הבלוג של ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

liatamsi

בעיקר אמא של עמיתי וטוי טוי שיצו המחמד, חובבת מושבעת של קולניריה ומטבח.

עדכונים:

פוסטים: 206

החל מאפריל 2014

לפעמים כשרעבים מחפשים משהו מהיר שלא דורש המון זמן הכנה שיהיה גם טעים. אז אתמול זה קרה לי….. החלטתי ללכת על “סמבוסק” טוניסאי ממלוואח.

1506806_10152898060116280_4712731404253610397_n

החומרים הדרושים למתכון ה”קשה”:

1 מלוואח קפוא שהופשר מעט.

4 כפות בהריון של סלט טונה טוניסאי (אפשר למצוא במקררים בסופרים)

1 ביצה קשה חתוכה לקוביות.

חצי תפוח אדמה קטן חתוך לקביות

חופן זיתים שחורים.

ביצה טרופה להברשה

שומשום לזריה

מלח, פלפל שחור.

10636112_10152898059881280_7590053265429085137_n

במרכז המלוואח שמים את סלט הטונה, מעליו את הביצה , תפוח האדמה והזיתים ממליחים מפלפלים וסוגרים לסמבוסק, מברישים בביצה וזורים שומשום – אופים בתנור בחום של 200 מעלות עד להזהבה .

 

בתאבון

 

עוד מהבלוג של ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

כבר לא אשתך!!!

אתה יודע, בשבוע האחרון היא מבקשת לחזור לבית שלנו - אני רוצה לבית שלך ושל אבא. הסברתי לה שאבא  ואמא כבר לא גרים יחד.  יש לה בית עם אמא ויש לה בית עם אבא. שלוש שנים ,  שלוש שנים של שתיקה רועמת וזועמת, שלוש שנים של ריחוק, שלוש...

תגובות

פורסם לפני 4 years

אל תתעצבי ילדה שלי

זו הפעם השנייה החודש שאת מרסקת ומנפצת לי את הלב לרסיסים. זו הפעם השנייה שאני כותבת על זה אבל הפעם זה כואב יותר ילדה שלי! את גדולה יותר ומבינה יותר וזו השבת השנייה שאני יושבת בשעה מאוחרת של הלילה עם מועקה בלב ודמעות שלא...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

שניצלונים בטמפורה - מזרח ומערב נפגשים בצלחת אחת

לא סתם בחרו את השם נפטון לחברה שמביאה היישר לצלחתינו טעמים מכל קצוות תבל. נפטון אל הים אמר את דברו ופקד על רוחות השמיים להביא מרחבי העולם תבלינים ורטבים בכדי שיוכל לתבל את ארוחות השחיתות שלו... תבלין פילדלפיה מארץ...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 4 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה