אוטוטו ערב חג ואם אתם עדין מתלבטים, ריכזתי עבורכם את מתכוני הפסח שלי:
לחמניות הפסח המצוינות
לחמניות מעולות ואווריריות שמלוות אותנו כבר כמה שנים
לחמניות לפסח
כבד קצוץ – מתכון משפחתי של דורות
שניצל אפוי -כשר לפסח
הפתרון האולטימטיבי לילדים
שניצל אפוי
סלט קינואה
מתאים לאוכלי קטניות ולכל שולחן חג
סלט קינואה חגיגי
מרק בטטה וחלב קוקוס – כי מי קבע שחייבים מרק עוף?
אפשר לותר על תוספת הגבינה אם מגישים בשר
או להתאים לצמחונים
מרק בטטה מכושף
עוגת גלידה ללא אפיה
קסם של עוגה- בקלי קלות אפשר להפוך את המתכון הרגיל לפרווה ולכשר לפסח
עוגת גלידה אגדית
חרוסת ביתית
החרוסת שלי
2 תפוחים קלופים
100 גרם אגוזים
100 גרם צימוקים
200 גרם ממרח תמרים
כף ליקר
כפית תמצית וניל
הטא'צ שלי -2 כפות ממרח שוקולד.
לא חובה- כף של ריבה ביתית -לפי מה שיש. הפעם השתמשתי בריבת תפוזים סינים באדיבות אמו של השכן החדש.
פעם נהגתי לגרד את התפוחים במגרדת (לפסים ולא לרסק), אבל מאז עידן המאסטר-סלייסר הפכתי לעצלנית.
חותכת לקוביות גדולות ומכניסה לסלייסר.
גם האגוזים שפעם רוסקו קלות עם פטיש נכנסים לכמה סיבובים בסלייסר.
ממרח השוקולד- כל אחד לפי טעמו האישי.
אצלנו לא אוהבים שמרקם החרוסת אחיד מדי ומרגיש כמו רסק.
נהנים מהגבשושיות של הצימוקים והאגוזים.