lioz malool

הבלוג של lioz malool

קולינריה טבעונית ׳קצת אחרת׳

עבורי, ארוחה, פשוטה ככל שתהיה, היא חגיגה של החיים, והחיים... נועדו שנחגוג אותם. טקסים קטנים הם חשובים בחיים. הטקסים שלי הם טיול שבועי לשוק. אני נהנה מהדרך שאני יוצר ע"י בחירת חומרי גלם שהם חגיגה לעין ולחך, המשדרגות את... +עוד

עבורי, ארוחה, פשוטה ככל שתהיה, היא חגיגה של החיים, והחיים... נועדו שנחגוג אותם. טקסים קטנים הם חשובים בחיים. הטקסים שלי הם טיול שבועי לשוק. אני נהנה מהדרך שאני יוצר ע"י בחירת חומרי גלם שהם חגיגה לעין ולחך, המשדרגות את המטבח הטבעוני למקום קצת אחר. תחשבו על זה, כמה מרתק יכול להיות להמציא את הגלגל מחדש. מטבח טבעוני חדשני עם מגוון מנות חדשות לצד טעמים מוכרים. מה שאנחנו מבשלים ואיך, יכול לגרום לנו להרגיש טוב יותר ומלאי חיים.

עדכונים:

פוסטים: 11

עוקבים: 4

החל מנובמבר 2016

  • lioz malool

    בפסח הזה גם הטבעונות חוגגת

    תצוגה מקדימה

    כמו בכל שנה תמיד שאלו אותי האם אני מבשל משהו מיוחד, בכל זאת זה מתבקש זהו העיסוק היום יומי שלי. להגיד לכם את האמת לא תמיד יצא לי להפתיע, השנה הזו אני הולך להפתיע בגדול. ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 months
  • lioz malool

    כל הטוב שבטבע

    תצוגה מקדימה

    ביקשו מתכון אחד, אבל לא התאפקתי וכתבתי שלושה, כי כשזה מגיע למזונות-על אי אפשר לעצור. מה בתפריט? סלט קייל וסלק על מצע שעועית לבנה, פודינג צ'יה וחטיף שוקולד וגוג'י ברי. שנאמר - לבריאות...

    תגובות

    פורסם לפני 4 months
  • lioz malool

    אירוח ים תיכוני - כי אוכל עושים מאהבה!

    תצוגה מקדימה

    אוכל עושים מאהבה או לא עושים בכלל – בישול ים תיכוני   ליום שישי יש הקסם שלו, כמו בכל יום שישי במיוחד בשעת בן ערביים, אני מזמין כמה חברים בכדי לקבל את השבת. לא לפני הטיול השבועי שלי בשוק. אני אוהב להסתובב, לחקור, לראות את האנשים המיוחדים של יום שישי  בבוקר בשוק, כך אני קורא ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 months
  • lioz malool

    פציולי, אהבה מגיל 3

    תצוגה מקדימה

    אהבה מגיל 3…  אני רוצה לספר לכם על חבר יקר, רענן יוסי נוסל פיציולי מגיל 3, רענן נולד בגבעתיים, אביו מייסד ובעלים של רשת הפיצות דומינו. לאלו השואלים מזה פציולי (מכין בצקים ופיצות) אפשר להגיד שרענן נולד עם בצק פיצה ביד ורוטב עגבניות בפה. רענן איש קסום ומיוחד במינו ואפשר היה להרגיש את האהבה שלו ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 months
  • lioz malool

    זה זמן קסם, שתי מנות מנחמות לימי החורף הקרים

    תצוגה מקדימה

    זה זמן קסם… שתי מנות מנחמות לחורף קר במיוחד   בערב שכזה כשרוחות קרות מנשבות וטיפות של גשם מופיעות  על החלון, משהו בלב מתחיל להתחמם. אולי אלו זיכרונות ילדות או שמה געגוע? תודו, שכשהקור נכנס בדלת אנחנו נעשים רעבים הרבה יותר והתחושה, רעב תמידי.   המחמם הרשמי לחורף, יש משפט כזה כמדומני ובשבילי, זו כוס ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 months
  • lioz malool

    מי לא אוהב המבורגר, צ'יפס, פלאפל, פיצה – שיצביע!

    תצוגה מקדימה

    כל אלה נמנים על המזון הנקרא היום “מזון מהיר” או “ג’אנק פוד” (ג’אנק = זבל) אז האם הג’אנק הזה יכול להיות גם בריא? בטח שכן. אז הנה למה לא כדאי, אכילה של מזון מהיר כחלק מן התפריט היומי הוא אחד הגורמים העיקריים לכך שאחוז ההשמנה גבוה המיוחד אצל ילדים ומבוגרים בישראל,(ובעולם המערבי בכלל) עולה מידי ...

    תגובות

    פורסם לפני 6 months
  • lioz malool

    ניו יורק צ'יז קייק, קצת אחרת

    תצוגה מקדימה

    עוגת גבינה בלי גבינה ועוד ‘ניו יורק צ’יז קייק’ חשבתם על זה פעם, כמה אנשים ירימו גבה ולא יבינו למה לאכול תחליף אם אפשר את הדבר האמיתי, למה שמישהו ינסה להכין עוגת גבינה טבעונית אם הוא לא טבעוני? שאלות נפוצות שכל פעם צריך לענות בדיוק את אותה התשובה “למה לא”    הנה שתי סיבות שיכולות ...

    תגובות

    פורסם לפני 6 months
  • lioz malool

    סתם כי בא לי, ארוחת ערב קלילה ורומנטית ב 30 דקות בלבד

    תצוגה מקדימה

    אחד התענוגות בלהיות שף, הוא שיש לך תמיד את היכולת לרגש את בת הזוג שלך בארוחת ערב מפנקת. סתם כי בא לך, לא כי יש אירוע מיוחד. השבוע נחה עליי המוזה והחלטתי לבשל ארוחת ערב בריאה, רומנטית ונעימה ב 30 דקות בלבד. למען האמת, היה לי טריגר, כמה דקות לפני, לימור דיברה איתי בשיחת טלפון ...

    תגובות

    פורסם לפני 6 months
  • lioz malool

    כשבחוץ מתחיל להיות קריר, העניינים אצלי במטבח מתחממים

    תצוגה מקדימה

    נראה כי החורף נותן אותותיו, הערבים מתחילים להיות קרירים יותר ואין כמו מרק לוהט ומלא כל טוב בכדי לחמם את הגרון, הבטן והנשמה. בערב, אחרי יום עמוס במטבח, אני מגיע הביתה פותח את המקרר כי תכל’ס, בין המחבתות האש והלחץ, אין הרבה זמן לאכול אז כן, במקרה שלי הסנדלר הולך יחף אבל לא כשנחה עליי ...

    תגובות

    פורסם לפני 6 months
  • lioz malool

    שף טבעוני במבט אחר ומתכון לפלאפל אפונה, כרישה וזוקיני

    תצוגה מקדימה

    התשוקה שלי ליצור מנות וטעמים בכדי שאנשים יחוו אותי באמצעות האוכל, היא הנאה צרופה עבורי והדרך של חיי. הנה הסיפור שלי עם אוכל ומתכון טבעוני לפלאפל אפונה...

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר