הבלוג של לילך

אמא טבע

בלוג על אמהות, בריאות, טבע, יופי, אופנה, נשים ואוכל טוב ובריא. בקרו אותנו בדף הפייסבוק "אמא טבע" תמצאו אותנו גם ב: http://www.findthewoman.co.il ניתן ליצור קשר במייל (מחקו הרווח שלפני ה@)- cherchezlaf @gmail.com

עדכונים:

פוסטים: 415

החל מדצמבר 2013

מותג מזון הבריאות GREENY השיק מוצר חדש: קמח גרעיני דלעת. הקמח, מתוצרת חברת אלפא ג’י אייץ האוסטרית, מיוצר מ-100% גרעיני דלעת איכותיים שנבחרו בטבע בקפידה, ללא תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל וחומרי טעם וריח.

קמח גרעיני דלעת(1)

הקמח עשיר בחלבון ובסיבים תזונתיים, והוא מיוצר בטכנולוגיה חדישה המשמרת את הטעם הייחודי. נהוג להחליף 15% – 20% מכמות הקמח הכללית במתכונים – בקמח גרעיני דלעת, שמעשיר את הטעם והמרקם של מאפים ומאכלים שונים. הקמח מתאים לדברי מאפה, עוגות, לביבות, פנקייק, להוספה של כפית או שתיים ליוגורט, ואפילו להכנת פלאפל ביתי נטול גלוטן .

כשר בהשגחת בהשגחת בד”צ בית יוסף והרבנות הראשית לישראל. להשיג בחנויות טבע ברחבי הארץ.

לפרטים: https://www.greenyisrael.com/

מתכון לסברינה ללא גלוטן

סברינה  - מקמח זרעי דלעת

חומרים:

  •  5 ביצים מופרדות
  • 3 כפות סוכר
  • קורט מלח
  • 1 כוס קמח גרעיני דלעת של Greeny
  • 1 כף של קמח אגוזי מלך של Greeny
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 2 כפות שמן אגוזי מלך של Greeny

.

לציפוי העוגה לאחר האפייה: שלושת רבעי כוס סירופ מלבי מהול במים רותחים, או סירופ סוכר

להגשה: להקציף 1 שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר.

אופן הכנה

  • להקציף חלבונים.
  • להוסיף בהדרגה את הסוכר, עד שמתקבל קצף לבן עדין.
  • להעביר לערבול איטי מאוד ולהוסיף את המלח, הקמחים (בהדרגה), אבקת האפייה ולבסוף את השמן. לוודא שהכל מעורבב היטב.
  • לאפות ב-170 מעלות 20-15 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
  • להרטיב בסירופ, ולהגיש עם קצפת.

עוד מהבלוג של לילך

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה