הבלוג של Loren_Shirazian

lorenshirazian

עדכונים:

פוסטים: 10

החל מפברואר 2017

אז המשימה השבוע היא להכין פיצה משלנו.

אני בחרתי להכין את הפיצה שמזכירה לי את המקום שהכי הייתי רוצה להיות בו עכשיו – מקסיקו

תקופת מבחנים זו התקופה השנואה עליי. מלא לחץ, עצבנות וחוסר אדיר בזמן.

ואיך שכל פעם אני מוצאת את עצמי בתקופת מבחנים במקום ללמוד חוזרת ומסתכלת על תמונות מהעבר ונזכרת בחוויות ובכיף שעשיתי.

אני יכולה להסתכל שעות על אותן התמונות. וככה זה כל פעם מחדש.

לפני כמעט 4 שנים הייתי במרכז אמריקה. טיילתי ב9 מדינות שונות ב-4 חודשים. מכל מדינה יש לי חוויות וזיכרונות אדירים אחרים.

אבל מקסיקו.. מקסיקו שלי.. היא פשוט לא יוצאת לי מהראש. כמה כיף,כמה חוויות, כמה חיוכים, כמה אושר במקום אחד! ואיזה אוכל טעים..

אי אפשר לתאר במילים!!! אז אנסה בתמונה.. (:

12

אין מה לעשות, חייב תמונה ממקסיקו :)

 

אז מה לעשות שכרגע אני בתקופת מבחנים אבל אוטוטו נגמרות להן 4 שנים, ומקסיקו.. את נראית קרובה מתמיד !

ובנתיים כל שאפשר.. זה להסתפק בפיצה טובה, שמזכירה לי נשכחות..

וכמובן שהמתכון קליל כי אין לי הרבה זמן לבזבז כרגע על אפייה :)

אז לחובבי אבוקדו,חריף ועגבניות.. זה בשבילכם,

קבלו מתכון משגע להכנת הפיצה המקסיקנית שלי

 

הפיצה המקסיקנית שלי

 

להכנת הבצק:

חצי קילו קמח

כפית שמרים יבשים

כפית סוכר

כפית מלח

1/3 כוס שמן זית

כוס מים פושרים

 

להכנת הרוטב

עגבניות מרוסקות

בצל מטוגן של דורות

שום כתוש של דורות

מלח,פלפל, צ’ילי אדום חריף

 

מעל הפיצה

גבינת צ’דר מגוררת

גבינת מוצרלה מגוררת

גבינה צהובה מגוררת

פלפל חריף

בצל סגול

עגבניות

 

1

רוטב וירקות

 

לשוליים של הפיצה

כדורי גבינת מוצרלה (כ-20 כדורים בערך)

שומשום

קמח תירס

ביצה

 

2

צ’דר, צהובה מוצרלה בצדדים

 

הוראות הכנה

מרדדים את הבצק , שמים אותו על נייר אפייה משומן על תבנית , מוסיפים את הרוטב , לאחר מכן את הגבינות ואז את התוספות.

בשוליים מסדרים כדורי מוצרלה במרחקים שווים ומקפלים את הבצק מעל.

מורחים בביצה את השוליים ומעל מפזרים שומשום וקמח תירס. ( קמח תירס נותן קראנצ’ לבצק, לא צריך לשים יותר מדי )

מכניסים לתנור חם מאוד ( בערך 200 מעלות כל אחד והתנור שלו..) , בין 25-30 דק’ של אפייה וזה מוכן.

חותכים אבוקדו לפרוסות ומפזרים מעל הפיצה.

 

4             3

 

מבטיחה לכם, אי אפשר להפסיק לאכול!

(ולא נורא, יוצאים לרוץ אחר כך)

 

בתאבון!!!

עוד מהבלוג של Loren_Shirazian

תצוגה מקדימה

כדורי פירה אפויים מפוצצים בגבינה

המשימה השבוע היא תפוחי אדמה, ובאמת שאין כמו תפוחי אדמה! איך שלא מכינים אותם,אפויים,מבושלים,מטוגנים,חתוכים לקוביות,פרוסות אין טעים כזה! השבוע התקשיתי בבחירת מתכון , רציתי משהו מיוחד,טעים וקליל אז ניסיתי לאתגר את...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

אוזני המן צבעוניות

מתכון לאוזני המן צבעוניות שכיף לתת ולקבל. החג האהוב עליי ביותר הוא חג הפורים. אין על פורים. איזה חג שמח! כולם שמחים ומחייכים, מתחפשים, זה חג כזה של הפוגה מהכול, של לצאת מהשגרה . תמיד אני תוהה לעצמי מה יהיה מזג האוויר. אם תצא...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

שלום כיתה א'

לפני כשבועיים קיבלתי טלפון מפתיע מ"סלונה" בו הודיעו לי שנבחרתי להשתתף בפרויקט מיוחד שנקרא #פשוטלבשל , בפרויקט זה משתתפות 45 נשים ( גם גברים אבל הרוב קובע(: ) מחולקות ל3 קבוצות כשלכל קבוצה סינר משותף ומנטורית משלה שמובילה...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה