הבלוג של levanareiser

levanareiser

אוהבת לחיות, את החיים הטובים ... ולחלוק אותם עם אחרים ... אוהבת ליצור מתכונים, משלבת בן הישן לחדש ... אוהבת להכין ולשתף את חברי בבישול, אפיה, קינוחים אוכל ביתי ... ועוד .

עדכונים:

פוסטים: 286

החל מדצמבר 2012

לכבוד חג השבועות, חג עוגות הגבינה, המותג המוביל “מאסטר שף” המתכון של אסטלה מ- “בייק אוף” עוגת גבינה אפויה וקלאסית. רוצים מתכון מנצח כנסו לכתבה ….

03/05/2018

צילום באישור היח"צ

צילום באישור היח”צ

 

 

 

עוגת גבינה אפויה של אסטלה 

 

 

 

עם פודינג וניל עם גרגירי וניל

 

 

 

 

צילום באישור היח"צ

צילום באישור היח”צ

לכבוד חג השבועות, חג עוגות הגבינה, המותג המוביל “מאסטר שף”

 

צילום באישור היח"צ

צילום באישור היח”צ

חג שבועות הוא חגם של מוצרי החלב ובראשם עוגות הגבינה. כל אופה חובב וקונדיטור מקצועי מתפאר במתכון המיוחד שיש לו לעוגת הגבינה. בשנים האחרונות אנו עדים לעוגות גבינה מכל הסוגים המשלבות מוטיבים מודרניים, אך עדיין העוגה הפופולארית והאהובה ביותר היא עוגת הגבינה האפויה והקלאסית, אשר מופיעה על שולחנות החג בבתים רבים בישראל.  

 

המותג “מאסטר שף” מציע לכבוד חג השבועות מתכון של עוגת גבינה אפויה וקלאסית. המתכון עושה שימוש בפודינג וניל עם גרגירי וניל של מאסטר שף, אשר מעניק לעוגה ניחוח מיוחד ומשובח. את המתכון הכינה כוהנת האפייה הגדולה אסטלה, בעלת בית הספר לאפייה הנושא את שמה, והשופטת בתכנית הטלוויזיה הפופולארית “בייק אוף”. אסטלה, מנהלת “אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה” 

 

 

צילום באישור היח"צ

צילום באישור היח”צ

   

 ממליץ על מתכון:

מתכון לתבנית בקוטר 24 ס”מ

לבצק פריך:

300 גרם קמח “מאסטר שף”

קורט מלח

150 גרם חמאה קרה בקוביות (3/4 חבילה)

100(6 כפות) גרם אבקת סוכר

30 גרם (2 כפות)שקדים טחונים

1 חלמון

למלית גבינה:

 150 גרם שמנת חמוצה

1 חבילה פודינג וניל “מאסטר שף” עם גרגירי וניל אמיתי

300 גרם גבינת שמנת

600 גרם גבינה לבנה 9% שומן

40 גרם חלמונים (2 חלמונים)

33 גרם (3 כפות)סוכר

3חלבונים

140 גר’ סוכר (כ-3/4 כוס)

הוראות הכנה:

מכינים בצק פריך:

במעבד מזון מעבדים קמח, מלח וחמאה קרה עד שמתקבלים פירורים קטנים ואחידים.

*  מוסיפים אבקת סוכר ואבקת שקדים ומעבדים מעט.

*  מוסיפים חלמון ביצה ומעבדים רק עד קבלת בצק אחיד. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.

*  מחממים תנור ל- 160 מעלות.

*  מרדדים את הבצק לעובי 3 מ”מ ומצפים תבנית בקוטר 24 ס”מ.

*  מניחים נייר אפייה על הקלתית, מניחים מעל משקולות אפייה או קטניות יבשות ואופים אפייה עיוורת במשך 10-15 דקות, עד להזהבה.

מכינים את מלית הגבינה:

בקערה גדולה מערבבים שמנת חמוצה ופודינג.

*  מוסיפים את גבינת השמנת והגבינה הלבנה ומערבבים היטב.

*  מקציפים חלמונים וסוכר  לקצף תפוח ומקפלים לתוך תערובת הגבינות.

*  מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב וגמיש. מקפלים את הקצף לתוך תערובת הגבינות

*  עוטפים את תחתית התבנית בנייר כסף, יוצקים את המלית על תחתית הבצק ומיישרים.

 מחממים תנור ל-230 מעלות.

*  אופים את העוגה במשך כ-15 דקות, עד שמתקבל קרום שחום. מוציאים את העוגה מהתנור ומשחררים את הדפנות בעזרת סכין.

 מורידים את החום ל-140 מעלות ואופים עוד 30 דקות עד שהמלית מתייצבת.

*  מצננים במקרר ומגישים בטמפרטורת החדר.

 

 חג שמח ובתיאבון !!!!

 

 

ערכה לבנה רייזר - LEVANA REISER

צילומים : אסף אמברם באישור יח”צ

עוד מהבלוג של levanareiser

תצוגה מקדימה

סדנת ילדים מבשלים עם השף ניר צוק + "משק ארצי"

לפני כשבועיים קיבלתי צלצול טלפוני ו- הוזמנתי לסדנת עוף אשר תתקיים בביתו הפרטי של "השף ניר צוק",  ביפו העתיקה.  השף ניר צוק הינו הפרזנטור של "משק ארצי" והסדנה הייתה מיועדת...

עוגת מוס גבינה קרה בטעם ריבת חלב.

עוגת מוס גבינה (קרה) מגבינת כנען 5% של תנובה בטעם ריבת חלב . גילוי נאות קיבלתי את הגבינה להתנסות - גבינה מעולה להכין דברים טעימים באפיה. בואו נתחיל, המתכון קל להכנה וטעים,  לחגים, לשבתות, ולא רק בחג השבועות וכל ימות...

תצוגה מקדימה

לביבות - לטקס אפויות לחג החנוכה.

מי אמר שחג החנוכה שמן כל כך והכל בגלל פח שמן קטן ... ולנו יש 8 ימים לאכול את כל הדברים הטעימים סופגניות למיניהם, לטקס ולביבות ... אצלי השמן לא חוגג בטיגונים, אצלי השמן זית שמנא חוגג בלביבות חנוכה אפשר גם באפייה ... קבלו מתכון...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה