הבלוג של מאדם לולו

lihishmu

מאדם לולו - זהו בלוג לאוהבי האפיה והבישול. האוהבים לאפות במיוחד ולבשל וכמובן גם לטעום. למדתי בתדמור במגמת קונדטוריה.אני שפית קונדיטורית יש לי וותק של 25 שנים בתחום. בין המקומות שעבדתי הנס ברטלה. קפה עידן. אסקרגו קייטרינג.... +עוד

מאדם לולו - זהו בלוג לאוהבי האפיה והבישול. האוהבים לאפות במיוחד ולבשל וכמובן גם לטעום. למדתי בתדמור במגמת קונדטוריה.אני שפית קונדיטורית יש לי וותק של 25 שנים בתחום. בין המקומות שעבדתי הנס ברטלה. קפה עידן. אסקרגו קייטרינג. החמאם אירועים. ועוד. אני רוצה לחלוק איתכם את המתכונים שלי ואת הידע.

עדכונים:

פוסטים: 56

החל מאוקטובר 2013

    ארכיון לאוקטובר, 2013

  • מאדם לולו

    שקיקי בצק עם שמן במילוי הודו ובצל

    תצוגה מקדימה

    הבצק הנ”ל קל הכנה ואפשר ליצור ממנו. שקיקים רולדות אצבעות שושנים ועוד. וניתן למלא אותו בבשר עוף. כבש. תפוחי אדמה . ירקות ממרח תמרים . ועוד מתוקים. -ולא חייבים מערוך!!!!!!!!!!!! החומרים; 400 קמח רגיל 1/2 כפית מלח. 1/2 כפית אבקת אפיה 1 כפית חומץ 1 כוס שמן 1/2 כוס מים חמימים. אופן ההכנה; לשים בקערה ...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years
  • מאדם לולו

    מאפה בצק שמרים עם שומשום וזעתר.

    תצוגה מקדימה

    הבצק הנ”ל קל להכנה. אפשר להכין ממנו מאפים שונים. עם זעתר ושומשום. או סוג של פוקאצו’ת. ועוד החומרים; (בערך ל-20 יחידות מאפים) 1 ק”ג קמח לבן 50 גרם שמרים טריים (עדיף) או שקית שמרית . או 2 כפות שמרים יבשים. 2 כפות סוכר 1 כף מלח 1/4 כוס שמן זית 2-3 כוסות מים פושרים לפי ...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years
  • מאדם לולו

    טארט טרוף קטיפתי עם תחתית שקדים קראנצי'ת -למכורי השוקולד.

    תצוגה מקדימה

    טארט טרוף נפלא- בעל מילוי שוקולד אפוי במרקם קטיפתי עשיר. משתלב היטב עם תחתית שקדים קראנצי’ת.ניגוד מירקמים  שמשתלבים היטב אחד עם השני. -והוא קל הכנה! החומרים; לתבנית פאי מתפרקת 24 ס”מ משומנת היטב בחמאה גם בדופן וגם בבסיס החומרים לבסיס שקדים קראץ’ 1.5 כוסות שקדים מולבנים 1/3 כוס סוכר ———————————-...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years
  • מאדם לולו

    עוגת מלאי הרומנית שלי. עם קמח תירס חמאה וגבינה-חגיגה אמיתית!

    תצוגה מקדימה

    שלום לכם! אני כותבת את הפוסט השני שלי להנאתכם. את עוגת המלאי שיחזרתי מלפני כשנתיים. לבקשת אבי ז”ל . שביקש שאכין לו את עוגת הילדות שלו. ואז הבנו כמה המאפה הזה נפלא . טעים ביותר ומנחם במיוחד בימי החורף הקרים –  ומאז הוא מבוקש ביותר במשפחה. התבנית הכי מתאימה למלאי היא תבנית חד פעמית 30X20 ...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years
  • מאדם לולו

    טורט אגוזים וקוקוס עם קצפת וניל בציפוי תותים-שילוב מנצח!

    תצוגה מקדימה

    שלום לכולם. אני נגשת לכתוב את הפוסט הראשון שלי. עונת התותים כבר בפתח ואין יותר טעים מטורט תותים וקצפת=זהו  שילוב מנצח עוגת טורט קצפת וניל ותותים. בסירופ ויסקי. ————————————————— החומרים; 6 ביצים שלמות 180 גרם סוכר ——————— לשים ביחד במקסר  במהירות גבוה את הביצים...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years
  • מאדם לולו

    שלום עולם!

    ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה