הבלוג של אסנת חזן

מבשלת משהו

מבשלת, כותבת ויוצרת

עדכונים:

פוסטים: 41

החל מיוני 2012

כשאני מוצאת את עצמי מבשלת ריבה אני יודעת שהחורף מתקרב או שלפחות כבר ממש סוף הקיץ. כנראה שהפעם נרדמתי בשמירה, כי התחלתי להכין ריבות רק בשבוע שעבר כשגיליתי אצל הירקן סלסילות עגבניות שרי כתומות שנראו נהדר.

IMG_8685

 החומרים:

2 קופסאות עגבניות שרי (בערך 1 ק”ג)
2.5 כוסות סוכר
מיץ לימון סחוט מלימון אחד
מקל קינמון
רבע כוס מים

 אופן ההכנה:

מכניסים לסיר את העגבניות, הסוכר, הלימון, המים ומקל הקינמון.

IMG_8663

מבשלים ומדי פעם מערבבים.

IMG_8665

מבשלים עוד קצת

IMG_8667

אחרי בישול של בערך שעה הריבה מוכנה. מעקרים צנצנות ריקות במיקרו כדקה ומעבירים אליהן את הריבה. אוטמים היטב ושומרים במקרר.

IMG_8688

בתאבון!

עוד מהבלוג של אסנת חזן

תצוגה מקדימה

אין כמו בבית... או: סיפור הבורקס שלי ומתכון

אפשר להכין אותו מבצק עלים, בצק פילו, פילאס ואפילו בצק פריך. לכל עדה ומשפחה הבורקס שלה. יש מי שקונים אותו, יש מי שמכינים בבית ויש מי שמכינים בשבילו. יש מי שלא אוהב בורקס? למדתי להכין את הבורקס שלי בכיתה ט', בשיעורי כלכלת בית,...

תצוגה מקדימה

עכשיו אני מבינה מאיפה הגיעו עוד 5 ק"ג

יש שינויים כאלה, קטנים, שמתגנבים לפעמים ככה כמעט בלי שמרגישים. פתאום הילדים גדלים ויש להם עיסוקים משלהם, העיניים דורשות את שלהן וכבר אין ברירה וצריך משקפיים וכבר אי אפשר להוריד קילו בטיול של שעתיים בקניון. אבל לשינויים...

מסעות דניאל

מסעות דניאל / דניאל קרן בעריכת משה גלעד 286 ע"מ, הוצאת עם עובד אני קוראת מהר מרוב האנשים. זו עובדה ידועה. קורס קריאה מהירה אי שם בגיל ההתבגרות וחוסר סבלנות קבוע גרמו לי לפתח יכולות קריאה שלא מביישות אצן אולימפי. אלא שאת...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה