הבלוג של leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה

הבית הזוהר של לאהל'ה

כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים... +עוד

כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.

עדכונים:

פוסטים: 545

החל ממאי 2014

עוגת תפוחים בחושה חתוכה

שבת בבוקר טלפון

אורחים אהובים באים ואין עוגה

כמה מצרכים פשוטים שיש בכל בית בחישה ויש עוגה

חברתי החליפה בקמח מלא  ואבקת אפיה ויצאה עילוי.

אז תכינו גם ותהנו

המצרכים – 2 תפוחים ירוקים והכי גדולים שיש קלופים וחתוכים לקוביות ביס

חצי כפית קינמון לפיזור

כוס חד פעמית סוכר חום בהיר גדושה

כוס חד פעמית שמן

1 כף חמאה

כוס חד פעמית חלב

חצי גביע  קוטג’

חופן צימוקים

2 ביצים

2 וחצי כוסות חד פעמיות קמח תופח

לפיזור על התבנית העגולה מס 24 כמה כפות סוכר חום בהיר

50 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות קטנות

על נייר אפיב בתבנית מפזרים סוכר

בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים מוסיפים את התפוחים ומעבירים לתבנית

מפזרים את קוביות השוקולד

מפזרים מעל הבלילה תערובת מקוקוס בוטנים גרוסים קינמון וסוכר כמו מעל סחלב

אופים שיזהיב  .

מכינים אייס קפה ומתענגים

 עוגת תפוחים בחושה

עוד מהבלוג של leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה

תצוגה מקדימה

קוזונק - לחמניות מתוקות בולגריות

קוזונק. איך למדתי את רזי הקוזונק (לחמניות שמרים מתוקות בולגריות ) אפור  בחוץ, חורף,גשם, אני ותלתלי יושבים לחלון מול הים. פני אדומות ובוהקות מחום,חולה וכואבות לי אזני...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

לחמניות קוטג רכות שאפשריות עם כל מיני תוספות

  לחמניות קוטג' קלות ,לערבב ולאפות- חצי קילו קמח תופח, 3 גביעי קוטג' 100 גרם חמאה  וכוס חד פעמית שמן , כף מלח , 2 ביצים גדולות , חפן ענק מלא בבצל מיובש שתמיד יש בכל...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

מגולגלות מטריפות לפסח

    לפסח צריכים יצירתיות כי לא כל מאפה שאופים בימי חול יוצא אותו טעם אבל סקרנות ואני חברים ונסיונות בחומרים שקיימים אהובים עלי ואחד מהם... הנה לכם בלי מילים...

תגובות

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה