הבלוג של leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה

הבית הזוהר של לאהל'ה

כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים... +עוד

כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.

עדכונים:

פוסטים: 539

החל ממאי 2014

לחמניות צימוקים לפסח

עיסה ללחמניות פסח

ספק מאפין ספק לחמניה .

אני הכנסתי בה צימוקים שרויים בתירוש אבל ניתן חמוציות וניתן אגוזים ומה לא…

אני אוהבת חומרים פשוטים זמינים וטעימים לי ואני בטוחה שיהיו טעימים גם לכם .

השבוע ניסיתי ויצאו לי כמו לחמניות רכות וטעימות .

אז בואו נכין יחד

צריך-

קערה גדולה

2 כוסות קמח מצה רגיל

כוס קמח תירס צהוב שרוי לשעה בכוס מי ברז (להוסיף יחד לקערה)

3 ביצים

כוס ח.פ שמן חמניות

5 כפות סוכר

כוס ח.פ צימוקים כהים,חמוציות,אגוזים . מה שבא לכם אני שמתי צימוקים ששריתי בכוס תירוש ענבים.

3 שקיקים אבקת אפיה כשלפ

מיכל לבן

מערבבים הכל יחד .

ממתינים רבע שעה שחלק מהנוזלים יספגו בעיסה.

בידיים רטובות יוצרים לחמניות וניתן גם במנג’טים למאפינס

אופים 20 דקות 180 מעלות שיזהיבו ויתפחו היטב.

ניתן לפני האאפיה לפזר שומשום .

תהנו מכל ביס .

 

עוד מהבלוג של leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה

תצוגה מקדימה

קוזונק - לחמניות מתוקות בולגריות

קוזונק. איך למדתי את רזי הקוזונק (לחמניות שמרים מתוקות בולגריות ) אפור  בחוץ, חורף,גשם, אני ותלתלי יושבים לחלון מול הים. פני אדומות ובוהקות מחום,חולה וכואבות לי אזני...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

לחמניות קוטג רכות שאפשריות עם כל מיני תוספות

  לחמניות קוטג' קלות ,לערבב ולאפות- חצי קילו קמח תופח, 3 גביעי קוטג' 100 גרם חמאה  וכוס חד פעמית שמן , כף מלח , 2 ביצים גדולות , חפן ענק מלא בבצל מיובש שתמיד יש בכל...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

מגולגלות מטריפות לפסח

    לפסח צריכים יצירתיות כי לא כל מאפה שאופים בימי חול יוצא אותו טעם אבל סקרנות ואני חברים ונסיונות בחומרים שקיימים אהובים עלי ואחד מהם... הנה לכם בלי מילים...

תגובות

פורסם לפני 4 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה