הבלוג של לילך

אמא טבע

בלוג על אמהות, בריאות, טבע, יופי, אופנה, נשים ואוכל טוב ובריא. בקרו אותנו בדף הפייסבוק "אמא טבע" תמצאו אותנו גם ב: http://www.findthewoman.co.il ניתן ליצור קשר במייל (מחקו הרווח שלפני ה@)- cherchezlaf @gmail.com

עדכונים:

פוסטים: 374

החל מדצמבר 2013

טבעול ממשיכה להרחיב את סדרת הבישולים המצליחה ומוסיפה למגוון מוצר חדש: נתחי בקר צמחוניים אותם ניתן לשלב במגוון רחב של מתכוני בקר, כדוגמת תבשילי קדירה או נתחים מוקפצים בסגנון אסייתי. בנוסף לכך, באמצעות נתחי הבקר הצמחוניים ניתן להכין את ה”תבשיל הכפרי” הנוסטלגי של טבעול ולשחזר את הטעם האהוב.

תבשיל טבעוני טבעול

נתחים צמחוניים בסגנון בקר מספקים, לראשונה על המדף בישראל, חווית מרקם וטעם של נתחי סטייק בקר אמתיים, ומהווים את הגיוון המושלם לארוחת הצהריים או הערב.

מתכון: נתחים צמחוניים עם תפו”א בסגנון התבשיל הכפרי

רכיבים ל 5-6 מנות:

  • 1 חבילת נתחים צמחוניים בסגנון בקר של טבעול
  • 2 תפוחי אדמה מזן אדום, חתוכים לקוביות קטנות
  • 3 בצלים חתוכים לקוביות
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • מלח ופלפל
  • *אפשרות שדרוג: גזר אחד ושני יחידות כרישה

תבשיל צמחי טבעול

 

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים מחבת גדולה, שמים כף שמן זית ומאדים את הבצל עד להזהבה.
  2. מוסיפים כף שמן ואת קוביות תפוחי האדמה למחבת, ומטגנים למשך 5 דקות נוספות. אפשר לשדרג עם גזר וכרישה ולהקפיץ במחבת עד לריכוך.
  1. מתבלים במלח, פלפל וחצי כף פפריקה .
  2. מעבירים את תפוחי האדמה והבצל לתבנית עם נייר אפייה וצולים בתנור (שחומם מראש ל- 180 מעלות) למשך כ- 10 דקות, עד להשחמה.
  3. מקפיצים את נתחי הבקר הצמחוניים במחבת עם קצת שמן למשך 7-8 דקות.
  4. מוסיפים למחבת את תפוחי האדמה והבצל, מערבבים, מתקנים תיבול
  5. מוסיפים חצי כף פפריקה, מערבבים ומגישים

בתאבון.

נתחים צמחוניים בסגנון בקר, צילום: סטודיו מרחב.

נתחים צמחוניים בסגנון בקר, צילום: סטודיו מרחב.

.

הנתחים מהווים מקור לחלבון מן הצומח: כ-25 גרם חלבון ב- 100 גרם (כאשר ידוע כי ב-100 גרם בשר בקר יש כ- 20 גרם חלבון).

נתחי בקר צמחוניים ללא תוספת סוכר ומכיל  490 מ”ג נתרן ל- 100 גרם.

כמובן, ללא חומרים משמרים כמו כל מוצרי טבעול, המוצר עומד בתקנות סימון משרד הבריאות לינואר 2020, ולא יסומן בסימון אדום בחזית האריזה.

עוד מהבלוג של לילך

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה