הבלוג של levanareiser

levanareiser

אוהבת לחיות, את החיים הטובים ... ולחלוק אותם עם אחרים ... אוהבת ליצור מתכונים, משלבת בן הישן לחדש ... אוהבת להכין ולשתף את חברי בבישול, אפיה, קינוחים אוכל ביתי ... ועוד .

עדכונים:

פוסטים: 274

החל מדצמבר 2012

לקראת חג העצמאות החג של המנגלים, מומלץ לגזור ולשמור, 10 עצות חשובות למנגל .

08/05/2016

10 עצות חשובות למנגל יום העצמאות

8f33a0aa-0383-4e4d-8a58-7d26f1cd3aa1

שף גיל גרין, החולש על מטבחי גני גנוסר ותיירות נוף גנוסר

הידוע בהתמחותו בבשר על כל מידות העשייה

שמח לשתף אתכם בעצות מניסיונו העשיר

לקראת חג העצמאות החג של המנגלים.

0b51ab13-ef41-40c7-8182-1ea8862f6dc4

מומלץ לגזור ולשמור.

1.      סבלנות: להמתין שהגריל יהיה חם והגחלים ירחשו בשלווה .

2.     סובלנות : תכבדו את הנתחים  על האש ואל תלחצו אותם או תרביצו להם, פשוט תנו להם את הזמן הדרוש לצלייה.

3.     אהבה : תלטפו את הנתחים אם מלח פלפל ושום כאילו הם הדבר הכי …… שיש בעולם.

4.     כוח רצון : תגלו אורך רוח ותהיו מספיק חזקים לא להוריד מהגריל לפני שהבשר באמת מוכן.

5.     בחירות בחיים: לאוהבי השומן אנטריקוט, לאוהבי הטעם סינטה, ולעדינים מדליוני פילה.

6.     עופות : רעיון קטן את הכנפיים תבשלו קצת עם ירקות ותבלינים ולאחר מכן לתבל בצ’ילי מתוק וקדימה לגריל.

7.     שיפודים : לפני כול דבר תשרו את השיפודים במי מלח גם בשביל הטעם וגם ובמיוחד שלא ישרפו.

8.     תיבול : סיר קטן שמן זית שום חתוך לרוחב ענף רוזמרין ומברשת לחמם על הפחמים ולפני כול הפיכה למרוח.

9.     הכנה נפשית : את הבשר תוציאו בזמן מהמקרר ותנו לו לנשום כמו יין טוב

10.   בירה : חשוב חשוב כמה שיותר קרה לא רק לשתיה אפשר גם לתבל את הבשר

העצה הכי הכי חשובה בסיומו של יום בטבע, כשאתם כבר עייפים ומלאים.

את האש הקפידו לכבות עד תום, ובחרו נהג לדרך חזרה מבין מי שלא שתה.

חג שמח של כייף וקדימה לחגיגה  !!

צילום אלעד מנטל. בתמונה: שף גיל גרין בפעולה.

עריכה לבנה רייזר LEVANA REISER

עוד מהבלוג של levanareiser

תצוגה מקדימה

סדנת ילדים מבשלים עם השף ניר צוק + "משק ארצי"

לפני כשבועיים קיבלתי צלצול טלפוני ו- הוזמנתי לסדנת עוף אשר תתקיים בביתו הפרטי של "השף ניר צוק",  ביפו העתיקה.  השף ניר צוק הינו הפרזנטור של "משק ארצי" והסדנה הייתה מיועדת...

עוגת מוס גבינה קרה בטעם ריבת חלב.

עוגת מוס גבינה (קרה) מגבינת כנען 5% של תנובה בטעם ריבת חלב . גילוי נאות קיבלתי את הגבינה להתנסות - גבינה מעולה להכין דברים טעימים באפיה. בואו נתחיל, המתכון קל להכנה וטעים,  לחגים, לשבתות, ולא רק בחג השבועות וכל ימות...

תצוגה מקדימה

לביבות - לטקס אפויות לחג החנוכה.

מי אמר שחג החנוכה שמן כל כך והכל בגלל פח שמן קטן ... ולנו יש 8 ימים לאכול את כל הדברים הטעימים סופגניות למיניהם, לטקס ולביבות ... אצלי השמן לא חוגג בטיגונים, אצלי השמן זית שמנא חוגג בלביבות חנוכה אפשר גם באפייה ... קבלו מתכון...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה