הבלוג של מעיין הרוש

פסיכו פילאטיס

בן 39, אבא לתאומות בהורות משותפת, מאמן פילאטיס מכשירים, שחקן, כותב ואושייה. אוהב אוכל, מסעדות וסדרות. ועושה חיקוי ממש גרוע של יהורם גאון

עדכונים:

פוסטים: 14

עוקבים: 1

החל מינואר 2017

לחלחיףלחיךחי

הפעם מתכון לתפוחי אדמה אבל פני זה סיפור טראגי על חברות.

טל ואני היינו חברים ממש טובים

טל היה יותר יפה ממני, יותר צעיר ממני, יותר חכם ממני ויותר עצוב ממני.

הכרנו דרך הפייסבוק, נסחפתי אחריו למערה שלו (ככה קראתי לדירת השותפים שהייתה לו ליד שנקין) אני זוכר מחשב פתוח כל הזמן ותריסים סגורים כל שעות היום. ישנו יחד, הזמנו המבורגר ביין מהקופי בר, וכל דבר שהוא לא אנחנו לא ממש היה קיים. הסקס היה חרא אבל הייתי כל כך מוקסם מגיבור העל שהכרתי שהפכתי עצמי למאוהב בו. יש לי נטייה לקחת על עצמי את תפקיד המאוהב כדי לא להרגיש באמת אהבה.

טל כתב, נתן לי לקרוא ועורר אצלי את החשק לכתוב ולהביע בפעם הראשונה.

אחרי שלושה חודשים הוא הודיע לי שעדיף שאני אלך ולא נהיה ביחד יותר. ואני הלכתי.

אחרי כמה חודשים הוא החזיר אותי לחייו כחבר טוב בלי סקס תודה לאל. הוא היה משימתי, מצאנו מפיק זקן עם משרד הפקות בדיזינגוף ושם כתבנו פורמטים לסדרות טלוויזיה.

שום דבר לא יצא מזה חוץ מאגדות אורבניות שסיפרנו לעצמנו. התעשייה לא עושה שום דבר איכותי, אף אחד לא מבין בארץ בכלום ועוד תובנות שאמורות לגרום לך להיות מתוסכל ולא באמת ליצור.

טל היה הדבר הכי קול בעולם. כשנכנסתי איתו לבית קפה היו נועצים בו עיניים. יש אנשים כאלה שהאוויר מפנה להם מקום לעבור.

לאט לאט הוא משך אותי לחברות אינטנסיבית וקרובה שבה כשאני איתו אני מרגיש הדבר הכי חשוב בעולם וכשאנחנו לא ביחד אני רוצה להיות איתו. היה לי ברור שאני לא רוצה אותו כבן זוג, אבל לא רציתי אף אחד אחר החיים איתו היו מלאים ככה.

פסח אחד בספונטניות טסנו לברלין.

זה התחיל מעולה, הסתובבנו יחד כמו שני אנשים שחיים בברלין . בין מסעדה מעולה, רחובות עמוסים בגרפיטי, אנשים מיוחדים ובקבוק יין משובח.

ביומיים האחרונים זה הפסיק להיות כייף כשהוא החל לפרק את המסכה מעל הפרצוף שלי: שיחה שבהתחלה היתה תמימה ונעימה הפכה להיות טבח בי, הוא נעץ סכינים וירה בי כל דבר קשה שחשב עלי ונשימתי נעתקה ממני. לא ידעתי מאיפה זה מגיע וגם לא הבנתי למה. היה כל כך נעים עד עכשיו, למה אתה מספר לי כמה אני לא אמיתי, למה אתה מבקר את ההתנהגות שלי והכי גרוע נכון לנקודת הזמן ההיא הוא צדק. חיפשתי את עצמי והיה לי קל להעתיק כל מיני דברים שפגשתי ואהבתי ולנסות אותם על עצמי. בעיניו זה היה אסון בעיני זה ניסיון.

חזרנו לארץ והוא ניתק איתי קשר.

חוויתי את זה כנטישה, לא רציתי לותר עליו בחיי אבל לא הייתה לי ברירה. יום אחד כשכבר לא ניסיתי הוא החליט שיוצאים לרוץ ביחד באלנבי ויצאנו לרוץ יחד.

מאותו רגע חזרנו לקשר אינטנסיבי כאילו לא זכרתי כל מה שלמדתי על האיש הזה. שכחתי את כל דרכי הפעולה שלו והתמסרתי מחדש לחוויה הזו שלהיות במחיצתו. מוזיאונים, סרטים של אלמודובר, ים, ריצה, רכיבה על אופניים ופילאטיס. הו הפילאטיס, תחשבו על בקרים רצופים של שיחות תוך כדי תרגילים בסטודיו הפרטי שלי ואחר כך קפה ושיזוף אצלי על הגג. כן כן כן הייתי מאוהב. אמיתי מאוהב לא כמו בהתחלה כשזה היה בשליטה. הייתי מוכן לעסקה, תהיה לידי ואני לידך בלי מחויבות ובלי חוקים רק ככה הוא יישאר לידי.

ואז טל עזב. טס להודו. חזר אחרי כמה חודשים ולא דיברנו יותר.

הפעם הבנתי אותו, לא חוויתי שום נטישה או כאב. היה לי ברור שזה חיפוש שלו שאני כבר לא חלק ממנו. לפעמים כל מה שצריך לעשות כדי לשחרר זה לאהוב. באמת לאהוב.
השבוע מתכון לתפוח אדמה מעוך וטעים עם בצל מקורמל.

כמו שכתבתי בשבוע שעבר אני ב”מרץ בלי פחמימות” לכן הכנתי את המתכון ולא טעמתי אותו.

אין עם זה בעיה, כי בחודש פברואר שנראה לי כל כך רחוק עכשיו, הכרתי את המנטורית שלי סוויט דולי, ואת הקבוצה המדהימה שלי.

וככה דולי קנתה אותנו בפעם הראשונה. עם המתכון הפשוט והנפלא הזה.

םוףיףםןיטםן

מצרכים:

תפוחי אדמה כגודל האורחים בסעודה.

שניים שלושה בצלים קצוצים מטוגנים ומקורמלים עם קצת סוכר. (מומלץ להשתמש בבצל של דורות – טעים ועושה את העבודה ממש קלה)

מלח, פלפל ושום כתוש.

אופן ההכנה:

מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה עד שהמזלג ננעץ בהם ברכות. שמים אותם על מגש מרוח בהרבה שמן זית ומועכים אותם עם תחתית של כוס. שמים למעלה את השום מלח פלפל ומפזרים בנדיבות את הבצל המקורמל מכניסים לתנור על 180 מעלות לעשרים דקות או עד שזה מוכן וקריספי. בתיאבון.

חיהחיהחניע

עוד מהבלוג של מעיין הרוש

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 10 months
תצוגה מקדימה

שרירי הליבה, וגם מתכון לארטישוק ממולא

בפילאטיס הפחד הכי גדול זה לא להרגיש. לא להתחבר לשרירי הליבה, לא למצוא את רצפת האגן ולא להיתפס אחרי אימון. בדרך כלל אני מרגיע את הפחד הזה בנשימות ובקצב תרגילים...

תגובות

פורסם לפני 10 months
תצוגה מקדימה

סלט סלק ואורז מלא ותזכורת חשובה לעצמי

בפילאטיס מתאמנות המון נשים בהריון. היתרון המרכזי של פילאטיס בזמן ההיריון הוא בהתייחסות לנשימה נכונה, עבודה עם מרכז הגוף וחיזוק רצפת האגן. התוצאה: גב חזק וגמיש,...

תגובות

פורסם לפני 9 months

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה