הבלוג של לילך

אמא טבע

בלוג על אמהות, בריאות, טבע, יופי, אופנה, נשים ואוכל טוב ובריא ♥ בקרו אותנו גם בדף הפייסבוק "אמא טבע".

עדכונים:

פוסטים: 444

החל מדצמבר 2013

חברת “ביכורים מזון ומאפה”, המתמחה בייצור לחמי בריאות, ירקות קלויים ושירותי הסעדה, משיקה לחם חדש:

“לחם שיפון – 100% מלא”, טרי וטעים.

הלחם עשוי מקמחים מלאים בלבד: 80% קמח שיפון מלא ו-20% קמח חיטה מלא, בתוספת של סובין גרוס גס וגרעיני חמניות ופשתן, המעניקים ללחם מרקם פריך. הלחם לא מכיל תוספת סוכר.

לחם שיפון

למרות היותו של הלחם 100% שיפון, הוא בעל מרקם אוורירי, טעים ורך ללעיסה.

קמח שיפון מלא עשיר בסיבים תזונתיים, מינרלים (מגנזיום, זרחן, אשלגן, אבץ, מנגן ועוד), ברזל וויטמינים (E, K, B6 ועוד), והערך הגליקמי שלו נמוך משל מרבית הקמחים האחרים.

כשר בהשגחת בד”צ העדה החרדית והרבנות מעלה אדומים. להשיג ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ.

עוד מהבלוג של לילך

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה