בעיקר אמא של עמיתי וטוי טוי שיצו המחמד, חובבת מושבעת של קולניריה ומטבח.
עדכונים:
פוסטים: 206
החל מאפריל 2014
שוב יום שישי הגיע והמחשבות מציפות את הלב, מה בא לי לבשל היום???? הקולות מתחילים להדהד בראש. באוזן אחת אני שומעת את אמא שלי : ליאת, תכיני עוף ותפ’חי אדמה בתנור’, חמש דקות עבודה ויש לך תבנית חנק לשבת (אמא, הבטחת לנו אוויר לשבת). פתאום באוזן השניה אני שומעת את סבתא עליזה ז”ל עונה לה:ח’ח’ח’ח’ח’ ...
זה היה ערב חמים בשיאו של חודש פברואר הקריר, ערב שהוזמנתי לארוחת ערב במסעדת אורבנו בלב ליבו של שוק הפשפשים ביפו ואם בחום עסקינן כמובן הטמפרטורות עלו בכל פעם שהוצאה לשולחננו מנה היישר מהמטבח הלוהט. בעיני יש משהו יפה באותנטיות של שוק הפשפשים היפואי כאשר בבוקר עשרות רוכלים פורשים את מרכולתם לפרנסתם וכשהחשכה יורדת אורות ...