הבלוג של לילך

אמא טבע

בלוג על אמהות, בריאות, טבע, יופי, אופנה, נשים ואוכל טוב ובריא. בקרו אותנו בדף הפייסבוק "אמא טבע" תמצאו אותנו גם ב: http://www.findthewoman.co.il ניתן ליצור קשר במייל (מחקו הרווח שלפני ה@)- cherchezlaf @gmail.com

עדכונים:

פוסטים: 381

החל מדצמבר 2013

חברת “מאכלי עולם”, המשווקת בישראל את מותג התה האנגלי האיכותי TWININGS, המתמחה בייצור תה מאז 1706, השיקה סדרה של תה ירוק במגוון טעמי פירות מיוחדים המתאימים להכנת משקאות צוננים ומרעננים.

היות ויש לי רצון לקדם מאכלים וטעמים שהולכים יד ביד עם חשיבה טבעית וטבעונית, שמחתי לסקר 2 טעמים מתוך הסדרה:

תה ירוק בטעם מנגו וליצ’י 

תה טעים עם ניחוח טרופי, מעולה כתוספת לשייק פירות, טעים ביותר כשהוא קר.

אני לא הוספתי לו סוכר, הארומה והטעמים שיש בתה נותנים הרגשה של מתיקות ו”חוסכים” את הצורך בהוספה מיותרת של סוכר לגוף.

 TWININGS

תה ירוק בטעם פירות יער

את התה בטעם פירות היער, העדפתי כשהוא חם.

תה עם ארומה משכרת, מאוד חורפי ונראה לי יהיה טעים גם כבסיס לפונץ’ חם.

 TWININGS 2

סדרת התה הירוק מצוינת להכנה קלה של משקאות תה טעימים ומרווים במגוון טעמי הפירות. כמו כן אפשר להכין בעזרתם גם קינוחים טעימים– עוגות, מוס, ג’לי, קרטיבים ועוד.

במגוון טעמי התה הירוק של TWININGS: תה ירוק בטעם פירות יער, תה ירוק עם לימון, תה ירוק בטעם מנגו וליצ’י ותה ירוק בטעם אננס ואשכוליות.

להכנת משקה קר הכי טוב להרתיח 1 ליטר מים, להוסיף 3-2 תיונים ולהשהות כ-8-5 דקות. לצנן ושמים במקרר לכמה שעות. לפני ההגשה אפשר להוסיף קרח ועלי נענע.

 

מתכון גרניטה תה ירוק עם אננס

רכיבים (להכנת 3-2 כוסות):

  • 2 תיונים twinings  תה ירוק בטעם אננס ואשכולית
  • 500 מ”ל מים (שתי כוסות)
  • 1 כף סוכר
  • מעט אלכוהול (אופציונלי)
  • כוס קוביות אננס טרי או משומר
  • מעט מלפפון ירוק מגורד

אופן ההכנה

מרתיחים את המים עם התיונים כדקה. מוסיפים סוכר. מקררים היטב ומקפיאים בכלי של קוביות קרח. לאחר שהתה הפך לקרח טוחנים בבלנדר משקאות. מוסיפים את האננס וטוחנים כמה שניות נוספות. מוסיפים מעט אלכוהול ואת המלפפון הירוק (ללא טחינה)

מערבבים היטב ומגישים.

התה כשר פרווה בהשגחת בית דין צדק דק”ק לונדון ובאישור הרבנות הראשית לישראל.

עוד מהבלוג של לילך

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה