הבלוג של לילך

אמא טבע

בלוג על אמהות, בריאות, טבע, יופי, אופנה, נשים ואוכל טוב ובריא. בקרו אותנו בדף הפייסבוק "אמא טבע" תמצאו אותנו גם ב: http://www.findthewoman.co.il ניתן ליצור קשר במייל (מחקו הרווח שלפני ה@)- cherchezlaf @gmail.com

עדכונים:

פוסטים: 389

החל מדצמבר 2013

כמה מוצרים שאולי טרם הכרתם ואולי אתם כבר מכירים ואוהבים, אידיאלי לפיקניק יום העצמאות:

חברת “תבואות” משיקה סדרה של חמוצים, ירקות כבושים וסלטים אורגניים

חברת “תבואות”, המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, משיקה סדרה של חמוצים, ירקות כבושים וסלטים שכל מרכיביהם אורגניים. המוצרים משתלבים נהדר בכל ארוחה, ועם בוא האביב והקיץ הם מתאימים מאוד לאירוח, לפיקניק, למנגל וסתם לנשנוש. בתיאבון!

סדרת חמוצים אורגניים. צילום: חיים אמזלג.

סדרת חמוצים אורגניים. צילום: חיים אמזלג.

בסדרה:

  • מלפפונים אורגניים במלח מלפפונים כבושים במלח, שעברו תהליך קצר של תסיסה לקטית טבעית, בתיבול שמיר, שום ומי מלח.
  • מלפפונים אורגניים בחומץ מלפפונים אורגניים בחומץ, שמיר, מלח, סוכר, פלפל אנגלי ועלי דפנה.
  • קוביות סלק אורגני קוביות סלק בתיבול סוכר, מלח וחומץ .
  • סלק אורגני גרוס סלק בתיבול סוכר, חומץ, מלח, עלי דפנה ופלפל אנגלי.
  • כרוב אורגני כבוש  כרוב לבן כבוש במלח.

.

למוצרים כשרות של הרבנות הראשית לישראל.

מחירים: מלפפונים בחומץ ובמלח: 17.90 ש”ח (למשקל כולל של 680-670 גרם).

סלק  - קוביות וגרוס, וכרוב כבוש: 13.90 ש”ח (למשקל כולל של 700-680 גרם).

להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.

לפרטים: www.tvuot.co.il

לכבוד יום העצמאות משיקה “נווה התבלין” סדרה של תערובות תיבול באריזות חגיגיות בצבעי כחול-לבן, מעוטרות בדגל ישראל

חברת “נווה התבלין”, המתמחה בייצור ושיווק תבלינים ותערובות תיבול מיוחדות, השיקה לכבוד יום העצמאות וההכנה המסורתית של מטעמים “על האש”, סדרה של 4 תערובות תיבול מעולות – באריזות חגיגיות בצבעי כחול-לבן, מעוטרות בדגל ישראל.

תערובות תיבול בעיצוב חגיגי ליום העצמאות.  צילום: ניב גניש.

תערובות תיבול בעיצוב חגיגי ליום העצמאות. צילום: ניב גניש.

סדרת התערובות כוללת: “ברביקיו של נווה”, “גריל עוף”, “תבלין על האש” ו”פילדלפיה”. התבלינים מוצעים במיכלים שקופים עם מכסה מתברג, מחולק, פרקטי ונוח לשימוש, המאפשר להכניס כפית למיכל, או לבזוק תבלין מהחלק המחורר.

  • תערובת “ברביקיו של נווה” כוללת מלח גס, פלפל שחור גרוס, שום גרוס, כוסברה וקימל.
  • תערובת “גריל עוף” כוללת פפריקה מתוקה, כמון, מלח ושום.
  • תערובת “תבלין על האש” כוללת פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מונוסודיום גלוטמט, מלח, שום, כמון וכורכום.
  • תערובת “פילדלפיה” כוללת פפריקה מתוקה, חרדל, מלח, אורגנו, טימין ובזיליקום.

.

התערובות מתאימות לתיבול בשר, עוף, דגים וירקות. אפשר לתבל עימן את מה שרוצים רגע לפני הצלייה, או להשרות את הבשרים, הירקות או הדגים במרינדת תבלינים מספר שעות ואף לילה מראש. את המרינדה ניתן להכין מחצי כוס שמן זית או קנולה, מעורבב עם 5 כפות תערובת תיבול. אפשר להוסיף למרינדה דבש או סילאן, לפי הטעם.

ניתן להשתמש בתערובות גם לצלייה בתנור של בשר, עוף, תפוחי אדמה, ירקות ועוד.

המוצרים כשרים למהדרין בהשגחת בד”ץ יורה דעה.

מחיר: 10 ש”ח לאריזה במשקל של 100 גרם.

להשיג ברשתות ובחנויות המובחרות.

עוד מהבלוג של לילך

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה