הבלוג של levanareiser

levanareiser

אוהבת לחיות, את החיים הטובים ... ולחלוק אותם עם אחרים ... אוהבת ליצור מתכונים, משלבת בן הישן לחדש ... אוהבת להכין ולשתף את חברי בבישול, אפיה, קינוחים אוכל ביתי ... ועוד .

עדכונים:

פוסטים: 285

החל מדצמבר 2012

מתכון לעוגת גבינה הלבנה שלי לחג השבועות, עוגה גבינה מוצרי תנובה עשירה בטעמים, עם הדר פירורי ביסקוויטים, שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג שוקולד לבן החדש של אסם . בתבנית אפיה קפיצית Food appeal , דודו אוטמזגין,

25/05/2014

428671_10151904022768452_680322771_n

חג השבועות חג לבן וטעים 

אפתח ואומר שאוהבת אני את החג הלבן והטעים הזה, חג השבועות, שתמיד מספק סיבה והזדמנות נפלאים לחגיגת טעמים וניחוחות ומבשר לי שבא הזמן להנות ממוצרי החלב המצויים בארצנו בשפע ובמיבחר, סיבה טובה לתור אחר מתכונים חדשים וחידושי טעמים בצד המתכונים הוותיקים והטובים, הידועים לנו.

שמחתי מאד להזדמנות שנפלה בחלקי  להיות חלק מקבוצה של  “מנסים ונפלאות” ולקבל להתנסות מבחר מכובד ורב גוני ממוצרי “תנובה” האיכותיים, כה מרשימה הייתה חבילת המוצרים וכה כבדה עד שביקשתי מבן זוגי החביב לרדת ולסייע בהבאתה . . .   גם המקרר שבביתי, שאינו מן הקטנים דווקא, ממש “התפוצץ” משפע המוצרים שנחתו עליו פתע פיתאום . . .   pizap.com14009720656871

כך כשבידי שפע מוצרים חלביים מכל סוג, הייתה השאלה הבאה בראשי מה הדבר הראשון שאעשה  ומה אני אוהבת במיוחד… ומה הדבר הכי מקובל, סימלי ומתחבר היטב לחג ומורשתו ? כמובן. עוגת הגבינה הטובה והוותיקה, הפעם במתכון שלי, לפניכם : ויהיו עוד עוגות … בהמשך …

 10308067_10152851095258452_7015934194348028123_n

עוגה הגבינה שהכנתי הפעם לחג השבועות  

  10372787_10152851094898452_8461468351294383801_n

עוגת גבינה הלבנה שלי לחג השבועות

עם ביסקוויטים ושמנת עם אינסטנט פודינג שוקולד לבן.   

unnamed (3)

בתבנית אפיה קפיצית גודל 42′ Food appeal  של דודו אוטמזגין,  ניר אפיה ושקף מסביב לתבנית.

 מצרכים :

1       חבילה של ביסקוויטים שוקולד של הדר

150  גרם (הדר פירורי ביסקוויט)

50    גרם חמאה או מרגרינה מזולה בטעם חמאה

1/2   (500 מ”ל )  מיכל שמנת מתוקה להקצפה  38%

1/2   שקית אינסטנט פודינג שוקולד לבן של אסם

למלית קרם גבינה:

1/2 ( 500 מ”ל ) מיכל שמנת מתוקה להקצפה  38%

1/2   שקית אינסטנט פודינג שוקולד לבן של אסם

500  גרם גבינה לבנה רכה 5% תנובה

1/2   כוס סוכר

1      שקית ( 14 גרם ) ג’לטין נטול טעם

2      כפות מים חמים

 לעיטור:

קצפת ואבקת קקאו.

 אופן ההכנה :

  • מפוררים ביסקוויטים עם חמאה לתחתית  או במיקרו ממיסים חמאה מוסיפים פירורי הדר ומערבבים.
  • מניחים על בסיס התבנית ומהדקים, מניחים במקפיא עד הכנת מילית הגבינה.
  • מקציפים שמנת מתוקה במיקסר במהירות גבוהה עם 1/2 שקית אינסטנט פודינג שוקולד לבן של אסם לקצף יציב.
  • מערבבים סוכר עם הגבינה 5% תנובה למרקם חלק .
  • ממיסים בקערית את הג’לטין במים חמים, מצננים מעט ומקפלים אל הקצפת
  • מקפלים בעדינות את הגבינה אל הקצפת, בשתיים שלוש פעמים עד לקבלת קרם אחיד וחלק .
  • שמים שקף או נייר אפיה מסביב בדפנות .
  • מכסים את המילית מכניסים למקרר (לפחות ליום) אפשר להקפיא עד יום ההגשה ולסיים בקישוט מעל.
  • לקישוט מעל: להקציף 1/2 מיכל שמנת מתוקה להקצפה  38% 1/2 שקית אינסטנט פודינג שוקולד לבן של אסם .
  • בשקית זילוף עם צנתר עושים מסביב צורות סיבוביות, מפזרים מעל אבקת קקאו במסננת ומסיימים עם הקצפת בתוך פנים העוגה עם צנתר אחר, לקבלת צורה שונה אפשר להכין פירות יער בג’לי ולקשת פנים.  

pizap.com14009727803751לאתר הבית של תנובה לחצו כאן.

לדף הפייסבוק :  לחצו כאן.

נכתב וצולם על ידי לבנה רייזר LEVANA REISER

אשמח אם תבקרו בדף הקבוצה שלי - “מאפים קינוחים אוכל ביתי ועוד… “

עוד מהבלוג של levanareiser

תצוגה מקדימה

סדנת ילדים מבשלים עם השף ניר צוק + "משק ארצי"

לפני כשבועיים קיבלתי צלצול טלפוני ו- הוזמנתי לסדנת עוף אשר תתקיים בביתו הפרטי של "השף ניר צוק",  ביפו העתיקה.  השף ניר צוק הינו הפרזנטור של "משק ארצי" והסדנה הייתה מיועדת...

עוגת מוס גבינה קרה בטעם ריבת חלב.

עוגת מוס גבינה (קרה) מגבינת כנען 5% של תנובה בטעם ריבת חלב . גילוי נאות קיבלתי את הגבינה להתנסות - גבינה מעולה להכין דברים טעימים באפיה. בואו נתחיל, המתכון קל להכנה וטעים,  לחגים, לשבתות, ולא רק בחג השבועות וכל ימות...

תצוגה מקדימה

לביבות - לטקס אפויות לחג החנוכה.

מי אמר שחג החנוכה שמן כל כך והכל בגלל פח שמן קטן ... ולנו יש 8 ימים לאכול את כל הדברים הטעימים סופגניות למיניהם, לטקס ולביבות ... אצלי השמן לא חוגג בטיגונים, אצלי השמן זית שמנא חוגג בלביבות חנוכה אפשר גם באפייה ... קבלו מתכון...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה