הבלוג של levanareiser

levanareiser

אוהבת לחיות, את החיים הטובים ... ולחלוק אותם עם אחרים ... אוהבת ליצור מתכונים, משלבת בן הישן לחדש ... אוהבת להכין ולשתף את חברי בבישול, אפיה, קינוחים אוכל ביתי ... ועוד .

עדכונים:

פוסטים: 281

החל מדצמבר 2012

חדש מתנובה – גבינת השמנת של נפוליאון עם אותו מרקם מפנק וטעים בגרסה מופחתת שומן – רק 16% … אני הכנתי קינוחים עוגה אישית וקינוח מוס גבינה בכוס … כנסו: יש מתכון …

23/01/2014

קיבלתי להתנסות את גבינת השמנת של נפוליאון בגירסתה מופחתת השומן,

רק 16% עם אותו מרקם מפנק וטעים.

החלטתי להכין עוגות אישיות וקינוחים בכוסות.

מוס גבינה: בכוסות

המתכון ל 12 כוסות אישיות בנפח 50 מ”ל

מצרכים :

1          מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה

1          כף אינסטנט פודינג וניל

1          גביע (250 גר’) גבינה נפוליאון 16%

1/3       כוס + כף (80גר’) סוכר

14        גר’ (שקית) ג’לטין נטול טעם

2          כפות מים חמים.

1          ג’ילו פטל

1/2       חב’ פירות יער קפואים

אופן ההכנה:

מכינים מוס גבינה: מקציפים שמנת עם פודינג לקצפת יציבה. (לשמור קצת בצד לקישוט)

  • מערבבים גבינה עם סוכר בקערה נפרדת מוסיפים ג’לטין.
  • מקפלים את הקצפת בעדינות לתערובת הגבינה עד לקבלת מוס חלק ואחיד

מרכיבים את המנה:

  • ממלאים במוס עד 2/3 גובה. עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר.

לסגירת המנה:

  • מכינים ג’לו פטל מוסיפים פרות יער קפואים שהפשירו.
  • מניחים מעל ב- 1/3 הגובה הנוסף את גלו עם פרות היער.

**********************************************

עוגה אישית – גבינה קרה .

מכינים את מוס הגבינה כמו במתכון הכוסות (אני הכנתי מאותו מוס את שני הקינוחים).

את בסיס העוגה הכנתי מעוגת ספוג של רולדה שוקולד, ומעל הכנתי תפוחי עץ מבושלים עם קרם לימון.

אופן ההכנה:

בתוך רינג (טבעת) עם שקף מסביב.

  • הכנתי בסיס ספוג וקרצתי עיגולים.
  • שמתי מעל תפוחי עץ עם קרם לימון.
  • מעל הוספתי את מוס הגבינה.
  • מלאתי במוס עד 2/3 הגובה.
  • עטפתי בניילון נצמד ושמרתי במקרר.

את הקצפת ששמרתי בצד שמתי בשקית זילוף עם צנתר.

זילפתי מעל ולקישוט המסתי שוקולד לבן עם מעט חמאה וקישטתי לסיום בדובדבן.

לאתר : http://www.tnuva.co.il

לדף הפייסבוק: קופונים https://he-il.facebook.com/tnuva.il

נכתב וצולם על ידי לבנה רייזר LEVANA REISER

אשמח עם תכנסו לדף קבוצה שלי : מאפים קינוחים אוכל ביתי … ועוד .

עוד מהבלוג של levanareiser

תצוגה מקדימה

סדנת ילדים מבשלים עם השף ניר צוק + "משק ארצי"

לפני כשבועיים קיבלתי צלצול טלפוני ו- הוזמנתי לסדנת עוף אשר תתקיים בביתו הפרטי של "השף ניר צוק",  ביפו העתיקה.  השף ניר צוק הינו הפרזנטור של "משק ארצי" והסדנה הייתה מיועדת...

עוגת מוס גבינה קרה בטעם ריבת חלב.

עוגת מוס גבינה (קרה) מגבינת כנען 5% של תנובה בטעם ריבת חלב . גילוי נאות קיבלתי את הגבינה להתנסות - גבינה מעולה להכין דברים טעימים באפיה. בואו נתחיל, המתכון קל להכנה וטעים,  לחגים, לשבתות, ולא רק בחג השבועות וכל ימות...

תצוגה מקדימה

לביבות - לטקס אפויות לחג החנוכה.

מי אמר שחג החנוכה שמן כל כך והכל בגלל פח שמן קטן ... ולנו יש 8 ימים לאכול את כל הדברים הטעימים סופגניות למיניהם, לטקס ולביבות ... אצלי השמן לא חוגג בטיגונים, אצלי השמן זית שמנא חוגג בלביבות חנוכה אפשר גם באפייה ... קבלו מתכון...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה