הבלוג של אסנת חזן

מבשלת משהו

מבשלת, כותבת ויוצרת

עדכונים:

פוסטים: 41

החל מיוני 2012

אריאל אוהבת פטריות, בכל וריאציה שלהן: חיות, אפויות, מטוגנות, עם בצל, בלי בצל, ככה סתם או כחלק ממאכל אחר. גם אני.

המתכון הזה הוא בכלל מתכון של מאפינס תירס מהבלוג של ניקי, אלא שאצלנו כולם אוהבים תירס מלבד אריאל. והיא, כאמור, מעדיפה לאכול פטריות.

אז החלפתי את התירס בפטריות (טוב, נו, לא החלפתי, הוספתי. אני תמיד מכינה גם כאלה וגם כאלה), ובדרך כלל כמות כפולה. אפשר להקפיא אותם והם טעימים כשהם חמים וכשהם קרים.

הנה המתכון כמעט כמו שהוא מופיע באתר של ניקי (מלבד התירס כמובן):

אני מטגנת המון (באמת המון!) בצל קצוץ ופטריות.

pit1

 

לאחר הטיגון, כדאי לסנן את השמן מהפטריות והבצל המטוגנים.

אחרי כן אני מוסיפה להם:

pit2

 

3 ביצים טרופות
קוטג’
חצי כוס קמח  תופח
כוס פתיתי גבינת עמק (צהובה)
מלח

מערבבת הכל היטב, מעבירה לתבניות סיליקון קטנטנות (בגודל של 3 ביסים) ואופה.

pit3

בתאבון! :-)

עוד מהבלוג של אסנת חזן

תצוגה מקדימה

עכשיו אני מבינה מאיפה הגיעו עוד 5 ק"ג

יש שינויים כאלה, קטנים, שמתגנבים לפעמים ככה כמעט בלי שמרגישים. פתאום הילדים גדלים ויש להם עיסוקים משלהם, העיניים דורשות את שלהן וכבר אין ברירה וצריך משקפיים וכבר אי אפשר להוריד קילו בטיול של שעתיים בקניון. אבל לשינויים...

מסעות דניאל

מסעות דניאל / דניאל קרן בעריכת משה גלעד 286 ע"מ, הוצאת עם עובד אני קוראת מהר מרוב האנשים. זו עובדה ידועה. קורס קריאה מהירה אי שם בגיל ההתבגרות וחוסר סבלנות קבוע גרמו לי לפתח יכולות קריאה שלא מביישות אצן אולימפי. אלא שאת...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה