הבלוג של אסנת חזן

מבשלת משהו

מבשלת, כותבת ויוצרת

עדכונים:

פוסטים: 41

החל מיוני 2012

מזג האוויר הקייצי שמחכה לנו בסוף השבוע הזה וגם בשבוע הבא עשה לי חשק לעוגה קרה ומרעננת, כזו שאי אפשר לעמוד בפניה אך גם לא צריך להשקיע יותר מדי בהכנה וכך הכנתי את עוגת הגבינה הנהדרת הזו שלולא היתה צריכה להתייצב במקרר היתה נעלמת תוך 5 דקות…

cheesecake1

רשימת החומרים:

חבילת בישקוטים

חלב

500 גרם גבינה לבנה, 5% שומן

3/4 כוס סוכר

1 שקית ג’לטין (14 גרם)

1/4 כוס מים חמים

2 מיכלי שמנת לקצפת (500 מ”ל)

4 כפות סוכר

קופסת ג’לי בטעם תות

 

אופן ההכנה

טובלים בישקוטים בחלב ומסדרים בתבנית.

מערבבים בקערה את הגבינה והסוכר.

ממיסים את הג’לטין במים החמים ומצננים מעט. מוסיפים את הג’לטין המומס לתערובת הגבינה והסוכר.

מקציפים את השמנת המתוקה עם 4 כפות סוכר ומוסיפים לה את תערובת הגבינה.

יוצקים את התערובת על שכבת הבישקוטים ומקררים.

אחרי שהעוגה מתייצבת (3-2 שעות) מכינים את הג’לי לפי ההוראות ומניחים להצטנן מעט.

יוצקים את הג’לי באטיות על העוגה ומחליקים.

מקררים כשעתיים לפני ההגשה.

והנה שוב העוגה המוכנה:

cheesecake2

בתאבון ושבת שלום :-)

אסנת

 

עוד מהבלוג של אסנת חזן

תצוגה מקדימה

עכשיו אני מבינה מאיפה הגיעו עוד 5 ק"ג

יש שינויים כאלה, קטנים, שמתגנבים לפעמים ככה כמעט בלי שמרגישים. פתאום הילדים גדלים ויש להם עיסוקים משלהם, העיניים דורשות את שלהן וכבר אין ברירה וצריך משקפיים וכבר אי אפשר להוריד קילו בטיול של שעתיים בקניון. אבל לשינויים...

מסעות דניאל

מסעות דניאל / דניאל קרן בעריכת משה גלעד 286 ע"מ, הוצאת עם עובד אני קוראת מהר מרוב האנשים. זו עובדה ידועה. קורס קריאה מהירה אי שם בגיל ההתבגרות וחוסר סבלנות קבוע גרמו לי לפתח יכולות קריאה שלא מביישות אצן אולימפי. אלא שאת...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

בחזרה למעלה