הבלוג של מאדם לולו

lihishmu

מאדם לולו - זהו בלוג לאוהבי האפיה והבישול. האוהבים לאפות במיוחד ולבשל וכמובן גם לטעום. למדתי בתדמור במגמת קונדטוריה.אני שפית קונדיטורית יש לי וותק של 25 שנים בתחום. בין המקומות שעבדתי הנס ברטלה. קפה עידן. אסקרגו קייטרינג.... +עוד

מאדם לולו - זהו בלוג לאוהבי האפיה והבישול. האוהבים לאפות במיוחד ולבשל וכמובן גם לטעום. למדתי בתדמור במגמת קונדטוריה.אני שפית קונדיטורית יש לי וותק של 25 שנים בתחום. בין המקומות שעבדתי הנס ברטלה. קפה עידן. אסקרגו קייטרינג. החמאם אירועים. ועוד. אני רוצה לחלוק איתכם את המתכונים שלי ואת הידע.

עדכונים:

פוסטים: 56

החל מאוקטובר 2013


שלום לכם! אני כותבת את הפוסט השני שלי להנאתכם. את עוגת המלאי שיחזרתי מלפני כשנתיים. לבקשת אבי ז”ל . שביקש שאכין לו את עוגת הילדות שלו. ואז הבנו כמה המאפה הזה נפלא . טעים ביותר ומנחם במיוחד בימי החורף הקרים –  ומאז הוא מבוקש ביותר במשפחה.

התבנית הכי מתאימה למלאי היא תבנית חד פעמית 30X20 ס”מ

החומרים;

100 גרם חמאה נמסה.

100 גרם שמן

1 גביע יוגורט

2 גביעי שמנת חמוצה (באחוזים שמועדפים עליכם)

2 ביצים

1 כוס סוכר

1 שקית סוכר וניל

2 כוסות קמח תירס -לא אינסטנט

1 כוס קמח רגיל

1 שקית אבקת אפיה.

אופן ההכנה:

לשים בקערה גדולה- את כל החומרים. -חוץ מקמח התירס והקמח הלבן.

לערבב להומוגניות. ואז להוסיף את הקמחים. ולערבב היטב.

החומרים למילוי הגבינה;

2 גביעי גבינה לבנה  באחוזים שמועדפים לכם (סה”כ 500 גרם)

1/2 כוס סוכר

1 ביצה

1 שקית סוכר וניל

אופן ההכנה:

לערבב את חומרי הגבינה ביחד.

לצקת לתבנית חצי כמות מעיסת קמח התירס.וליישר.

לצקת בעדינות מעל את מילוי הגבינה וליישר.בזהירות ומעל ליצוק  בעדינות בעזרת כף את חצי השני של עיסת העוגה.

ליישר כמה שניתן לכיסוי  מילוי הגבינה.

לשים בתנור שחומם מראש לחום בינוני 160 מעלות. בערך 30-40 דקות עד אשר המאפה זהוב יפה מלמעלה. לא לייבש

להמתין 10 דקות אחרי האפיה- לחתוך מנה -ולהתענג (ניתן גם לאכול קר . או לחמם קצת במיקרוגל).

עוד מהבלוג של מאדם לולו

תצוגה מקדימה

קרמשניט גבינה פירורים - קל הכנה ומעולה.

פורסם ב-28 במאי 2014, 20:59 במדור עוגות           עוגת קרמשניט גבינה פירורים- עוגת הקרמשניט אהובה...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

שוקי עוף בדבש ופפריקה עם תפוחי אדמה ובצל-קריספים וטעימים -בקלי קלות

      לכבוד ראש השנה  , התחשק לילדים שוקיים עסיסיות וקריספיות עם צבע שחום מדהים. אז ערבבתי תבלתי הוספתי תפוחי אדמה ובצל. ואפיתי ויצא מאוד טעים, תפוחי...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה