הבלוג של מאדם לולו

lihishmu

מאדם לולו - זהו בלוג לאוהבי האפיה והבישול. האוהבים לאפות במיוחד ולבשל וכמובן גם לטעום. למדתי בתדמור במגמת קונדטוריה.אני שפית קונדיטורית יש לי וותק של 25 שנים בתחום. בין המקומות שעבדתי הנס ברטלה. קפה עידן. אסקרגו קייטרינג.... +עוד

מאדם לולו - זהו בלוג לאוהבי האפיה והבישול. האוהבים לאפות במיוחד ולבשל וכמובן גם לטעום. למדתי בתדמור במגמת קונדטוריה.אני שפית קונדיטורית יש לי וותק של 25 שנים בתחום. בין המקומות שעבדתי הנס ברטלה. קפה עידן. אסקרגו קייטרינג. החמאם אירועים. ועוד. אני רוצה לחלוק איתכם את המתכונים שלי ואת הידע.

עדכונים:

פוסטים: 56

החל מאוקטובר 2013

18/11/2013

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2


פורסם ב-18 בנובמבר 2013, 19:44 במדור כללי

עוגת שוקולד לחה וטעימה עם תוספת של .בננה -המעניקה לה ארומה נהדרת. וציפוי שוקולדי. המשלים את הטעמים.

העוגה קלה מאוד להכנה .הכל בעירבוב אחד בקערה.-והעוגה גם פרווה.

לחומרים ל-2 תבניות חד פעמית.20X15 ס”מ.

לחומרים;

4 ביצים שלמות.

1/2 כוס קקאו

1 כוס שוקולית

1.1/3 כוסות סוכר.

1.1/3 כוסות שמן קנולה.

חצי כוס קוקוס.

2.5 כוסות קמח.-.

1.5 שקיות אבקת אפיה.

( או קמח תופח).

2.1/4 כוסות מים רותחים. (שתיים ורבע כוסות)

כפית תמצית רום.

2 בננות.חתוכות לחצי. ומכל חצי לחתוך לפרוסות בעובי חצי ס”מ.

לציפוי שוקולד;

150 גרם שוקולד מריר פרווה להמיס בסיר מעל סיר עם מים. עד שהשוקולד נמס (או במיקרוגל)

להוסיף 2 כפות שמן קנולה ולערבב היטב. כאשר העוגה פושרת ניתן לצפות את העוגות.

אופן ההכנה;

לשים בקערה. ביצים. קקאו. שוקולית. סוכר. שמן. רום. קוקוס. ולערבב. להוסיף כוס אחת מהמים הרותחים ולערבב. להוסיף את הקמח ואבקת האפיה.

ולערבב.ולבסוף להוסיף את כוס ורבע המים הנותרים לערבב עם מטרפה לעיסה ללא גושים.

לרפד בנייר אפייה את התבנית גם בשוליים. לחלק את העיסה לשתי התבניות.

לפזר מלמעלה  על  כל עוגה את הבננה החתוכה.

לאפות בחום בינוני 160 מעלות כ-40-50 דקות..לצנן.

ולצפות  עם ציפוי השוקולד. וניתן לקשט עם פרוסות בננה.

699841

עוד מהבלוג של מאדם לולו

תצוגה מקדימה

קרמשניט גבינה פירורים - קל הכנה ומעולה.

פורסם ב-28 במאי 2014, 20:59 במדור עוגות           עוגת קרמשניט גבינה פירורים- עוגת הקרמשניט אהובה...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

שוקי עוף בדבש ופפריקה עם תפוחי אדמה ובצל-קריספים וטעימים -בקלי קלות

      לכבוד ראש השנה  , התחשק לילדים שוקיים עסיסיות וקריספיות עם צבע שחום מדהים. אז ערבבתי תבלתי הוספתי תפוחי אדמה ובצל. ואפיתי ויצא מאוד טעים, תפוחי...

תצוגה מקדימה

עוגת מלאי הרומנית שלי. עם קמח תירס חמאה וגבינה-חגיגה אמיתית!

שלום לכם! אני כותבת את הפוסט השני שלי להנאתכם. את עוגת המלאי שיחזרתי מלפני כשנתיים. לבקשת אבי ז"ל ....

תגובות

פורסם לפני 6 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה