הבלוג של ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

liatamsi

בעיקר אמא של עמיתי וטוי טוי שיצו המחמד, חובבת מושבעת של קולניריה ומטבח.

עדכונים:

פוסטים: 205

החל מאפריל 2014

אני בשוווווווווווווווווווונג , אז עוד אחד ודי להיום :-) לרוב האוכל שאני מבשלת ומכינה נובע מדודות שבאות לי באותו הרגע – היום הייתה  לי דודא אדירה לזה וכשאני בדודא שום דבר לא יעצור אותי !!!

מנה טעימה, קלילה, לא משמינה המתאימה לבארנץ’ נחמד, ליד סטייק או דג , או ליד סוליות סויה (לטבעונים….) או סתם לנשנוש – רק תשתדלו שלא יהיו בקרבתכם אנשים 24 שעות לאחר אכילתה……

10300884_10152911551726280_7295668556843500544_n

 

פטריות מוקפצות בשום ועשבי תיבול:

2 סלסלות פטריות שמפניון

צרור פטרוזיליה קצוצה

3 ענפי טימין כשהעלים מופרדים מהגזע.

3 ענפי רוזמרין (מטורפת על עשב התבלין הזה) כשהעלים קצוצים דק

4 ענפי נענע כשהעלים גם קצוצים

צרור בזיליקום קצוץ

6 -7 שיני שום קצוצות

שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

 

מסירים את הרגללים מהפטריות וחותכים לרבעים . בווק או במחבת יוצקים שמן זית בנדיבות ומחממים מעט , זורקים את הפטריות ומקפיצים כ-5 דקות , מוסיפים את עשבי התיבול והשום ומקפיצים עוד כ-5 דקות מתבלים במלח ופלפל מערבבים ומכבים את הגז .

טעים להגיש חם או קר .

 

 

עוד מהבלוג של ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

כבר לא אשתך!!!

אתה יודע, בשבוע האחרון היא מבקשת לחזור לבית שלנו - אני רוצה לבית שלך ושל אבא. הסברתי לה שאבא  ואמא כבר לא גרים יחד.  יש לה בית עם אמא ויש לה בית עם אבא. שלוש שנים ,  שלוש שנים של שתיקה רועמת וזועמת, שלוש שנים של ריחוק, שלוש...

תגובות

פורסם לפני 4 years

אל תתעצבי ילדה שלי

זו הפעם השנייה החודש שאת מרסקת ומנפצת לי את הלב לרסיסים. זו הפעם השנייה שאני כותבת על זה אבל הפעם זה כואב יותר ילדה שלי! את גדולה יותר ומבינה יותר וזו השבת השנייה שאני יושבת בשעה מאוחרת של הלילה עם מועקה בלב ודמעות שלא...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

שניצלונים בטמפורה - מזרח ומערב נפגשים בצלחת אחת

לא סתם בחרו את השם נפטון לחברה שמביאה היישר לצלחתינו טעמים מכל קצוות תבל. נפטון אל הים אמר את דברו ופקד על רוחות השמיים להביא מרחבי העולם תבלינים ורטבים בכדי שיוכל לתבל את ארוחות השחיתות שלו... תבלין פילדלפיה מארץ...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 4 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה