הבלוג של levanareiser

levanareiser

אוהבת לחיות, את החיים הטובים ... ולחלוק אותם עם אחרים ... אוהבת ליצור מתכונים, משלבת בן הישן לחדש ... אוהבת להכין ולשתף את חברי בבישול, אפיה, קינוחים אוכל ביתי ... ועוד .

עדכונים:

פוסטים: 280

החל מדצמבר 2012

ניחוח צרפתי במלונות דן בשיתוף פעולה עם שוקולד VALRHONA מציגים את “שבוע וולרונה במלונות דן” אשר יתקיים בין התאריכים 27 ועד 31 בחודש מרץ 2016 .

27/03/2016

pizap.com14590489795461

ניחוח צרפתי במלונות “דן”

והפעם, מגיע אלינו ישר מהעיר ארמיטאז’ שבצרפת, מותג השוקולדים היוקרתי “וולרונה” אשר יוצע לקהל הרחב במלונות הדלוקס של רשת “דן” הלא הם “המלך דוד, ירושלים, דן אכדיה, דן תל-אביב ודן אילת.

הדבר יעשה במסגרת “שבוע וולרונה” במלונות “דן”, אכסניא ראוייה לכל הדעות, אשר יתקיים בין התאריכים 27 ועד 31 בחודש מרץ 2016 .

pizap.com14590534187341

המלונות יציעו לאורחיהם ולכל דיכפין מיגוון מהמם של מנות קינוח כשרות ואפילו מפתיעות המשלבות בתוכן את השוקולד האיכותי של וולרונה וביניהן עוגת שוקולד דרום אמריקנית, 30 שנה של ג’ואנחה, טיילת האיים הקריביים, רביולי שוקולד ו-“היער השחור” שלי, שמות אקזוטיים למטעמים של שוקולד שאין שני לו.

pizap.com14590493455001

צילום: בנימין אדם

המנות יוצעו במחיר אחיד של 35 ש”ח.

ראוי שאחשוף כי אני כשלעצמי אוהבת שוקולד בכל אופן וצורה ומרבה בעצמי בהכנת עוגות שוקולד ומיני מאפים, עוגיות, קינוחים ומה לא על טהרת השוקולד המשובח.pizap.com14590509984682

אז ברור ששמחתי במיוחד להיות מוזמנת לסדנת קינוחי השוקולד בניצוחו של השף קונדיטור הבכיר של המותג וולרונה, הלא הוא ג’אנלוקה פוסטו אשר התקיימה בדן גורמה, שהוא בי”ס גבוה לבישול וקולינריה.

pizap.com14590502752031

השף העביר לנו שיעור מאלף של טכניקות ושיטות עבודה בשוקולד לשם יצירת קינוחים נפלאים.

ועל יקל הדבר בעיניכם: לשף פוסטו נסיון והתמקצעות במסעדות מן השורה הראשונה באיטליה והוא אף יועץ בתחום הקונדיטוריה למסעדות נחשבות ומובילות ברחבי העולם. לא רק זאת, אלא ששף פוסטו אף פרסם ספרים רבים במקצועו זה וזכה בפרסים מקצועיים מכובדים בפורומים בינלאומיים ובהם אף הוכתר בשנת 2012 כשף קונדיטור הטוב באיטליה !  ובשנת 2014 אף נטל חלק בתוכנית“מאסטר שף” האיטלקית.

ומשהו על המותג עצמו :

חברת וולרונה נוסדה בשנת 1922 על ידי אלבריק גרונה, שף קונדיטור מענק הרון והסטנדרט הגבוה שהוצב על ידו של איכות וטעם נשמר עד היום הזה. מרכז היצור העיקרי החל בעיר הצרפתית ארמיטאז’ וההתמקדות הינה שוקולד יוקרתי הן לצרכנים מקצועיים כגון שפים ומסעדות יוקרה והן לצרכן הפרטי המחפש מוצר בעל איכויות גבוהות ובלתי מתפשרות.

שוקולד “וולרונה” מופץ ב-60 מדינות על פני הגלובוס, וכולם נהנים מקו המוצרים היחודי של החברה הכולל מוצרי קונדיטוריה, פרלינים, קינוחים, ומטעמים נוספים.

pizap.com14590487676251

בארץ, מיובא המותג על ידי “יקב תישבי” בלעדית.

למה להכביר מלים :  זוהי חגיגה אמיתית לאוהבי השוקולד שביניכם באווירה הנעימה והמכובדת של מלונות היוקרה המארחים את האירוע המתוק.

בואו ללקק את האצבעות בשבוע שכולו שוקולד !

ל ה ת ר א ו ת.

עריכה וצילומים לבנה רייזר LEVANA REISER

צילומי מנות – צילום: בנימין אדם

עוד מהבלוג של levanareiser

תצוגה מקדימה

סדנת ילדים מבשלים עם השף ניר צוק + "משק ארצי"

לפני כשבועיים קיבלתי צלצול טלפוני ו- הוזמנתי לסדנת עוף אשר תתקיים בביתו הפרטי של "השף ניר צוק",  ביפו העתיקה.  השף ניר צוק הינו הפרזנטור של "משק ארצי" והסדנה הייתה מיועדת...

עוגת מוס גבינה קרה בטעם ריבת חלב.

עוגת מוס גבינה (קרה) מגבינת כנען 5% של תנובה בטעם ריבת חלב . גילוי נאות קיבלתי את הגבינה להתנסות - גבינה מעולה להכין דברים טעימים באפיה. בואו נתחיל, המתכון קל להכנה וטעים,  לחגים, לשבתות, ולא רק בחג השבועות וכל ימות...

תצוגה מקדימה

לביבות - לטקס אפויות לחג החנוכה.

מי אמר שחג החנוכה שמן כל כך והכל בגלל פח שמן קטן ... ולנו יש 8 ימים לאכול את כל הדברים הטעימים סופגניות למיניהם, לטקס ולביבות ... אצלי השמן לא חוגג בטיגונים, אצלי השמן זית שמנא חוגג בלביבות חנוכה אפשר גם באפייה ... קבלו מתכון...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה