הבלוג של ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

liatamsi

בעיקר אמא של עמיתי וטוי טוי שיצו המחמד, חובבת מושבעת של קולניריה ומטבח.

עדכונים:

פוסטים: 195

עוקבים: 24

החל מאפריל 2014

    ארכיון למאי, 2015

  • ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

    סלט של חתונות קיצי ומרענן

    תצוגה מקדימה

    היא כבר כאן!! עונת החתונות…. העונה שגורמת לעשרות זוגות לבוא בברית הנישואין ולאורחים חור ענק בעובר ושב ולחיוך מפה לאוזן למנהל הבנק שדפק קופה והגיע ליעד העמלות החודשי. אבל היי , אין כמו לשמח חתן וכלה! בשנים האחרונות “תעשיית החתונות ” עשתה מהפך רציני ועם הזמן חת’כת העוף היבשה הפכה לפרגית צלויה ששחתה במרינדת מי ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 years
  • ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

    Fish Market - היווניה השמחה

    תצוגה מקדימה

    כבר בכניסה למסעדת Fish Market   בתל אביב קיבלתי תחושה של טברנה שמחה ועליזה על חוף ימה של יוון – דוכני שוק של פירות וירקות טריים, מדפים עמוסי שמני זית , זיתים , צנצנות מחמצים ומבחר גדול של משקאות האוזו הערק, שולחנות לבנים וצחורים המזכירים את החול הלבן והבוהק , צלחות בצבע כחול ים ומטבח פתוח ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 years
  • ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

    קיץ חם ב- SACARA

    תצוגה מקדימה

    קיץ. העונה החמה והאהובה עלי – שמים כחולים, שמש, ים, בריכה – כחול ותכלת בעיניים, תענוג!!!! הוזמנתי להשקת מראה קיץ 2015 ה-  Aqua Look   של רשת האיפור והקוסמטיקה SACARA, לקחתי את הליידי הראשונה שלי ושימחתי אותה בטיול ברכבת וכמובן איך אפשר שלא? במזוודת איפור מלאה בממתקים האהובים עלינו המין הנשי ועמוסת צבעי הלגונה הכחולה סטייל ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 2 years
  • ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

    קפיצה לאיטליה ב-3 דקות

    תצוגה מקדימה

    הידעתם????? בישראל נמכרות מדי חודש במקפיאי המרכולים 5,000,000 פיצות קפואות .לא אשקר הן לא ממש מגש הפיצה שלי.. אבל אם כבר פיצה מוכנה תזכרו טוב טוב את השם “דונה איטליה” כי עוד מעט היא נכנסת ובגדול לשוק הביתי בישראל (כרגע נמכרת במאות בתי עסק בישראל – מסעדות, בתי קפה, מלונות ועוד, ומופצות  בכמה מדינות בעולם ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 2 years
  • ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

    שבלול ענק ממולא בחצילים וגבינות

    תצוגה מקדימה

    תמיד לקראת החגים הבאים עלינו לטובה גדודי אנשים צובאים את הסופר השכונתי וממלאים את עגלותיהם בארץ זבת, חלב, דבש, בשר, עוף, ומיני חטיפים וממתקים. ולקראת חג השבועות עשרות אנשים מתגודדים סביב ויטרינת הגבינות במשקל וממתינים בסבלנות לתורם .. ורק מלחשוב לעמוד בתור הארוך המשתרך עד למחסנים האחוריים של הסופר אני מקבלת ורידים ברגלי האיילה...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 2 years
  • ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

    בוואריה של בננה ושוקולד מריר

    תצוגה מקדימה

    מאז ומתמיד אני זוכרת את הביסקוויט המלבני האלמותי הנקרא “פתיבר” עם הצדדים העגולים שתמיד תמיד  הייתי מכרסמת אותם ומיישרת את הביסקוויט  ואז מורחת עליו כמות נכבדה  של שוקולד וסוגרת אותו לסנדוויץ’ טעים ומתוק . אבל הפתיבר הוא לא רק לנשנוש טעים ומתוק , הוא אחד מאבני הדרך של עולם הקינוחים הישראלי – מעוגות גלידה, עוגות ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 years
  • ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

    פסטה, פסטה ועוד פסטה - קפיצה קטנה לאיטליה

    תצוגה מקדימה

    היא לא דומה לי הפעספוסה בת הארבע שלי אבל באנינות הטעם והגסטרונמיה היא בול אני  (נו, לפחות משהו….)  ואחת האהבות שלנו היא פסטה. מתות על פסטה בכל צורותיה, רטביה וגווניה. בוקר. מעירה אותה , רק בסופ”ש שבוע היא מעירה אותי ! בונז’רנו פרינצ’יפסה מה את רוצה לאכול ??? אמא, אני רוצה פסטה ברוטב עגבניות! אבל ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 years
  • ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

    קרנבירה - מקום עם בשר

    תצוגה מקדימה

    אי שם במתחם שרונה היפיפה  הוקם לו קומפלקס קולינרי קסום בניחוח וטעם איטלקי – Little Italy המורכב מארבע מסעדות  ייחודיות לארץ המגף – “טרטורייה” – המתחמחה בפירות ים, דגים ופסטות מתוצרת עצמית, “וינרייה“- בר וחנות יין, “פיקניק” –  כשמה כן היא מעדניית גורמה המציעה לקהל הלקוחות מנות מהירות וטעימות הכוללות סל...

    תגובות

    פורסם לפני 2 years
  • ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

    לחמניות קוואקר, גבינות, גרעינים וזיתים

    תצוגה מקדימה

    לא מזמן, לפני 40 שנים אמי הייתה מבשלת לי דייסה (אז היא לא הייתה סבתא…) דייסת סולת מבושלת כמו יציקה וממותקת בסוכר וקמצוץ קינמון . השנים חלפו ודייסת הסולת עדיין נשארה בתודעה אבל למדנו שאפשר ורצוי לבשל דייסות גם משיבולת שועל (קוואקר) הידועה כדגן על העשירה ומלאה בסיבים תזונתיים , מינרלים וחלבונים.  קיבלתי להתנסות קוואקר ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 years
  • ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

    שָנְבִיץ עם דברים טובים

    תצוגה מקדימה

    ברוב ימות השבוע אני ניזונה משָנְבִיצִים כי לא תמיד יש לי זמן לבשל ובעיקר כי אני מטורפת על בצקים, לחמים, פיתות ולחמניות טריות וחמות (קיבלתי כבר צורה של כיכר לחם….) הסנדוויץ’ האולטימטיבי שלי הוא לחמניה  חמה וטריה מרוחה במעט חומוס, מלא מלא מלא פרוסות פסטרמה, פרוסות של מלפפון, עגבניה, צנון (מתה על צנון!) ונבטי צנונית ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה