הבלוג של Loren_Shirazian

lorenshirazian

עדכונים:

פוסטים: 10

החל מפברואר 2017

לפני כשבועיים קיבלתי טלפון מפתיע מ”סלונה” בו הודיעו לי שנבחרתי להשתתף בפרויקט מיוחד שנקרא #פשוטלבשל ,

בפרויקט זה משתתפות 45 נשים ( גם גברים אבל הרוב קובע(: ) מחולקות ל3 קבוצות כשלכל קבוצה סינר משותף ומנטורית משלה שמובילה אותה!

אז בגדול מדובר בקורס בישול, בתחרות, בהמון פרסים,חוויות וחברים חדשים ובבלוג שאני צריכה לכתוב.

בהזדמנות זו אודה לסלונה שבחרו בי מתוך אלפי נשים לקחת חלק בפרויקט הכל-כך מושקע הזה, תודה!

ואציג לפניכם את הקבוצה השווה שלי #שוק_על_ירך

16265277_1197048723746681_7513890379375095283_n

וגם אאחל לנו המון בהצלחה!

 

אז למה החלטתי להצטרף לקורס הזה?

קודם כל בגלל שאני אוהבת לבשל. זאת הזדמנות מדהימה ללמוד מהטובות בתחום ( לא כמו שעשיתי עד עכשיו.. דרך ניסוי וטעייה(:  )

ודבר שני, רציתי להראות לעצמי ולכם איך אפשר לבשל,  להנות מזה ותוך כדי לשמור על גוף בריא, על סדר יום נכון וגם לא להשמין מזה בסוף (:

 

אנסה לשתף אותכם במה זה אוכל בעייני,

הדבר הכי חשוב בעייני באוכל זה קודם כל הטעם. אחר כך כמה האוכל הזה משמין אותי.

אז שמי לורן (לאלה מכם שעדיין לא יודעים) ואני סטודנטית להנדסת תעשייה וניהול בשנה ד’ (סוף סוף).

ולהיות סטודנטית להנדסה ותוך כדי לעבוד+ללמוד+לבשל+להתאמן זה לא כל כך פשוט.

אני חייבת להודות שבשנים הראשונות של התואר לא ידעתי איך להתמודד עם זה ולא הצלחתי.

אבל היום אני יכולה להגיד שלא רק שאני אוטוטו בוגרת תואר ראשון בהנדסה אלא גם בוגרת תואר ראשון בניהול זמנים (שזה דרך אגב די קשור לתואר שאני לומדת אבל זה כבר סיפור אחר:) ) .

 

אז איך עושים את זה?

הסוד הוא הכנה מוקדמת.

והסוד הוא לא באמת סוד כי אני מניחה שכולכם כאן יודעים את התשובה..אבל אין מה לעשות הקושי הוא ביישום.

בשביל שאצליח להספיק הכל נדרש לו”ז מסודר ומאורגן שכולל הכנה מוקדמת.

זה אומר שאני קמה בבוקר מוקדם יותר, או אפילו בלילה שלפני , מכינה לי את כל מה שאני צריכה לאותו היום, מסודר לפי ארוחות , מסודר לפי זמנים, וקובעת לעצמי באופן מסודר מתי אני עובדת מתי אני לומדת ומתי אני מתאמנת.

רק ככה באמת אפשר לעשות את זה. אני מודה שבהתחלה זה היה קשה אבל מהר מאוד מתרגלים לזה.

הנה מתכון קל ומהיר לארוחה מזינה ומשביעה שאפשר לאכול בכל שעות היום (גם כארוחה מלאה וגם בין לבין)

 

פשטידות אישיות של ירק

(לכמות של 10 יח’ )

מצרכים:

  • 2 תפוחי אדמה
  • 2 בצל ירוק
  • 1 בצל בינוני
  • 3 ביצים
  • חצי כוס קמח
  • כפית אבקת אפייה
  • תרד טרי
  • תיבוליות של דורות – בזיליקום,שמיר, פטרוזיליה, שום
  • מלח, פלפל, כורכום

 

אופן ההכנה:

  1. לגרד את תפוחי האדמה ולסחוט אותם מהמים.
  2. לקצוץ את הבצלים ואת התרד.
  3. להוסיף את כל המרכיבים יחד לקערה, לערבב ולתבל במלח פלפל ומעט כורכום.
  4. לשמן את התבנית וליצוק את התערובת.
  5.  זמן האפייה הוא בערך 15-20 דק’ תלוי בתנור שלכם.

 

111

חשוב לציין ,

#אני השתמשתי בתבנית מיוחדת אבל כל תבנית דומה תעשה את העבודה.

#אפשר לשנות/להוסיף כל ירק אחר שבא לכם.

ובתאבון!

16387124_10154246633771361_8702996160102709602_n

 

עד הפעם הבאה, ושיהיה בהצלחה:)

לורן

עוד מהבלוג של Loren_Shirazian

תצוגה מקדימה

כדורי פירה אפויים מפוצצים בגבינה

המשימה השבוע היא תפוחי אדמה, ובאמת שאין כמו תפוחי אדמה! איך שלא מכינים אותם,אפויים,מבושלים,מטוגנים,חתוכים לקוביות,פרוסות אין טעים כזה! השבוע התקשיתי בבחירת מתכון , רציתי משהו מיוחד,טעים וקליל אז ניסיתי לאתגר את...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

אוזני המן צבעוניות

מתכון לאוזני המן צבעוניות שכיף לתת ולקבל. החג האהוב עליי ביותר הוא חג הפורים. אין על פורים. איזה חג שמח! כולם שמחים ומחייכים, מתחפשים, זה חג כזה של הפוגה מהכול, של לצאת מהשגרה . תמיד אני תוהה לעצמי מה יהיה מזג האוויר. אם תצא...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

חלום של סלק

זוהי האינטרפרטציה שלי למשימה השבועית שלנו , חלום של סלט של סלק ,אשכולית ,צנוניות ,תפוזים סיניים, לימון, פלפל חריף  ונענע. סלט שמזכיר לי את החום של הקיץ, כמו החום הזה שהיה היום, איזה כיף היה היום. קבלו את הסלט שלי, מושלם...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה