הבלוג של levanareiser

levanareiser

אוהבת לחיות, את החיים הטובים ... ולחלוק אותם עם אחרים ... אוהבת ליצור מתכונים, משלבת בן הישן לחדש ... אוהבת להכין ולשתף את חברי בבישול, אפיה, קינוחים אוכל ביתי ... ועוד .

עדכונים:

פוסטים: 293

החל מדצמבר 2012

קרוס על גבי אוניית פאר מפנקת במרחבי הים הפתוח . . . האוניה “אינסיניה” מבקרת בישראל במסגרת הפלגה במסלול הדגל שלה, “מסביב לעולם ב-180 יום”, רוצים לדעת ? כנסו לכתבה …

02/06/2019

אושיאניה קרוזס צילום באישור היח"צ
אושיאניה קרוזס
צילום באישור היח”צ

 

 

OCEANIA  CRUISER

 

 

 

לראשונה בישראל: אוניית היוקרה האינטימית Insignia של חברת אושיאניה קרוזס מבקרת בחיפה לאחר חידוש ושדרוג מקיף במסגרת תכנית Oceania Next בהשקעה כוללת של 180 מיליון דולר, ישודרגו ארבעת האוניות מסדר “רגטה” Regatta-Class

 

אם תשאלו מי שהוא מהי החופשה המענגת והמושלמת שאפשר להעלות בדמיון ושעונה על כל הרצונות והמהוואים, תקבלו, ללא ספק, תשובה ברורה אחת :  קרוס על גבי אוניית פאר מפנקת במרחבי הים הפתוח . . .

ובכן חברת “אושיאניה קרוזרס” לקחה זאת צעד אחד קדימה ומעמידה לרשות הנופשים והמתיירים אוניית פאר אלגנטית ומשודרגת ברמה עכשוית, המלה האחרונה בתיור ובנופש הימי.

 

צילום : לבנה רייזר
צילום : לבנה רייזר

 

הוזמנתי כעתונאית ובלוגרית להתארח באוניית החברה “אינסיניה”  שעגנה בנמל חיפה ונחשפתי לעושר, ההידור, הנוחות והאלגנטיות של כלי שיט מדהים זה.

 

 

צילום: לבנה רייזר

צילום: לבנה רייזר

 

אוניית אינסיניה היא בעלת קיבולת של 684 אורחים לצד 400 אנשי צוות, מה שמבטיח לכל נוסע יחס אישי ושירות ברמה הגבוהה ביותר.

 

צילום: לבנה רייזר
צילום: לבנה רייזר

 

על סיפון האוניה פועלות כעת 4 מסעדות מיוחדות שאינן דורשות הזמנת מקום מראש (The Bistro, Terrace Café, Waves Grill ,Afternoon Tea).

 

צילום: לבנה רייזר
צילום: לבנה רייזר
צילום: לבנה רייזר
צילום: לבנה רייזר
צילום: לבנה רייזר
צילום: לבנה רייזר

 

בנוסף, אורחי האונייה יוכלו להנות ממגוון טרקלינים, וברים קזינו. כמו כן, מוצעים על סיפון האונייה ספא ומרכז כושר ברמה בינלאומית.

 

 צילום: לבנה רייזר

צילום: לבנה רייזר

 

ביסוד הצלחתה של האונייה מונחת תוכנית השדרוג פרי מחקר מעמיק שכלל שיחות עם נוסעים נאמנים של החברה, אשר הדגישו את רצונם לשמר את חוויית האונייה כפי שהיא כיום תוך שדרוג הסטנדרטים, הסטייל ואלגנטיות האונייה כך שיהיו בעלי אופי עכשיו. ואכן היום האונייה “אינסניה”, בעקבות פרויקט השדרוג המיוחד, המושקע ויוצא הדופן,  היא אונייה שונה לגמרי. הסגנון האלגנטי והבלתי מתפשר משרה אווירה מיוחדת ויוקרתית בקרב הנוסעים המגיעים לאולם קבלת הפנים והאולם העליון. גרם מדרגות מרכזי, חדש ונוצץ עם מעקה מעוטר בשבבי קריסטל ימתין לנוסעים עם עלייתם לסיפון, בתקרת האנייה נברשת מפוארת המרושתת בזכוכיות מעושנות שנצבעו ידנית כל אחת, בחדר האוכל המרכזי הוצבו כסאות עור, בצבעי קרם עדינים עם שיוף ברוזנה מתכתי שקולטים את האור הנשקף מנברשת הקריסטל החדשה, המקשטת את מרכז החלל. כל סוויטה מפוארת וקבינה חדשה שופצו לחלוטין מהרצפה ועד התקרה, לרבות חדרי האמבטיה והשירותים. המרחבים הציבוריים עוצבו בסטייל ייחודי הכולל שימוש בבדים יוקרתיים בצבעי ים ושמיים מבית  Rubella  ו Kravet, וכן נעשה שימוש בריהוט מעצבים ואביזרי תאורה שהותאמו במיוחד כדי לשקף את הסגנון היוקרתי של אושיאניה, לצד נוחות חסרת פשרות. באוניה ניתן לראות אלמנטים מבית מיטב מותגי עיצוב פנים מהמובילים בעולם כגון Baker ו Donghia.

 

צילום: לבנה רייזר
צילום: לבנה רייזר

 

מרכיב מרכזי וחשוב הינו כמובן זה הקולינארי וחברת “אושיאניה” מתאפיינת אכן בקולינריה עילית 70 שפים ברמה הגבוהה ביותר בים. במהלך השנה החולפת, תפריטי החברה הורכבו בניצוחו של המאסטר שף ז’אק פפין המפורסם, שנחשב לאחד השפים המוערכים והפופולאריים בעולם, ובקולינריה הצרפתית בפרט. פפין בישל למנהיגי עולם גדולים, החל משארל דה גול ועד ברק אובמה. במהלך חייו זכה באינספור פרסים ואף בפרס האמי על תכנית הבישול שלו לצד ג’וליה קאן. חוויית הטעמים והקונספט הקולינרי מלווה את אורחי אושיאניה לאורך כל ההפלגה. האורחים יכולים ליהנות מעשרות סיורי חוף בעקבות מאכלים מסורתיים, הכוללים סיורים בשווקים מקומיים וביקורים במסעדות האותנטיות והמומלצות ביותר בכל יעד. על סיפון האוניה, כל אחד מהמפליגים מוזמן להשתתף בסדנאות בישול מרתקות המתקיימות במהלך ההפלגה ובכל נקודות העגינה של השייט. סדנאות הבישול והאפייה שונות ומגוונות והן מתקיימות בהדרכתם של מיטב השפים המובילים של אושיאניה, מה שמאפשר ללקוחות החברה להיחשף כל פעם מחדש למטבחים עשירים ומרתקים  מכל קצוות עולם.

 

צילום: לבנה רייזר
צילום: לבנה רייזר

 

כל ארוחת ערב במהלך השייט, מציעה לאורחים שבחרו לסעוד בחדר האוכל המרכזי, להתענג על מגוון של יותר מ-24 אפשרויות בחירה – שישה מתאבנים, שלושה מרקים, ארבעה סלטים, תשע מנות עיקריות ותשע מנות צד. כל תפריט משלב בתוכו מנות צמחוניות לצד מבחר מנות מופחתות קלוריות ממהדורת Canyon Ranch, אשר הושקה בהתאם לרוח החברה ומעודדת אורך חיים בריא. סך כל המנות בכלל התפריטים המוצעים באוניית אינסיניה מגיע לכ-800 מנות. האורחים יכולים לבחור כמה מנות שרק ירצו, עיקריות או תוספות, כך שכל סועד יוכל לאכול ארוחה מותאמת אישית המורכבת כולה ממתאבנים ומנות ראשונות, או לחילופין לבחור בארוחה מלאה.

 

צילום: לבנה רייזר

הארי סומר, נשיא ומנכ”ל בינלאומי של קבוצת NCLH

צילום: לבנה רייזר

  

במהלך האירוע החגיגי בו נכחתי אמר הארי סומר, נשיא ומנכ”ל בינלאומי של קבוצת NCLH : “זיהינו פוטנציאל גדול בשוק ישראלי וענו עדים לביקוש גובר ולצמיחה מהירה מאוד במספר הישראלים שיוצאים להפלגות עם החברות של NCLH. נכון להיות, ישראל מדורגת במקום השביעי בעולם במספר המפליגים ביחס לאוכלוסייה”.

האוניה “אינסיניה” מבקרת בישראל במסגרת הפלגה במסלול הדגל שלה, “מסביב לעולם ב-180 יום”, שיוצאת בחודשי החורף מניו יורק וניתן להזמין הפלגה במקטעים שונים. ההפלגה הנוכחית יצאה לדרך מניו יורק ב-11 בינואר 2019, במסגרת מסלול זה, עוברת אוניית אינסיניה במגוון יעדים אטרקטיביים ברחבי העולם, החל מהים הקאריבי ומקסיקו, לאוסטרליה והפיליפינים, משם לסין ולאחר מכן ליפן, וייטנאם, תאילנד, הודו, מצרים, ישראל, איי יוון, ויעדים שונים באירופה, משם חוזרת לארה”ב ולבסוף תעגון במיאמי ב11 ביולי.

 

 

צילום: לבנה רייזר
צילום: לבנה רייזר

 

יודגש כי חברת “אושיאניה קרוזס” מתמחה ביעדים מיוחדים מסביב לעולם, כולל יעדים היסטוריים ותרבותיים, כמו למשל הפלגות בעקבות יעדי אונסק”ו או במקומות אקזוטיים, מרוחקים ולא מתויירים. בזכות גודלן הקטן, האוניות של אושיאניה יכולות לעגון במספר גדול יותר של “נמלי בוטיק”, שאוניות גדולות לא יכולות להיכנס לתוכם. לדוגמא, ההפלגות של החברה בים התיכון, כוללות עגינה ביעדים כמו: אומבריה, בארי, קרוטונה, אמלפי, טאורמינה, פורטופראיו ועוד

אין ספק כי כל ההיצע המרשים והמגוון של יעדים שונים על פני הגלובוס החוברים יחד עם תנאי ארוח אקסקלוסיביים ומשולבים בעידון קולינארי שאין שני לו, כל אלה יוצרים חווית טיול ונופש אולטימטיבים מעולם אחר, חוויה שנרצה לשוב אליה שוב ושוב.

 

ערכה וצילמה לבנה רייזר - LEVANA REISER

 

עוד מהבלוג של levanareiser

תצוגה מקדימה

סדנת ילדים מבשלים עם השף ניר צוק + "משק ארצי"

לפני כשבועיים קיבלתי צלצול טלפוני ו- הוזמנתי לסדנת עוף אשר תתקיים בביתו הפרטי של "השף ניר צוק",  ביפו העתיקה.  השף ניר צוק הינו הפרזנטור של "משק ארצי" והסדנה הייתה מיועדת...

עוגת מוס גבינה קרה בטעם ריבת חלב.

עוגת מוס גבינה (קרה) מגבינת כנען 5% של תנובה בטעם ריבת חלב . גילוי נאות קיבלתי את הגבינה להתנסות - גבינה מעולה להכין דברים טעימים באפיה. בואו נתחיל, המתכון קל להכנה וטעים,  לחגים, לשבתות, ולא רק בחג השבועות וכל ימות...

תצוגה מקדימה

לביבות - לטקס אפויות לחג החנוכה.

מי אמר שחג החנוכה שמן כל כך והכל בגלל פח שמן קטן ... ולנו יש 8 ימים לאכול את כל הדברים הטעימים סופגניות למיניהם, לטקס ולביבות ... אצלי השמן לא חוגג בטיגונים, אצלי השמן זית שמנא חוגג בלביבות חנוכה אפשר גם באפייה ... קבלו מתכון...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה