הבלוג של אסנת חזן

מבשלת משהו

מבשלת, כותבת ויוצרת

עדכונים:

פוסטים: 41

החל מיוני 2012

דמי חנוכה קצת אחרים, הפעם לא לילדים

28/12/2017

המון זמן לא יצרתי כלום. זה החל באריזת חדר העבודה שלי לפני 5 חודשים לקראת שיפוץ חלק מהבית, נמשך בתירוץ הנפלא שכל החומרים שלי ארוזים ולא פסק גם אחרי שהחדר היה שוב מסודר והכל היה במקומו, ממש מזמין ליצור וליהנות. אבל זה נמשך ונמשך ולא הצלחתי לגרום לעצמי לעשות משהו.

החלפת דמי חנוכה בקומונת היצירה שאני חברה בה לא הותירה ברירה. ארגנתי אותה בידיעה שזה מה שיגרום לי לחזור וליצור אבל תאריך המשלוח האחרון כבר עבר, ידעתי מזמן מה אני מתכננת להכין ובכל זאת כלום לא קרה.

ואז… אחר צהריים אחד הבנתי שאין ברירה וידעתי שברגע שאתחיל לא ארצה להפסיק. זה בדיוק מה שקרה.

IMG_9731

הכנתי לנופר מחברת מתכוני חנוכה

IMG_9735

IMG_9737

נרות מקושטים

IMG_9733

צירפתי ספל עם כפית שוקולד תוצרת שוקולד הבוטיק של גליה לוי מ-Caja במושב צפרירים וכמובן כרטיס ברכה.

אני מרוצה מאוד מהתוצאה ואני מקווה שגם נופר.

אשמח לשמוע מה דעתכם.

סוף שבוע נעים,

אסנת חזן

מתרגמת, כותבת ויוצרת

https://www.facebook.com/Hazan.Osnat

https://www.facebook.com/mevasheletm/

http://saloona.co.il/magichat/

 

עוד מהבלוג של אסנת חזן

תצוגה מקדימה

אין כמו בבית... או: סיפור הבורקס שלי ומתכון

אפשר להכין אותו מבצק עלים, בצק פילו, פילאס ואפילו בצק פריך. לכל עדה ומשפחה הבורקס שלה. יש מי שקונים אותו, יש מי שמכינים בבית ויש מי שמכינים בשבילו. יש מי שלא אוהב בורקס? למדתי להכין את הבורקס שלי בכיתה ט', בשיעורי כלכלת בית,...

תצוגה מקדימה

ריבת עגבניות שרי

כשאני מוצאת את עצמי מבשלת ריבה אני יודעת שהחורף מתקרב או שלפחות כבר ממש סוף הקיץ. כנראה שהפעם נרדמתי בשמירה, כי התחלתי להכין ריבות רק בשבוע שעבר כשגיליתי אצל הירקן סלסילות עגבניות שרי כתומות שנראו נהדר. ...

אז מה אנחנו יותר, חיידק או אדם?

אמש השתתפתי בהרצאתה המרתקת של שרון גבריאל, מנהלת מדעית ודיאטנית קלינית בחברת 'אלטמן', על המיקרוביום ועל החיידקים הטובים שמסייעים למערכת העיכול והבריאות האינטימית שלנו. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה