הבלוג של levanareiser

levanareiser

אוהבת לחיות, את החיים הטובים ... ולחלוק אותם עם אחרים ... אוהבת ליצור מתכונים, משלבת בן הישן לחדש ... אוהבת להכין ולשתף את חברי בבישול, אפיה, קינוחים אוכל ביתי ... ועוד .

עדכונים:

פוסטים: 293

החל מדצמבר 2012

ברילה, מותג הפסטה מספר 1 באיטליה, משיק רוטב פסטו טבעוני, איטלקי.

16/08/2019

 

צילום באישור היח"צ

צילום באישור היח”צ

 

 

 רוטב פסטו טבעוני

 

 

חדשנות בקטגוריית הרטבים האיטלקיים

 

 

 

צילום לבנה רייזר

צילום לבנה רייזר

 

 לכבוד חג האהבה ט”ו באב הכנתי לחם פסטו בצורת לב

 

ברילה, מותג הפסטה מספר 1 באיטליה, משיק  רוטב פסטו טבעוני,  איטלקי.

הרוטב הינו טבעוני ופרווה, מרוכז וסמיך. מתאים הן לבישול והן למריחה.

רוטב הפסטו מצטרף לסדרת הרטבים המוצלחים של המותג, ומהווה חדשנות של ממש בקטגוריית הרטבים האיטלקיים.

 

*מומלץ לבישול רוטב לפסטות, פיצה ולזניה.

את כל מוצרי “ברילה” ניתן למצוא ברשתות השיווק השונות

כשרות: בד”צ פרווה, מנצ’סטר.

 

 

צילום באישור היח"צ

צילום באישור היח”צ

 

 

קוביות פולנטה מטוגנות עם רוטב עגבניות ופסטו

 

 

 המותג ברילה מציג מתכון לקוביות פולנטה מטוגנות עם רוטב עגבניות ופסטו משגע. נפלא להגשה לאורחים או סתם פינוק לכל המשפחה.

 

מצרכים ל-5-6 מנות:

1 ליטר מים

1 כפית שטוחה מלח

1 כוס קמח תירס לפולנטה

200 גרם (1 כוס) פרמז’ן, מגורד

50 גרם חמאה בטמפרטורת החדר, חתוכה לקוביות

2-3 כפות רוטב פסטו ברילה

שמן זית לטיגון

 

להגשה:

1 צנצנת (400 גרם) רוטב עגבניות ברילה

חופן גבינת פרמז’ן

  

אופן ההכנה: 

  1.  מכינים את הפולנטה: בסיר גדול מביאים את המים לרתיחה. מוסיפים את המלח.

  2.  בזרם דק ואחיד שופכים פנימה את קמח התירס אל תוך המים ובוחשים כל הזמן, על מנת שלא ייווצרו גושים.

  3.  מערבבים בכף עץ עד שהפולנטה מתחילה להסמיך ומגיעה לרתיחה.

  4.  מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות תוך בחישה מדי פעם.

  5.  מוסיפים את הפרמז’ן, החמאה והפסטו ובוחשים עד שהם נמסים ונטמעים בפולנטה. טועמים ומתקנים את תיבול בהתאם להעדפה האישית שלכם.

  6.  משטחים את הפולנטה בתבנית מלבנית לגובה 2-3 ס”מ ומשאירים ל-15 דקות, עד שהיא מתייצבת.

  7.  מחממים תנור ל-190 מעלות.

  8.  חותכים את הפולנטה לקוביות בגודל הרצוי.

  9.  מסדרים את קוביות הפולנטה על גבי תבנית משומנת ואופים כ-20 דקות עד להזהבה קלה. באמצע האפייה הופכים לצד השני.

  10.  מגישים עם רוטב עגבניות ופרמז’ן.

  

בתאבון!

 

ערכה וצילמה לבנה רייזר  LEVANA REISER

בכתבה מתכון וצילומים באישור היח”צ.

עוד מהבלוג של levanareiser

תצוגה מקדימה

סדנת ילדים מבשלים עם השף ניר צוק + "משק ארצי"

לפני כשבועיים קיבלתי צלצול טלפוני ו- הוזמנתי לסדנת עוף אשר תתקיים בביתו הפרטי של "השף ניר צוק",  ביפו העתיקה.  השף ניר צוק הינו הפרזנטור של "משק ארצי" והסדנה הייתה מיועדת...

עוגת מוס גבינה קרה בטעם ריבת חלב.

עוגת מוס גבינה (קרה) מגבינת כנען 5% של תנובה בטעם ריבת חלב . גילוי נאות קיבלתי את הגבינה להתנסות - גבינה מעולה להכין דברים טעימים באפיה. בואו נתחיל, המתכון קל להכנה וטעים,  לחגים, לשבתות, ולא רק בחג השבועות וכל ימות...

תצוגה מקדימה

לביבות - לטקס אפויות לחג החנוכה.

מי אמר שחג החנוכה שמן כל כך והכל בגלל פח שמן קטן ... ולנו יש 8 ימים לאכול את כל הדברים הטעימים סופגניות למיניהם, לטקס ולביבות ... אצלי השמן לא חוגג בטיגונים, אצלי השמן זית שמנא חוגג בלביבות חנוכה אפשר גם באפייה ... קבלו מתכון...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה