הבלוג של לילך

אמא טבע

בלוג על אמהות, בריאות, טבע, יופי, אופנה, נשים ואוכל טוב ובריא ♥ בקרו אותנו גם בדף הפייסבוק "אמא טבע".

עדכונים:

פוסטים: 452

החל מדצמבר 2013

חברת “ביכורים מזון ומאפה”, המתמחה בייצור לחמי בריאות, ירקות קלויים ושירותי הסעדה, מרחיבה את ליין מוצרי הפשתן ומשיקה סדרה של קרקרים פשתן טבעונים ופריכים, ב-3 טעמים – שום, זעתר וטעם טבעי.

הקרקרים המיוחדים, המיוצרים מזרעי פשתן טחונים, עשירים בחלבון (כ-40 גרם חלבון ב-100 גרם), באומגה 3, בסיבים תזונתיים, והם מכילים רק 1 גרם פחמימות בקרקר. הקרקרים מכילים זרעי פשתן, גלוטן חיטה, שום, שמן צמחי, שומשום, בצל, מלח ומים. (הקרקר בטעם זעתר מכיל גם זעתר).

קרקר פשתן

הקרקרים אינם מכילים חומרים משמרים, רכיבים מהונדסים גנטית או רכיבים מן החי, והם ללא תוספת סוכר. הם נהדרים לנשנוש כמו שהם, וטעימים מאוד גם עם מגוון ממרחים כמו טחינה,  ירקות, חומוס, חמוצים, זיתים ועוד…

טעמתי את הקרקרים והם מעולים. קראצ’י ועדין. החבילה חוסלה בצ’יק. תחליף בריא לנשנוש או כתוספת לארוחת הערב.

אפשרות הגשה. צילום: יוסף לבין.

אפשרות הגשה. צילום: יוסף לבין.

הקרקרים מצטרפים לסדרת לחמי הפשתן של “ביכורים”, הכוללים לחמניות ולחם טריים, המיוצרים מזרעי פשתן טחונים, ומשווקים באריזות מיוחדות השומרות על טריותם זמן רב. הקרקרים, כמו הלחמים, הם בחירה מצוינת עבור ספורטאים וטבעונים. תכולת הפחמימות הנמוכה שבהם מקנה להם יתרון עבור מי שמעוניין בתזונה דלת פחמימות (גם סוכרתיים) והתכולה הגבוהה של סיבים תזונתיים המקנים תחושת שובע, מסייעת בשמירה על משקל תקין.

לאחר הפתיחה- אם נשארו קרקרים… מומלץ לשמור בהקפאה.

כשר בהשגחת בד”צ העדה החרדית והרבנות מעלה אדומים. להשיג ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ.

לפרטים: https://www.bikurim.co.il/

עוד מהבלוג של לילך

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה