הבלוג של Loren_Shirazian

lorenshirazian

עדכונים:

פוסטים: 10

החל מפברואר 2017

מוקפץ חריף של פילה בקר

הנה לכם מתכון למוקפץ חריף סופר-טעים ומוצלח, 10 דק הכנה וזה שלכם!

#הטיפ להצלחת המתכון הוא לעבוד על להבה גבוהה, במהירות, ולהגיש מיד כשזה חם.

#אפשר להפוך את המתכון לצמחוני/טבעוני ע”י החלפת הבשר לטופו וכו’.

 

תוספת

רצועות חזה עוף/סינטה/פילה בקר/אנטריקוט/טופו

#אני השתמשתי בפילה בקר

שבבי אורז (פסטה אורז בקיצור) בצורת ריבוע

333333

44444

 

ירקות 

1 בצל גדול קצוץ לקוביות

2 שום של דורות

2 ג’ינג’ר של דורות

ברוקולי (4-5 פרחים)

2 גזרים – לעשות פרוסות דקות בעזרת קולפן

רבע כרוב לבן – קצוץ לרצועות דקות

פלפל אדום חריף

#אפשר להוסיף/לשנות איזה ירקות שבא לכם – תירס,אננס,גמבה, שומר וכו’.

 

תיבול

חצי אצבע רוטב סצ’ואן של דורות

2-3 כפות סויה

2 כפות שמן שומשום

2 כפות שמן זית

1  וחצי כף צ’ילי מתוק

1 וחצי כף צ’ילי חריף

1 כפית סוכר חום

22222

3333

 

הוראות הכנה

1.במחבת ווק, על להבה גבוהה, לטגן את הבצל עם שמן הזית ולהוסיף את רצועות הבשר.

2.להוסיף את כל התיבול ולערבב קצת כדי לאחד את הנוזלים.

3.לאחר מכן להוסיף את הירקות מהקשה לרך – ברוקולי,גזר, כרוב לבן וצ’ילי.

4.בינתיים להרתיח בסיר את האטריות ל5 דק בערך (עד שמתרככות)

5.לסנן את המים מהאטריות, להוסיף לסיר, להקפיץ כמה דק’ עד שהבשר רך.

 

וזה מוכן!

בתאבון

 111111

עוד מהבלוג של Loren_Shirazian

תצוגה מקדימה

הפיצה המקסיקנית שלי

אז המשימה השבוע היא להכין פיצה משלנו. אני בחרתי להכין את הפיצה שמזכירה לי את המקום שהכי הייתי רוצה להיות בו עכשיו - מקסיקו תקופת מבחנים זו התקופה השנואה עליי. מלא לחץ, עצבנות וחוסר אדיר בזמן. ואיך שכל פעם אני מוצאת את...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

אוזני המן צבעוניות

מתכון לאוזני המן צבעוניות שכיף לתת ולקבל. החג האהוב עליי ביותר הוא חג הפורים. אין על פורים. איזה חג שמח! כולם שמחים ומחייכים, מתחפשים, זה חג כזה של הפוגה מהכול, של לצאת מהשגרה . תמיד אני תוהה לעצמי מה יהיה מזג האוויר. אם תצא...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

שלום כיתה א'

לפני כשבועיים קיבלתי טלפון מפתיע מ"סלונה" בו הודיעו לי שנבחרתי להשתתף בפרויקט מיוחד שנקרא #פשוטלבשל , בפרויקט זה משתתפות 45 נשים ( גם גברים אבל הרוב קובע(: ) מחולקות ל3 קבוצות כשלכל קבוצה סינר משותף ומנטורית משלה שמובילה...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה