01/07/2014
זוהי עוגת וניל טעימה ועסיסית . קלת הכנה ולאחר האפיה בוזקים מייפל מלמעלה. – עוגה קלה מאוד להכנה ומאוד טעימה.
החומרים- לתבנית חד פעמית קטנה. 20X 16 ס”מ. ( אפשרגם בתבנית קצת יותר גדולה).
1.5 כוסות סוכר (למדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה).
1 גביע שמנת חמוצה.
3 ביצים.
1 כוס שמן.
קורט מלח.
1 כף תמצית וניל.
2 כפיות ברנדי.
2 כוסות קמח.
1 כוס קוקוס.
1 שקית אבקת אפיה.
לקישוט- (40 גרם אגוזי מלך קצוצים-לא חייבים).
כ-חציעד שלושת רבעי כוס סירופ מייפל.
אופן ההכנה-
בקערה לשים- ולערבב ידנית- סוכר, שמנת חמוצה, ביצים. שמן, מלח, ברנדי, וניל. ולערבב . להוסיף את הקמח, קוקוס ואבקת אפיה. ולערבב לעיסה חלקה.
לשמן תבנית חד פעמית. לשפוך את העיסה וליישר.
לאפות בחום בינוני-160 מעלות כ-40- 45 דקות לבדוק עם קיסם שהעוגה יוצאת ללא פירורים.
כאשר העוגה יצאה מן התנור ישר לחורר עם שיפוד בכמה מקומות על העוגה. ולשפוך עליה את סירופ המייפל ולקשט באגוזים.
החומרים מעורבבים ידנית בקערה.
העוגה לפני האפיה.
העוגה לאחר האפיה לזגג עם מייפל.
הנה התוצאה עסיסית וטעימה.
» אין עצוב מזה: מיומנה של אם שכולה
» זן ואומנות ניגוב הטוסיק – איך ללמד ילדים לנגב?
» הפעוטה שראתה ושמעה את אמא שלה בפעם הראשונה בגיל שנתיים
» 3 טריקים עם מסקרה מהמאפר של ביונסה
» רק דברים טובים: שפתון אדום חלומי
» וידאו: איך לעצב את הגבות בבית?
» 5 דברים שיעשו לכם זיקוקים במיטה
» 5 דברים שכל אישה צריכה לדעת על גברים
תגובות