענן

    תצוגה מקדימה

      סלט מרענן וכייפי ,  סלט שתמיד גונב את ההצגה. עשיר בטעמים נפלאים שמתחברים מצויין, פשוט וקל להכנה – כל אחד יכול !   מתכונים נוספים מעולים באתר מתנות קטנות  המצרכים לסלט ל- 2 מנות 1/2 חסה עגולה – אייסברג גזר קטן חופן אגוזי מלך  שלמים כ- 50 ג”ר 2 כפות חמוציות מיובשות 1/4 בצל סגול ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 months
  • דפנה אוסטר מיכאל

    קינואה בשילוב אורז ודלעת ערמונים

    תצוגה מקדימה

      שילוב מושלם של מרכיבים, יצרו ארוחה פנטסטית עשירה בטעמים ומרקמים פשוט תענוג.   קינואה טריו ואורז בסמטי מלווים בעשבי תיבול טריים ומנגולד , והתוספת המצויינת של מתיקות הבטטה ובנוסף,הטעם המופלא של דלעת הערמונים. התוצאה- תבשיל מעולה, טעים ובריא . בואו להכין זה פשוט נהדר,     הצטרפו לעמוד הפייסבוק שלי             ...

    תגובות

    פורסם לפני 9 months
  • דפנה אוסטר מיכאל

    לביבות אפויות כרשה דלורית וגבינות

    תצוגה מקדימה

          הצטרפו לעמוד הפייסבוק שלי        בקיץ אני תמיד מחפשת רעיונות לארוחות צמחוניות קלות ומהירות הכנה. הכנתי לביבות אפויות שמכילות בעיקר ירקות ,עם טאץ קטן של גבינות ותבלינים. הגבינות החדשות של פיראוס שקיבלתי להתנסות. בולגרית מעודנת מעולה ורכה לכן התאימה ללביבות וכן גבינת שמנת על בסיס יוגורט יווני - פשוט מעולה , ...

    תגובות

    פורסם לפני 9 months
  • דפנה אוסטר מיכאל

    טארט טאטן משמש

    תצוגה מקדימה

        הצטרפו לעמוד הפייסבוק שלי        טארט טאטן משמשים, מתבקש לפחות פעם אחת בעונת המשמשים הקצרה. מאוד קל ופשוט להכנה. אם נגמרה עונת המשמשים – החליפו בנקטרינה צהובה או שזיפים   הבצק הוא בצק פריך המתאים לפאי . אפשר להשתמש פה גם בבצק פריך חמאה מוכן,   תבנית קוטר 20/22     ...

    תגובות

    פורסם לפני 9 months
  • דפנה אוסטר מיכאל

    שקשוקת תרד וגבינה בולגרית

    תצוגה מקדימה

    הצטרפו לדף שלי בפייסבוק        שקשוקה של תרד היא ארוחה טעימה ומאוד קלה להכנה. מתאימה לימים לוהטים של קיץ. אני מאוד אוהבת תרד ולכן בעיני זאת ארוחה חלומית. לא הכבדתי בכמויות של שמנת וחמאה כמו שמגישים לכם בבתי קפה. השקשוקה שלי הרבה יותר עדינה  וקלה לעיכול. מעל השקשוקה החמה שילבתי קוביות של גבינה ...

    תגובות

    פורסם לפני 9 months
  • דפנה אוסטר מיכאל

    עוגת גלידה וניל ולוטוס

    תצוגה מקדימה

    אין כיף גדול יותר בעונה החמה מלפתוח את עונת הגלידות, אבל על פסגת הכיף הזו מנצחת ללא ספק הכנת עוגת גלידה ביתית קלה להכנה שתמיד מצליחה ...

    תגובות

    פורסם לפני 11 months
  • דפנה אוסטר מיכאל

    בצלים ומנגולד במילוי צמחוני-טבעוני

    תצוגה מקדימה

       הצטרפו לעמוד שלי בפייסבוק - לייק יתקבל בברכה !         כולכם ודאי מכירים את המצב שבו המקרר מלא בירקות עייפים וחייבים להכין איתם משהו … אז זה מה שקרה לי הבוקר. פותחת את המקרר ויש שם – עלי מנגולד ,תרד,פלפלים אדומים,קישואים ועוד כל מיני ירקות שרק מחכים שנכין מטעמים . הכי ...

    תגובות

    פורסם לפני 11 months
  • דפנה אוסטר מיכאל

    פאי רפרפת תותים

    תצוגה מקדימה

      כשאני רואה תותים כל כך יפים , ישר חושבת מה אני הולכת להכין. הכנתי פאי בצק פריך עם רפרפת תותים בטעם תפוז ,וקצפת לקינוח פשוט שילוב טעמים מושלם !   .       מצרכים לבצק הפאי- 100 ג”ר חמאה חלמון 4 כפות סוכר סוכר וניל 1 כוס קמח 2 כפות חלב מעט גרד ...

    תגובות

    פורסם לפני 1 year

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה