הבלוג של לילך

אמא טבע

בלוג על אמהות, בריאות, טבע, יופי, אופנה, נשים ואוכל טוב ובריא. בקרו אותנו בדף הפייסבוק "אמא טבע" תמצאו אותנו גם ב: http://www.findthewoman.co.il ניתן ליצור קשר במייל (מחקו הרווח שלפני ה@)- cherchezlaf @gmail.com

עדכונים:

פוסטים: 374

החל מדצמבר 2013

מותג מזון הבריאות האורגני GREENY השיק מוצר חדש: שמן אגוזי מלך מזוכך, בעל ניחוח אגוזי עשיר.

השמן, מתוצרת חברת “אלפא ג’י אייץ’” האוסטרית, מופק מאגוזי מלך מובחרים והוא מתאים לטיגון, תיבול ובישול מגוון מאכלים. כמו כן הוא מתאים מאוד לטיגון לביבות וסופגניות לחג החנוכה.

בלוג בריאות

כשר פרווה בהשגחת הרבנות הראשית לישראל ובד”צ בית יוסף. להשיג ברשתות מזון, בהן: יוחננוף, זול ובגדול, מחסני מזון חינם פלוס, ובחנויות הטבע.

הצעה למתכונים לחג החנוכה

לביבת תפוחי אדמה קלאסית

מצרכים (ל-12 לביבות):

7-6 תפוחי אדמה בינוניים וקלופים (מזן המיועד לטיגון)
1 ביצה
1/2 כוס + 1 כף קמח תופח
מלח, פלפל שחור או לבן – לפי הטעם
שמן אגוזי מלך מזוכך לטיגון

הוראות הכנה:

  • לגרר את תפוחי האדמה במעבד מזון או בפומפייה, (בעובי ובמרקם שרוצים). לסחוט היטב.
  • להעביר לקערה. להוסיף ביצה, מלח ופלפל ולערבב. להוסיף קמח.
    ליצור “כדורים” בגודל שרוצים ולשטח ללביבות.
    לחמם את השמן במחבת וכשהוא חם, להכניס את הלביבות ולהנמיך את האש ללהבה בינונית. כשהלביבה מזהיבה-משחימה מצד אחד – להפוך לצד השני (כ-2 דקות).
  • להוציא ולהניח על צלחת מרופדת בנייר סופג. להגיש מייד.
  • אם במקרה נשארו כמה – אפשר לשמור במקרר ולחמם שוב בתנור או בטוסטר אובן חם.

גיוון: להוסיף לתערובת גם 1 בצל מגורר ; 1/2 כוס עשבי תיבול טריים וקצוצים.

לפרטים: www.greenyisrael.com

עוד מהבלוג של לילך

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה