בעיקר אמא של עמיתי וטוי טוי שיצו המחמד, חובבת מושבעת של קולניריה ומטבח.
עדכונים:
פוסטים: 206
החל מאפריל 2014
כשהתיתי הגיעה לגיל שאפשר להתחיל מגש כסא האוכל שלה עוטר וצולחת בקוטג’, גבינה לבנה יוגורטים למיניהם ועל הדרך היא הייתה חופפת לעצמה עם הגבינה עם הגושים והרצפה הייתה מבהיקה מפוליש של הגבינה עם הבית. כשהגיעה לגיל שלוש החלטתי להפסיק לה את התמ”ל (בכל זאת ילדה ראשונה לאמא היסטרית שלא הבינה שום דבר מהחיים שלה ) ...
כחלק מתהליך התבגרותי וההשפעה החזקה של הסרט האלמותי “שיער” קמתי יום אחד בבוקר והחלטתי שמתאימה לי אופנת השרוואלים, החצאיות ההודיות, החולצות הקרועות, שבעה עגילים בתנוך האוזן ומלא מלא שרשראות עמוסות בפעמונים וכשהייתי חולפת במקומות אי אפשר היה לפספס אותי – צלצלתי לכל עבר כמו עיזה רועה באחו ומאז ועד היום גם כאשר עברו 23 שנים ...
ליאת אמסילי מבשלת קבבוני טלה על מצע עגבניות חריפות במטבחו של צ'רלי פדידה - olive leaf...
שנה וחודש מאז שעזבתי את הבית ההוא – הבית בו גרנו יחד. שנה וחודש מאז שהפרדנו באופן רשמי כוחות ובחרנו בבחירה חופשית את האושר בחיינו. שנה אחת ועוד חודש עמוסים ומלאים בתהפוכות, קשיים, התמודדויות ובבניה סביב הלב בשורות של לבנים שהפכו לחומות של מגננות מהפחד המשתק מהלא נודע מידיעת האחר אחרי 15 שנים ברירות המחדל ...
תגידי ???? נשאלתי, בא לך בספונטניות ללכת לסדנת בישול אוכל בוכרי? ברורררררררררררררר קפצתי משמחה – גם אוכל בוכרי, גם ללמוד קצת את רזי בישול האוכל האותנטי המדהים הזה וגם לבשל??? !!! שעת בין הערביים ואני שמה את פעמי לסדנת אוכל בוכרי במסעדת אייכה בטיילת תל אביב , ברקע חוף ים עמוס בעשרות מתרחצים, כדור אש ...
זה היה ערב חם תרתי משמע – מחד אירוח דרום אמריקאי טיפוסי עמוס בדם חם,אהבה ומוסיקה אותנטית נוטפת סקס. ומאידך גריל דרום אמריקאי לוהט עם גחלים שלחשו מילות קסם לנתחי הבשר אשר הונחו עליו שעות על גבי שעות וגרמו להם להיות נחשקים, נימוחים ועסיסיים - זה היה ערב האסאדו של השף הארגנטינאי מריאנו שיינקמן (שעשה ...