הבלוג של מאדם לולו

lihishmu

מאדם לולו - זהו בלוג לאוהבי האפיה והבישול. האוהבים לאפות במיוחד ולבשל וכמובן גם לטעום. למדתי בתדמור במגמת קונדטוריה.אני שפית קונדיטורית יש לי וותק של 25 שנים בתחום. בין המקומות שעבדתי הנס ברטלה. קפה עידן. אסקרגו קייטרינג.... +עוד

מאדם לולו - זהו בלוג לאוהבי האפיה והבישול. האוהבים לאפות במיוחד ולבשל וכמובן גם לטעום. למדתי בתדמור במגמת קונדטוריה.אני שפית קונדיטורית יש לי וותק של 25 שנים בתחום. בין המקומות שעבדתי הנס ברטלה. קפה עידן. אסקרגו קייטרינג. החמאם אירועים. ועוד. אני רוצה לחלוק איתכם את המתכונים שלי ואת הידע.

עדכונים:

פוסטים: 56

החל מאוקטובר 2013

עוגת יוגורט עם פסיפלורה-קערה אחת ערבוב ויש לכם עוגה עסיסית ריחנית וטעימה. -בקלי קלות.

16/08/2014


פורסם ב-4 באוגוסט 2014, 23:53 במדור כללי

 

 

 

 

 

 

 

 

שלוש שעות לפני צום תשעה באב. ועדיין לא הכנו עוגה לסיום הצום. אמרתי לילדים בואו ונכין  עוגת מייפל מהירה. והילדה אמרה אמא אני רוצה שנכין עוגת פסיפלורה שקטפנו בשבוע שעבר מהשיח המטפס על הגדר בשכונה.

היינו חייבים ,שזה יהיה מתכון מהיר שגם אספיק לטעום ולצלם לפוסט הזה.

ובכן נולדה לה עוגה חדשה קלת הכנה ומאוד טעימה.

 

עוגת יוגורט פסיפלורה עסיסית קלת הכנה ריחנית וטעימה;

החומרים לתבנית אינגליש קייק.(כל המדידות הם בכוסות פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה כדי שיהיה מתכון אחיד ומדוייק.) 

 

1 גביע יוגורט לא ממותק. (גביע של 200 גרם).

1.5 כוסות סוכר (למדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתיה קרה).

1 כוס שמן.

1כוס קוקוס.

3 ביצים.

1 כף תמצית וניל.

1/4 כפית מלח.

1 כף תמצית וניל.

1 כף ברנדי.

1/2 כוס תוכן פרי פסיפלורה -עם הגרעינים השחורים.

1 שקית אבקת אפיה.

2.1/4 כוסות קמח  (שתיים ורבע כוסות קמח מדודות בכוס חד פעמית).

 

אופן ההכנה- לשים את כל חומרי העוגה בקערה מלבד הקמח. ולערבב במטרפה ידנית עד שהעיסה חלקה. להוסיף את הקמח ולבחוש עד שהעיסה הומוגנית.

לרפד את תבנית האינגליש בנייר אפייה גם בשוליים. לשפוך את העיסה .

ולאפות בתנור שחומם מראש לחום בינוני 170 מעלות. בערך כ-45-50 דקות. לא ליבש את העוגה. (זמני  האפיה שונים מתנור לתנור).לאחר קירור לפזר קצת אבקת סוכר לקישוט.

 

כל החומרים בקערה. לערבב ולהוסיף לבסוף את הקמח ולערבב לעיסה הומוגנית.

מרפדים בנייר אפיה  תבנית אינגליש שופכים את הבלילה. (היא נוזלית כמו טחינה גולמית) ואופים.

מפזרים קצת אבקת סוכר לקישוט .

עסיסית יפה וטעימה.

 

 

 

 

עוד מהבלוג של מאדם לולו

תצוגה מקדימה

קרמשניט גבינה פירורים - קל הכנה ומעולה.

פורסם ב-28 במאי 2014, 20:59 במדור עוגות           עוגת קרמשניט גבינה פירורים- עוגת הקרמשניט אהובה...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

שוקי עוף בדבש ופפריקה עם תפוחי אדמה ובצל-קריספים וטעימים -בקלי קלות

      לכבוד ראש השנה  , התחשק לילדים שוקיים עסיסיות וקריספיות עם צבע שחום מדהים. אז ערבבתי תבלתי הוספתי תפוחי אדמה ובצל. ואפיתי ויצא מאוד טעים, תפוחי...

תצוגה מקדימה

עוגת מלאי הרומנית שלי. עם קמח תירס חמאה וגבינה-חגיגה אמיתית!

שלום לכם! אני כותבת את הפוסט השני שלי להנאתכם. את עוגת המלאי שיחזרתי מלפני כשנתיים. לבקשת אבי ז"ל ....

תגובות

פורסם לפני 6 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה