הבלוג של מאדם לולו

lihishmu

מאדם לולו - זהו בלוג לאוהבי האפיה והבישול. האוהבים לאפות במיוחד ולבשל וכמובן גם לטעום. למדתי בתדמור במגמת קונדטוריה.אני שפית קונדיטורית יש לי וותק של 25 שנים בתחום. בין המקומות שעבדתי הנס ברטלה. קפה עידן. אסקרגו קייטרינג.... +עוד

מאדם לולו - זהו בלוג לאוהבי האפיה והבישול. האוהבים לאפות במיוחד ולבשל וכמובן גם לטעום. למדתי בתדמור במגמת קונדטוריה.אני שפית קונדיטורית יש לי וותק של 25 שנים בתחום. בין המקומות שעבדתי הנס ברטלה. קפה עידן. אסקרגו קייטרינג. החמאם אירועים. ועוד. אני רוצה לחלוק איתכם את המתכונים שלי ואת הידע.

עדכונים:

פוסטים: 56

החל מאוקטובר 2013

עוגת וניל קלת הכנה אפילו הילדים יכולים להכין- מערבבים מצרכים בסיסיים בקערה אחת. אופים ויוצקים סירופ מייפל. ומי שרוצה יקשט גם באגוזים- מתקבלת עוגה טעימה ועסיסית.

01/07/2014


פורסם ב-30 ביוני 2014, 15:24 במדור עוגות

 

01.07.2014

 

 

 

 

זוהי עוגת וניל טעימה ועסיסית . קלת הכנה ולאחר האפיה בוזקים מייפל מלמעלה. – עוגה קלה מאוד להכנה ומאוד טעימה.

 

החומרים- לתבנית חד פעמית קטנה. 20X 16 ס”מ. ( אפשרגם בתבנית קצת יותר גדולה). 

1.5 כוסות סוכר (למדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה).

1 גביע שמנת חמוצה.

3 ביצים.

1 כוס שמן.

קורט מלח.

1  כף תמצית וניל.

2 כפיות ברנדי.

2 כוסות קמח.

1 כוס קוקוס.

1 שקית אבקת אפיה.

לקישוט- (40 גרם אגוזי מלך קצוצים-לא חייבים).

כ-חציעד שלושת רבעי כוס סירופ מייפל.

אופן ההכנה-

בקערה לשים- ולערבב ידנית- סוכר, שמנת חמוצה, ביצים. שמן, מלח, ברנדי, וניל. ולערבב . להוסיף את הקמח, קוקוס ואבקת אפיה. ולערבב לעיסה חלקה. 

לשמן תבנית חד פעמית. לשפוך את העיסה וליישר.

לאפות בחום בינוני-160 מעלות כ-40- 45 דקות לבדוק עם קיסם שהעוגה יוצאת ללא פירורים.

כאשר העוגה יצאה מן התנור ישר לחורר עם שיפוד בכמה מקומות על העוגה. ולשפוך עליה את סירופ המייפל ולקשט באגוזים.

 

החומרים מעורבבים ידנית בקערה.

העוגה לפני האפיה.

 

העוגה לאחר האפיה לזגג עם מייפל.

הנה התוצאה עסיסית וטעימה.

 

 

 

 

עוד מהבלוג של מאדם לולו

תצוגה מקדימה

קרמשניט גבינה פירורים - קל הכנה ומעולה.

פורסם ב-28 במאי 2014, 20:59 במדור עוגות           עוגת קרמשניט גבינה פירורים- עוגת הקרמשניט אהובה...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

שוקי עוף בדבש ופפריקה עם תפוחי אדמה ובצל-קריספים וטעימים -בקלי קלות

      לכבוד ראש השנה  , התחשק לילדים שוקיים עסיסיות וקריספיות עם צבע שחום מדהים. אז ערבבתי תבלתי הוספתי תפוחי אדמה ובצל. ואפיתי ויצא מאוד טעים, תפוחי...

תצוגה מקדימה

עוגת מלאי הרומנית שלי. עם קמח תירס חמאה וגבינה-חגיגה אמיתית!

שלום לכם! אני כותבת את הפוסט השני שלי להנאתכם. את עוגת המלאי שיחזרתי מלפני כשנתיים. לבקשת אבי ז"ל ....

תגובות

פורסם לפני 6 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה