הבלוג של מיכל יפה

עניינימים

שונאת לכתוב, אוהבת לערוך ומתמחה בלראות את התמונה הקטנה

עדכונים:

פוסטים: 155

החל מאוגוסט 2011

גרסה אסתטית ונוחה לאכילה של קינוח הסדר המסורתי

23/03/2013

אף פעם לא אהבתי חרוסת. לכאורה זה משונה, כי מי לא אוהב חרוסת? הרי יש שם רק מרכיבים שאני אוהבת, אז איך זה שאת המוצר הסופי לא אהבתי, ממש כמו יוני והקובה?

התשובה קשורה ללוק של החרוסת, שהוא, אם תסלחו לי, די דוחה, ואל תתנו לי להפליג פה בדימויים.

משום כך המצאתי קינוח שהפך את החרוסת לאסתטית וגם יותר נוחה לאכילה. וככה זה עובד:

המצרכים:

250 גר’ תמרים ללא גלעינים, רצוי מג’הול

שלושת רבעי הכוס שקדייה (או ממרח 100% שקדים אחר)

3 כפות ליקר שקדים

2 כפות סילאן טבעי

קליפה מגוררת משני תפוזים

תפוזים סיניים מסוכרים קצוצים

שקדים גרוסים

אופן ההכנה:

מועכים את התמרים (אפשר להשתמש בתמרים שמגיעים כבר מעוכים) ומוסיפים להם את שאר החומרים

יוצרים כדורים ומצפים אותם בשקדים גרוסים

בתיאבון וחג שמח!

עוד מהבלוג של מיכל יפה

תצוגה מקדימה

עגבניות מיובשות בשמן זית ותבלינים

כן כן, הכי טוב לייבש עגבניות בשמש, אבל למרות שזה יותר רומנטי (וזול), לא תמיד אפשר. מזל, אם כך, שיש תנורים בעולם. וככה זה הולך: לוקחים עגבניות שרי וחוצים אותן לאורך. כלומר אם יש...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

אייל גולן: כמה מטומטם אפשר להיות?

ונגיד שהוא לא ידע. נגיד. כלומר יכולתי לכתוב פה פוסט שלם על למה כשאישה - בכל גיל - שוכבת עם יותר מגבר אחד, ועוד כאלה שלא מכירים אותה, ויותר מפעם אחת, זה בכל מקרה מעיד על בעיה לא קטנה, וכל גבר עם מעט שכל בקודקודו אמור לסרב לעשות...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

וידאו: מי יעזור לילד ברחוב?

יותר מ-20 מיליון איש צפו בסרטון שהציג ניסוי חברתי שבמסגרתו עמד ילד ברחוב בניו יורק בקור של מינוס 15 מעלות, כשלגופו רק ג'ינס וטי-שירט קרועים ובידו שקית ניילון אחת להתכסות בה. העוברים והשבים התעלמו ממנו במשך שעתיים, ואז קרה...

תגובות

פורסם לפני 4 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה