הבלוג של levanareiser

levanareiser

אוהבת לחיות, את החיים הטובים ... ולחלוק אותם עם אחרים ... אוהבת ליצור מתכונים, משלבת בן הישן לחדש ... אוהבת להכין ולשתף את חברי בבישול, אפיה, קינוחים אוכל ביתי ... ועוד .

עדכונים:

פוסטים: 269

עוקבים: 7

החל מדצמבר 2012

חברת “טעם וצבע” ומזל טלה , מתרחבת ופותחת את ג’ונה וג’ונה קלאב, מתחם יוקרתי לאירועים על הגג בקומה ה- 15 עם נוף פנורמי של הים. רוצים לדעת עוד כנסו לכתבה .

30/10/2017

צילום לבנה רייזר

צילום לבנה רייזר

 

השקת פתיחה של מתחם

 

ג’ונה וג’ונה קלאב

 

ג’ונה ג’ונה קלאב הינו מתחם אירועים בו ניתן לערוך אירועים פרטיים וגם כנסים.  ג׳ונה ג׳ונה מקפל בתוכו חווית אירוח מיוחדת ויוקרתית ברמה מאוד גבוהה.

לכן אך טבעי היה פתיחת מתחם ארועים יוקרתי ואקסלוסיבי המציע חווית ארוח שונה, מיוחדת ויוקרתית ברמה גבוהה שטרם נראתה במקומותנו.

המתחם הארועים היוקרתי שנפתח זה עתה על הגג של מלון היוקרה “ווסט לגון ריזורט”, בקומה ה-15, מיתחם הנפרס על שתי קומות בשטח מרווח של כ- 3500 מ”ר אשר ממנו נשקף בנוף פנורמי בן 360 מעלות נופו המרגיע ושווה העין של מרחבי הים. 

האחראים לדבר הינם חברת טעם וצבע וקייטרינג מזל טלה הבעלים : מוטי בן אהרון והשף עמית קאופמן,  כאשר מתחמי האירועים פרושים בשני מיתחמים נפרדים ג’ונה ו- ג’ונה קלאב.

צילום לבנה רייזר

צילום לבנה רייזר

מתחם ג’ונה קלאב ממוקם בקומה ה-15 ולו מרפסת פתוחה ונשקפת לים והוא בנוי מחללים גדולים המוקפים בחלונות גבוהים למן הריצפה ועד לתיקרה, משהו בסיגנון בתי החוף הידועים במיאמי שבאמריקה, כאשר נוף הים עוצר נשימה ממש.

המקום יכול להכיל ברווחה עד 300 אורחים.

צילום לבנה רייזר

צילום לבנה רייזר

המתחם השני, מתחם הג’ונה רחב וגדול יותר ויכול לאכלס  עד 520 אורחים. המקום מעוצב בסיגנון קולוניאליסטי המשלב בטון, פלדה, עץ וצמחיה.

צילום לבנה רייזר

צילום לבנה רייזר

הישיבה גמישה לבחירת קהל האורחים. ישנם שילובי שולחנות בצורות גיאומטריות שונות או בגבהים שונים בצד ספות נוחות, פינות קפה ושולחנות בר הניתנים לשילובים שונים לנוחות קהל האורחים.

חברת טעם וצבע מביאה במיתחם הארועים החדש והיוקרתי ביטוי לחדשנות בבחינת הדבר הבא בשטח האירוח והארוע וזאת לאחר תקופה בה לא חל כל שדינוי בענף ובכך היא בוודאי פורצת דרך ומתווה טרגד חדש ויורתי.

השילוב של מיתחם הארועים במלון מנצל את שתי התפיסות של בילוי ויצירת אירוע ברמה גבוהה שממשיך לשהייה ולינה של חברים או משפחה לאפטר פרטי על חוף הים וחמאם טורקי למחרת בבוקר.

צילום לבנה רייזר

צילום לבנה רייזר

דגש מיוחד ניתן לייצור שפה קולינארית יחודית וחדשנית בכך שצוות השפים קיבל יד חופשית וחופש יצירתי ללא הגבלה תוך חשיבה מקורית ומחוץ לקופסא על מנת ליצור והטביע חותם ביצירת המנות והתפריטים.

לשם כך, בין היתר, עומד לרשותם במקום מטבח פרונטאלי סופר מודרני ומתקדם אשר יגיש מנות אישיות ברוח המגמות העדכניות ובטעמים בין לאומיים.

ואכן, כמוזמנת לארוע ההשקה המפואר במקום בו הושקעו לא פחות מ- 41 מליון שקלים התפעלתי מן העיצוב, הנוחות והפנורמה הימית הנשקפת מן החלונות והרגשת הרוגע והשלווה שמשרים הים וגליו.

דוכני האוכל בסיגנון אסיאתי, וויאטנאמי והודי, היו מפתים והוגשו לאורחי ההשקה באסטטיות רבת רושם על ידי צוות אדיב ומיומן היודע את מלאכתו.

לקינוח הוגשו מגשי שוקולד נפלאים שהשאירו את הטעם הטוב והמשובח של הארוע כולו.

הקומפלימנטים מגיעים לשף עמית קאופמן, בוגר הקורדון בלו בפריס , שהופקד ובהלצחה רבה על החלק הקולינארי של הערב המהנה.

צילום לבנה רייזר

צילום לבנה רייזר

לא אסתיר מכם את הדי. גי. המקסימה שהרקידה את האורחים על רחבת הריקודים ואת המשקאות שהוגשו באווירה העליזה והמשוחררת.

ברור לי כי אם חשבתי על אירוע מצאתי כי כאן ללא כל ספק קיים המקום המושלם לביצועו – קולינארית, שרות וטיפוח האורחים, אכסנייה מזמינה ומפנקת, ואווירה יוקרתית המשרה נינוחות והתרוממות רוח.

לאתר הבית : לחצו כאן .

דף הפייסבוק : לחצו כאן .

ערכה וצילמה לבנה רייזר  - LEVANA REISER

עוד מהבלוג של levanareiser

תצוגה מקדימה

סדנת ילדים מבשלים עם השף ניר צוק + "משק ארצי"

לפני כשבועיים קיבלתי צלצול טלפוני ו- הוזמנתי לסדנת עוף אשר תתקיים בביתו הפרטי של "השף ניר צוק",  ביפו העתיקה.  השף ניר צוק הינו הפרזנטור של "משק ארצי" והסדנה הייתה מיועדת...

עוגת מוס גבינה קרה בטעם ריבת חלב.

עוגת מוס גבינה (קרה) מגבינת כנען 5% של תנובה בטעם ריבת חלב . גילוי נאות קיבלתי את הגבינה להתנסות - גבינה מעולה להכין דברים טעימים באפיה. בואו נתחיל, המתכון קל להכנה וטעים,  לחגים, לשבתות, ולא רק בחג השבועות וכל ימות...

תצוגה מקדימה

לביבות - לטקס אפויות לחג החנוכה.

מי אמר שחג החנוכה שמן כל כך והכל בגלל פח שמן קטן ... ולנו יש 8 ימים לאכול את כל הדברים הטעימים סופגניות למיניהם, לטקס ולביבות ... אצלי השמן לא חוגג בטיגונים, אצלי השמן זית שמנא חוגג בלביבות חנוכה אפשר גם באפייה ... קבלו מתכון...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה