הבלוג של לילך

אמא טבע

בלוג על אמהות, בריאות, טבע, יופי, אופנה, נשים ואוכל טוב ובריא. בקרו אותנו בדף הפייסבוק "אמא טבע" תמצאו אותנו גם ב: http://www.findthewoman.co.il ניתן ליצור קשר במייל (מחקו הרווח שלפני ה@)- cherchezlaf @gmail.com

עדכונים:

פוסטים: 398

החל מדצמבר 2013

חברת “נווה התבלין” המתמחה בייצור ושיווק תבלינים ותערובות לתיבול, יצאה לכבוד חג הפסח עם ליין תערובות תיבול איכותיות וכשרות לפסח, שיסייעו להכין מגוון מנות משובחות לסעודת ליל הסדר וחול המועד.

התערובות המוכנות חוסכות זמן ומאמץ ומאפשרות הכנה נוחה ופשוטה של מגוון מנות ובהן דג צלוי, חרוסת, עוף, בשר, תוספות וירקות.  

אני הכנתי פטריות ומוקפצות עם בצל סגול והוספתי תערובת טוסקנה משגעת. יצא ממש מעולה!

תערובת טוסקנה

נווה התבלין מציעה מגוון רחב של תבלינים ותערובות תיבול כשרות לפסח, בהם:

  • תערובת “טוסקנה”  תערובת התיבול מכילה: שום, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, רוזמרין מיובש, שמן קנולה, מלח.
  • תערובת “בהרט”  תערובת התיבול מכילה: פלפל אנגלי, זנגביל, אגוז מוסקט וקינמון.
  • תערובת להכנת “דג צלוי” תערובת להכנת דג צלוי בתנור, או על המנגל. התערובת מכילה: פפריקה מתוקה, שום, כמון, מלח וכורכום.

.

המוצרים כשרים לפסח בהשגחת בד”צ “בית יוסף” והרבנות הראשית נתניה. להשיג ברשתות ובחנויות המובחרות.

חרוסת עם בהרט

מצרכים:

  • 11-10 תמרים מזן מג’הול, מגולענים
  • 1/4 כוס שקדים גרוסים
  • 1/4 כוס אגוזי מלך גרוסים
  • 1/4 כוס פקאן גרוס
  • 1/3 כפית בהרט של נווה התבלין
  • 5 כפות יין אדום מתוק או תירוש

 

אופן ההכנה: טוחנים את התמרים והאגוזים עד לקבלת ממרח חלק. מוסיפים את הבהרט ואז, בהדרגה, את התירוש – עד שמתקבל ממרח סמיך. אפשר להכין מהממרח כדורים קטנים.

נווה התבלין - תערובות תיבול

עוד מהבלוג של לילך

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה