הבלוג של levanareiser

levanareiser

אוהבת לחיות, את החיים הטובים ... ולחלוק אותם עם אחרים ... אוהבת ליצור מתכונים, משלבת בן הישן לחדש ... אוהבת להכין ולשתף את חברי בבישול, אפיה, קינוחים אוכל ביתי ... ועוד .

עדכונים:

פוסטים: 280

החל מדצמבר 2012

בית הקפה ‘תפוז בטבע’, מציע חוויה קולינארית בטבע מבלי לצאת מהעיר, המקום נפתח בהשראת בית הקפה המקורי ‘תפוז’ שהוקם בשנת 2001 במושב בצרה בשרון. קפה תפוז הוקם בלב הפרדסים והטבע וזכה להצלחה רבה ולשבחים הודות ליופיו הקסום לצד חוויה קולינארית עשירה ומגוונת המוגשת באמצעות שירות אדיב ומקצועי.

30/06/2016

קפה “תפוז בטבע”

pizap.com14672450121361

הקונספט חכם ומפתה. לא מרחיקים בנסיעה למרחבי הטבע הרחוקים אלא נשארים בעיר … ובכל זאת  בלב חיק הטבע.

pizap.com14672458173951

זהו הרעיון שמציע קפה “תפוז בטבע” החוגג בימים אלו ממש ארבע שנים לפתיחתו בהשקת תפריט קיץ חדש, טרי, בריא ומרענן ובעיקר מזין. מוצעות מנות עשירות, על טהרת חומרי הגלם הטבעיים והטריים ותוכלו אף למצוא מנות טבעוניות משובחות, מנות נטולות גלוטן ומבחר מנות שף מיוחדות מתאימות.

pizap.com14672474792801

השף, “עידו מדר”  בעל המוניטין בארץ ובעולם בתחום ההסעדה, יצר כאן תפריט חדשני שבו מושם דגש מיוחד על קטניות, שימוש בקמחי קטניות, קטניות מונבטות ועוד וכל זאת במטרה להביא לכם מנות בריאות, מעט טיגון לעומת יתר צלייה וכמובן הפחתה של שימוש במלח על מנת לתת לטעמי הפרי או הירק לבלוט בטבעיותם וטריותם.

pizap.com14672481139581

החידושים בתפריט באים לידי ביטוי במגוון ארוחות הבוקר החדשות, כמו: בוקר גלילי, בוקר איטלקי, תפוז בנדיקט ועוד (מנות הבוקר מוגשות עד השעה 13:00) כמו כן, המקום  יציע לראשונה בראנץ’ ‘בופה בטבע’, שהוא:  בופה ארוחת בוקר עשיר, שיפעל רק בימי חמישי בין השעות 09:00 – 14:30 ויציע מבחר סלטים, מנות חמות , מוזלי, שתייה חמה ושתיה קרה במחיר שלל 65 שקלים לסועד. (המחיר אינו כולל ביצים בהזמנה אישית). 

עוד מציע התפריט החדש מבחר מנות ראשונות (לחם מטבלים, פלאפל גבינות, מאפה פטה פילו ועוד), סלטים שונים (לבנוני, סלט שורשים, סלט עוף , סלט סלקים ועוד), כריכים וטוסטים, מנות עיקריות כמו (ווג’י בולס – מנה צמחונית, קציצות תרד, חזה עוף במרינדת הבית על הגריל ועוד), תפריט ילדים וכמובן קינוחים. 

בר המשקאות של ‘תפוז בטבע’ עשיר מאוד ומציע מגוון רחב של שייקים על בסיס מיץ /מים או חלב, עם אלכוהול או בלי. השייקים  נעשים  ממבחר פירות וירקות  וישנם גם מיצים טבעיים כמו מיץ סגול (סלק, תפוח וסלרי), מיץ ירוק (תפוח, מלפפון, סלרי ונענע) וכמובן מיץ אדום ( אשכוליות, ג’ינג’ר ונענע).

pizap.com14672470519811

‘תפוז בטבע’ משתרע על פני שטח נרחב,  בלב פארק הרצליה שלב ב’ ומציע חלק פנימי, שעבר שיפוץ ושדרוג וכעת הוא מקורה וממוזג עם חלונות זכוכית מהם נשקף הנוף של הפארק. החלק החיצוני, של קפה תפוז בטבע, עבר אף הוא שיפוץ והוא מתהדר במשטח דק רחב ידיים המעניק תחושה של התמזגות עם הטבע באווירה פתוחה וקלילה עם נוף ישיר לפארק. קפה תפוז בטבע מתאים לכל סוגי הבילוי, בין אם פגישה עסקית, דייט זוגי, רומנטיקה, מפגשה משפחתי. כמו כן המקום מתאים לאירועים (פרטיים ועסקיים) עד ל 200 איש, הן באמצעות מזנון או הגשה.

אם תבחרו להגיע בשעות בין הערביים או בערב, תיהנו מאווירה שקטה ורגועה כמו שרק חורשת אקליפטוסים יודעת לספק, זאת לצד תאורה מתאימה, שתהפוך את הבילוי למזמין ומפנק בהחלט.

 קצת על  המנות החדשות:

ארנצ’יני פטריות עם מוצרלה ובזיליקום – כדורי אורז איטלקיים, בציפוי פריך, מוגשים ברוטב פומודורו ביתי | 36 שקלים

חציל שלם על המחבת – במטבוחה ביתית חמה , טחינה וצ’ילי ירוק | 36 שקלים

ירקות בלדי בגריל –ירקות קלויים בתנור בנגיעות פרמז’ן ופיקורינו | 38 שקלים

שקשוקת טופו וקטניות מונבטות – טופו עדשים שחורים ומאש מונבטים, אגוזי מלך  ופטריות (מנה טבעונית) | 55 שקלים

סלט סלקים – סלק מבושל טרי, עלי בייביס, קולורבי ופטה בתיבול בלסמי סילאן ושקדים קלויים | 52 שקלים

 בית הקפה ‘תפוז בטבע’, מציע חוויה קולינארית בטבע מבלי לצאת מהעיר, המקום נפתח בהשראת בית הקפה המקורי ‘תפוז’ שהוקם בשנת 2001 במושב בצרה בשרון. קפה תפוז הוקם בלב הפרדסים והטבע וזכה להצלחה רבה ולשבחים הודות ליופיו הקסום לצד חוויה קולינארית עשירה ומגוונת המוגשת באמצעות שירות אדיב ומקצועי.

קפה תפוז בטבע, כניסה מרחוב ז’בוטינסקי (פארק הרצליה שלב ב’)

שעות פתיחה: ימים ראשון  – חמישי, שבת: 09:00 – 23:00

יום שישי: 09:00 – 16:00 טלפון: 09-9744050

חניה חינם ובשפע

לאתר הבית לחצו כאן .

לדף הפייסבוק לחצו כאן .

כתבה ערכה וצילמה  לבנה רייזר - LEVANA REISER

עוד מהבלוג של levanareiser

תצוגה מקדימה

סדנת ילדים מבשלים עם השף ניר צוק + "משק ארצי"

לפני כשבועיים קיבלתי צלצול טלפוני ו- הוזמנתי לסדנת עוף אשר תתקיים בביתו הפרטי של "השף ניר צוק",  ביפו העתיקה.  השף ניר צוק הינו הפרזנטור של "משק ארצי" והסדנה הייתה מיועדת...

עוגת מוס גבינה קרה בטעם ריבת חלב.

עוגת מוס גבינה (קרה) מגבינת כנען 5% של תנובה בטעם ריבת חלב . גילוי נאות קיבלתי את הגבינה להתנסות - גבינה מעולה להכין דברים טעימים באפיה. בואו נתחיל, המתכון קל להכנה וטעים,  לחגים, לשבתות, ולא רק בחג השבועות וכל ימות...

תצוגה מקדימה

לביבות - לטקס אפויות לחג החנוכה.

מי אמר שחג החנוכה שמן כל כך והכל בגלל פח שמן קטן ... ולנו יש 8 ימים לאכול את כל הדברים הטעימים סופגניות למיניהם, לטקס ולביבות ... אצלי השמן לא חוגג בטיגונים, אצלי השמן זית שמנא חוגג בלביבות חנוכה אפשר גם באפייה ... קבלו מתכון...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה