הבלוג של אסנת חזן

מבשלת משהו

מבשלת, כותבת ויוצרת

עדכונים:

פוסטים: 41

החל מיוני 2012

עוגה מעולה לשבירת הצום וגם לכל הזדמנות אחרת. קלה להכנה, טעימה ומצוינת ליד כוס תה.

15/09/2017

בתקופה הזו של השנה, קצת לפני ראש השנה ולקראת סוף הקיץ, רואים בכל מקום תמונות ומתכונים לעוגות דבש. אני אוהבת מאוד עוגות דבש, כמעט בכל גרסה שלהן, אבל עוגת התמרים הזו עולה בהרבה על המון עוגות דבש שטעמתי והכנתי בשנים האחרונות.

tmarim

מהכמות שבמתכון יוצאות 2 עוגות בתבנית אינגליש קייק, אני הכנתי מיד כמות כפולה: חלק בתבניות סיליקון אישיות וחלק בתבניות אינגליש קייק.

החומרים:

2 ביצים

1 כוס סוכר

3/4 כוס שמן

1/2 קופסה (220 גרם) ממרח תמרים

3/4  1 כוסות קמח תופח

1/2 כפית קינמון

1 כוס מים רותחים

 

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).

2. מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה.

3. מעבירים לתבנית ואופים כ-40 דקות.

זהו, עוגה פשוטה וקלה להכנה, בדיוק כמו שאני אוהבת והטעם… משובח במיוחד :-)

בתיאבון!

עוד מהבלוג של אסנת חזן

תצוגה מקדימה

עכשיו אני מבינה מאיפה הגיעו עוד 5 ק"ג

יש שינויים כאלה, קטנים, שמתגנבים לפעמים ככה כמעט בלי שמרגישים. פתאום הילדים גדלים ויש להם עיסוקים משלהם, העיניים דורשות את שלהן וכבר אין ברירה וצריך משקפיים וכבר אי אפשר להוריד קילו בטיול של שעתיים בקניון. אבל לשינויים...

מסעות דניאל

מסעות דניאל / דניאל קרן בעריכת משה גלעד 286 ע"מ, הוצאת עם עובד אני קוראת מהר מרוב האנשים. זו עובדה ידועה. קורס קריאה מהירה אי שם בגיל ההתבגרות וחוסר סבלנות קבוע גרמו לי לפתח יכולות קריאה שלא מביישות אצן אולימפי. אלא שאת...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה