הבלוג של levanareiser

levanareiser

אוהבת לחיות, את החיים הטובים ... ולחלוק אותם עם אחרים ... אוהבת ליצור מתכונים, משלבת בן הישן לחדש ... אוהבת להכין ולשתף את חברי בבישול, אפיה, קינוחים אוכל ביתי ... ועוד .

עדכונים:

פוסטים: 295

החל מדצמבר 2012

עוגת הגבינה שלי לחג השבועות עם טעמים חדשים של פתי בר קרמל ו- פתי בר שוקולד מריר של אסם

15/05/2015

עוגת גבינה קרה ללא אפיה עם ביסקוויט פתי בר, שוקולד ופירות יער

עוגת גבינה ה “יער השחור” שלי מלאה בטעמים

אפשר לשמור במקפאי לאורך זמן

ולהתפנק גם כעוגת גלידה

חג שבועות שמח

ומתוק

21813_10153842027843452_7840211033742368328_n 20150514_160216

מצרכים:

תבנית חישוק עגולה  20 ס”מ או תבנית קפיצית עם שקף .

לעוגה גדולה 26 להכפיל את הכמות המצרכים.

לבסיס:
חצי חב’ פתי בר קרמל  של אסם
חצי חב’ פתי בר שוקולד של אסם
100
גרם חמאה 

למלית:

 1       מכלים (250 מל) של שמנת צמחית להקצפה (השף הלבן)
1/2   חבילה אינסטנט פודינג בטעם שוקולד לבן /וניל אסם
1/2   גביע שמנת חמוצה של פעם
1        גביע (225 גרם) גבינת שמנת נפוליאון 16%
1/2   כוס סוכר
1        קופסאות (250 גרם) גבינה לבנה 5% או 9%

לציפי :

            200 גרם שוקולד מריר פרווה, חבילה פירות יער קפואים, דובדבנים מסוכרים.

אופן ההכנה .

מכינים את הבסיס :

  • ·         מרסקים בפולסים במעבד מזון את שני סוגי פתי בר.
  • ·         ממיסים את החמאה. מערבבים לתוכה את שברי הפתי בר עד לקבלת תערובת אחידה.
  • ·         מוצאים 1/4 כוס פירורים (לשמור לתערובת המלית).
  • ·         את התערובת מהדקים לתחתית התבנית ומכניסים למקפיא למשך 10 דקות

למלית :

  • ·         מקציפים את השמנת הצמחית עם הסוכר והאינסטנט פודינג עד שמתקבלת קצפת יפה וחזקה.
  • ·         מערבבים את השמנת והגבינות למרקם חלק.
  • ·         מקפלים את הגבינות והשמנת החמוצה לתוך הקציפה עד שמתקבלת תערובת לבנה וחלקה
  • ·         מוספים את שברי פתי בר לתערובת ומקפלים בעדינות.
  • ·         יוצקים את הקרם לתבנית (מעל תחתית הפתי בר) ומיישרים בעזרת לקקן
  • ·          מכניסים את העוגה למקרר למשך 5 שעות. או למקפאי לשעה.

לציפי :

  • ·         100 ממיסים גרם שוקולד מריר פרווה במיקרוגל עם קצת מהשמנת הצמחי או חלב סויה.
  • ·         מערבבים עד למרקם חלק (אפשר להוסיף קליפת תפוז ולימון) אני הוספתי לטעם.
  • ·         במיקרוגל מבשלים חבילת פירות יער קפואים עם כף סוכר ו- כף מיץ לימון.
  • ·         לתת לנוח קצת ולערבב עם השוקולד המומס.
  • ·         לצוק מעל העוגה שהיא קפואה או אחר 5 שעות במקרר.

לקשט :

  • ·         בדובדבנים מסוכרים וקוביות שוקולד.

11011747_10153842028063452_1515793574447795177_n

ניתן גם לשמור את העוגה בהקפאה ולהוציאה כשעה לפני ההגשה.

21813_10153842027843452_7840211033742368328_n

בתאבון !

חג שבועות שמח וטעים .

לדף הבית אסם לחצו כאן .

נכתב וצולם ע” לבנה רייזר LEVANA REISR 

עוד מהבלוג של levanareiser

תצוגה מקדימה

סדנת ילדים מבשלים עם השף ניר צוק + "משק ארצי"

לפני כשבועיים קיבלתי צלצול טלפוני ו- הוזמנתי לסדנת עוף אשר תתקיים בביתו הפרטי של "השף ניר צוק",  ביפו העתיקה.  השף ניר צוק הינו הפרזנטור של "משק ארצי" והסדנה הייתה מיועדת...

עוגת מוס גבינה קרה בטעם ריבת חלב.

עוגת מוס גבינה (קרה) מגבינת כנען 5% של תנובה בטעם ריבת חלב . גילוי נאות קיבלתי את הגבינה להתנסות - גבינה מעולה להכין דברים טעימים באפיה. בואו נתחיל, המתכון קל להכנה וטעים,  לחגים, לשבתות, ולא רק בחג השבועות וכל ימות...

תצוגה מקדימה

לביבות - לטקס אפויות לחג החנוכה.

מי אמר שחג החנוכה שמן כל כך והכל בגלל פח שמן קטן ... ולנו יש 8 ימים לאכול את כל הדברים הטעימים סופגניות למיניהם, לטקס ולביבות ... אצלי השמן לא חוגג בטיגונים, אצלי השמן זית שמנא חוגג בלביבות חנוכה אפשר גם באפייה ... קבלו מתכון...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה