הבלוג של ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

liatamsi

בעיקר אמא של עמיתי וטוי טוי שיצו המחמד, חובבת מושבעת של קולניריה ומטבח.

עדכונים:

פוסטים: 197

עוקבים: 24

החל מאפריל 2014

    ארכיון למרץ, 2015

  • ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

    לא צריך לשבור את הכלים - יש פלמוליב!

    תצוגה מקדימה

    כשהחיים נותנים לך מדיח כלים ומאוגוסט האחרון ניתקת אותו מהצינורות ומאז הוא מתפקד כמדף בגזוזטרה ליד המטבח כי אין לך אפשרות לחבר אותו (אני בוכה חזק עכשיו ועוברת בי המחשבה שאני חייבת להחיות אותו בקרוב) ,   בואו נגיד שאני לא אוהבת (בלשון המעטה) לשטוף כלים אבל כשאין ברירה אין ברירה ואל תתנו לתמונה שלי ...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

    עולם הילדים במוזס הרצליה

    תצוגה מקדימה

    ילדים זה שמחה , ומוזס ילדים הוא ברכה.  איך? איך? איך לא ידעתי לפני שנתיים על המקום המופלא הזה בהרצליה כשהגנרטורית הקטנה  שלי לא נתנה לנו רגע דל במסעדה ותמיד תמיד היינו אורזים והולכים,  אם בכל מסעדה היה ג’ימבורי הייתי נשארת אפילו לשטוף את הכלים ולפלש את הסכו”ם, העיקר שהיא מפרקת אנרגיות  . כזו היא ...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

    כבדי עוף פריכים ופיקנטיים

    תצוגה מקדימה

    שבת. הפיד מוצף באוכל כבד (חמין/סכינה/ צ’ולנט /טבית/ וכזה של הירושלמים עם המקרונים – מקווה לא שכחתי עוד כמה שמות) ואני לא מחובבות היציקה אבל חייבת לגלות סולדיריות קלה למאכלים כבדים, הפשרתי כבד עוף ….. ותוך כדי חושבת מה בא לי היום, כבד קצוץ? קרפעלך ממולאים כבד? כבד על הפלנאצ’ה? כבד עם בצל???? לא!!!! נו ...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

    טורטיה טעימה וקריספית

    תצוגה מקדימה

    טורטיה – הלאפה המקסיקנית ….. לא אוהבת לאכול אותה “טהורה” , זה אשכרה לאכול פפירוס …..לרוב אני אוהבת לחלק אותה למשולשים ולטגנם קלות אבל בשבוע שעבר החלטתי להכין לי טוסט טורטיה שהתברר כטעות קטלנית קשה כי שכחתי לשדך את הטורטיה מהצדדים וכל הגבינה נזלה בטוסטר ומחוצה לו כמו לבה מהר געש פעיל שהתפרץ. מהעצבים שחררתי ...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

    זו שעת הכושר שלנו !

    תצוגה מקדימה

    ראבאק, הפעם האחרונה שעשיתי כושר הייתה לפני כחצי שנה כשדחפתי את עגלת הסופר מלאה בארגזים ריקים למעבר הדירה בעליה של 5 מ’ וקיללתי את כל העולם ולהקתו בדרך – הזעתי כמו סוסה! אשכרה הפכתי לעצלנית, פדלאה עם בטן נשפכת לצדדים ושרירים רפויים. נו ליאת, אולי הגיע הזמן להכנס קצת לכושר ולחטב את גופך לקראת הקיץ ...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

    פשטידת מקרוני ים תיכונית

    תצוגה מקדימה

    גבינות, כמה שאני אוהבת גבינות – קשות,רכות , מותכות , צהובות, מעושנות, כחולות בשלות וכמובן גבינות שמנת טובות ובטעמים שונים ומיוחדים – לפחות פעמיים בשבוע אני מוציאה את כולן מהמקרר ומצלחתת לי מכל הטוב הזה בתוספת משולשי טורטיה מטוגנים קלות ואיזה סרדין ששחה בשמן צ’ילי . קיבלתי להתנסות גבינת שמנת נפוליאון עם פלפלים  ופפריקה 16%...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

    אגוזים קלויים וחריפים ברוטב סריראצ'ה

    תצוגה מקדימה

    לפני שנתיים בעודי עורכת קניות במינימרקט השכונתי נתקלתי בו, בקבוק שקוף עם פיה ירוקה המכיל רוטב אדום לוהט סקסי ולוגו של תרנגול מוטבע עליו, כ”כ נכון לבחור תרנגול טעימה אחת ממנו ומתעוררים תוך שניה לחיים. כן, באותו היום לקחתי אותו לדייט לוהט, תרתי משמע. מאז לא נפרדנו – רוטב סריראצ’ה חברים וחברות !  רוטב חריף חריף ...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

    Forever young עם ד"ר חייטון

    תצוגה מקדימה

    גם הרוח החזקה שנשבה באותו היום שנסעתי למרפאתו של ד”ר חייטון לא מתחה לי את עור הפנים…חבל לא היה לי נעים לשבת עם קמטוטים וכמה שהרמתי את המצח למעלה במטרה להרים את העפעפיים אבל זה יצר לי קמטים חזקים במצח וגם שכחתי לרוקן את השקיות השחורות מתחת לעיניים שלי אז פתחתי עיניים כמו של שימי ...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

    הרפתקה בממלכת הצעצועים

    תצוגה מקדימה

    יום שבת היא מתעוררת ב 07:15 (למה? למה??????????????) אמא אני רוצה טלויזיה!!! תיתי הטלויזיה עדיין ישנה וחוץ מזה שהיא שומרת שבת  אני מנסה לשכנע  אותה… זה לא הולך !!! מדליקה את קופסת הפלאים וסמי הכבאי מוזעק לכבות שריפה שהתלקחה מקצר התנור שפעל כל הלילה כי אדלה הכינה ג’חנון לשבת.. אמא אני לא רוצה לראות סמי ...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

    קציצות פיקנטיות וירקות מאודים

    תצוגה מקדימה

    עד לפני כמה שנים לא אהבתי טחינה , למה? ככה ! באמת שאין לי תשובה. אבל מאז כבר התאהבתי בנוזל הלבן אפרפר הזה על קציצות , ירקות, פלאפל, שווארמה (רק בנצרת!) ובכלל הקאפ אוף טחינה שלי היא טחינה גולמית – הכי טעים שיש !!!! קיבלתי להתנסות את טחינת חצי חצי של “אחוה” – טחינה משובחת ...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה